2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Bana E2 bakıldı iğnelerimin 8.günü ve 3000 olduğunu söyledi değerin. Telaş yaptım ben hemşire korkmayın dedi.Pcos olduğum için çok sayıda yunurtanız var o yüzden bu kadar yüksek dedi. Sayıyı tam olarak yarın söyleyecekler sanırım..

C.tesi opu öncesi bir daha kontorele gidicem ozaman kan testi ister sanırım sorarım yada. Hangi igneleri vurdun kac doz

Kızlarr merhabalar iyi akşamlar. Bu cumartesi sanırım opum olacak. Yarın randevum var doktorla. Ben de pcos var eşimin de morfolojisi problemli. Bi sorum olacak size. Aranızda pcos lu olup E2 sinin kaç olduğunu transfer öncesi hatırlayan var mı? Kaç yumurtanız oluştu? Ben ohss olmaktan çok korkuyorum :KK43:
Opudan 4 gün önce 1550 idi yanlış hatırlamıyorsam.

Ilk 4 gun gonalf 900 225 doz ile başladım. 225 ile devam ediyorum
Yarin cetrotide basliyacam. Tüp bebege baslamadan muayne ettiginde 20 dan fazla yumurtan oluşur demisti ama 6 tane olmasi üzdü
Ben 5 tane cetrodite kullandım sonn 1 tane kaldı tabi almamı söylemezlerse tekrar. Ben daha tam sayıyı bile bilmiyorum yumurta için. Bidahaki kontrolünüz cumartesi günümü?

Ben 5 tane cetrodite kullandım sonn 1 tane kaldı tabi almamı söylemezlerse tekrar. Ben daha tam sayıyı bile bilmiyorum yumurta için. Bidahaki kontrolünüz cumartesi günümü?
Evet bugun gittim bide c.tedi günü kontrole gidicem. Sizin yas kac ve boy ve kilo sanirim igneleri ona gore veriyorlar bide şöyle bisey hatirlyorum 200 degeri bir yumurtayi yansıtıyor

3000 canım. Bi arkadaşımın 8500 le 30 yumurta toplandı. Hafif ohss olmuştu..
Tabiki fazla folikül toplandığı zaman, ağır geçiyor operasyondan sonrası. Hafif atlatması iyi olmuş ve 8500 ile az bile toplanmış yumurtası.
Ben korkma derim 3000 estradiol değerinden, muhtemelen 15-20 civarı folikülün olur. Ohss olma ihtimalide olasılık dahilinde ama dondurulma yapılıp dinlendirilirsin ve iyileşmiş olarak transferin gerçekleşir. Bunlara takılıp strese girmek, hele ki opu yaklaşmışken yanlış olur. Embriyo oluşmasını bile engelleyebiliyormuş. Rahat olmaya, kafanı böyle şeylerle yormamaya çalış canım.

Canim 5 gune gore 6 yumurta normal mi? 5 gunde senin kac vardi hatirliyormusun
Tam hatırlamıyorum ama 6. günde takipte olan yumurta sayısı 8 e çıkmıştı, doktorum daha da takibe takılan olur demişti ve 11 ile sonuçlanmıştı.
Yani opuya kadar o sayı ile kalmaz canım.

Back
X