- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.281
Aynen o an düşünemedim işte. Neyse sağlık olsun napalımKeske tek kutu alsaydın digerlerini araştırırdın öyle alırdın cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen o an düşünemedim işte. Neyse sağlık olsun napalımKeske tek kutu alsaydın digerlerini araştırırdın öyle alırdın cnm
Bebegin gelsin de sağ-salim bunlar önemli değil artkAynen o an düşünemedim işte. Neyse sağlık olsun napalım
Ay evet canım inşaallah gelsin artıkk. İkimizin ayni zamanda transver fln olcak heraldeeeBebegin gelsin de sağ-salim bunlar önemli değil artk
Hangi igneleri aldin?Sen rapor çıkardın mı tedavi için ilaçlar kaç para tuttu. Benim iğneler 2.800 tuttu
Ewt cnm aynı gün bile olabilirAy evet canım inşaallah gelsin artıkk. İkimizin ayni zamanda transver fln olcak heraldeee
Hepsını aldım canım tüp bebekte kullanılanHangi igneleri aldin?
Ewt cnm aynı gün bile olabilir[/QUOTE evet canım inşallah birlıktede burda sevincimizi paylaşırız. Kasım ayı anneleri oluruz hepımız burda ınsallah
Hepsını aldım canım tüp bebekte kullanılan
Ben varım canım geçen ay kist yani yumurta kalıntısı vardı ilaç kullandım bu ay temizlenince başladım tedaviye kafan karışmasın ilaç bitince ertesi gün adet oldum en fazla beş gün içinde oluyormuş ilaç bitinceMerhaba kızlarbn bu adetimle tüp bebek ilaçlarına başlicaktım ancak ıkı taraftada yumurta kalıntısı var geçmemiş adetinle diye doğum kontrol ilacı verdi 21gün iç 3 gün sonunda gel dedi . Sonrasında nasıl olacak kafam karıştı. Bu şekilde tedaviye başlayan var mı aranızda?
Gayet normal durum canım.Kızlar bende hiç bir belirti bişi yok
gayet normalim kasiklarimda felan hiç bir hareketilik yok normal mi acaba bu durum
Bence de normal tutunma suresi 4 gün diyorlarKızlar bende hiç bir belirti bişi yok
gayet normalim kasiklarimda felan hiç bir hareketilik yok normal mi acaba bu durum
Sence benim durumum normal mi 5 gun 6 yumurta 10 11mKızlar bende hiç bir belirti bişi yok
Merhaba bizde de ayni sorun var pko yum suan 5ci günüm 5 igne yaptim 6 yumurtam oluştu normal mi az mi bilmiyorum. Kan testi yapildi miKızlarr merhabalar iyi akşamlar. Bu cumartesi sanırım opum olacak. Yarın randevum var doktorla. Ben de pcos var eşimin de morfolojisi problemli. Bi sorum olacak size. Aranızda pcos lu olup E2 sinin kaç olduğunu transfer öncesi hatırlayan var mı? Kaç yumurtanız oluştu? Ben ohss olmaktan çok korkuyorum![]()
Yapıldı balım çok sayıda yumurta var dedi doktorum. Size E2 bakıldı mı?? 6 yumurta az değil. Peki ilerleyen zamanda büyüyebilecek yumurtalarınızdan da bahsetti mi?Merhaba bizde de ayni sorun var pko yum suan 5ci günüm 5 igne yaptim 6 yumurtam oluştu normal mi az mi bilmiyorum. Kan testi yapildi mi
Entresan olan bana hic kan testi yapılmadı. Sali günü opu yapilacak. Tedavinin kacinci günün de istedi kan tahlilini. Arti kac yumurta var soylemedimiYapıldı balım çok sayıda yumurta var dedi doktorum. Size E2 bakıldı mı??
Bana E2 bakıldı iğnelerimin 8.günü ve 3000 olduğunu söyledi değerin. Telaş yaptım ben hemşire korkmayın dedi.Pcos olduğum için çok sayıda yunurtanız var o yüzden bu kadar yüksek dedi. Sayıyı tam olarak yarın söyleyecekler sanırım..Entresan olan bana hic kan testi yapılmadı. Sali günü opu yapilacak. Tedavinin kacinci günün de istedi kan tahlilini. Arti kac yumurta var soylemedimi