2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Ben 31 yasindayim maşallah gencsiniz sansiniz çok olur allah verirse inşallah
sizinde 2 emriyo transferiymiş şansımız eşit oluyor böylece hayırlısı artık
bu arada sağlık ocakları kan testi nde gebelik testi yapıyormuş aklınızda bulunsun

sizinde 2 emriyo transferiymiş şansımız eşit oluyor böylece hayırlısı artık
bu arada sağlık ocakları kan testi nde gebelik testi yapıyormuş aklınızda bulunsun
Ben almanyadan katılıyorum ve burada kan testi tedavi gordugum klinik disinda kimse yapmiyo malesef oyuzden 12.gününu beklemek zorundayim ama idrar testi yapcam inşallah. Yinede sagolun

Ben almanyadan katılıyorum ve burada kan testi tedavi gordugum klinik disinda kimse yapmiyo malesef oyuzden 12.gününu beklemek zorundayim ama idrar testi yapcam inşallah. Yinede sagolun
Hımm anladım sizde sağolun
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Hiç tedirgin olcak bişi yok içinizi ferah tututun çatala oturuyorsunuz elinizden açılan damar yolundan şırınga içersinde bi sıvı veriyolar sonra bi karıncalanma hissediyorsunuz sonrada kendinizi bi anda sedyede Eşinizin yanında buluyorsunuz hersey bitmiş oluyor sonrasındada odaya alıyorlar ağrı kesici iğne ve bi serum veriyolar serum bitincede eve gidiyorsun sonrasında çok ağrın olmuyor
Teşekkür ederim canım cevabın için .Ameliyathanede mi oluyor peki canım bunlar ? Yoksa normal muayene odası gibi bi yer mi? Birde hemşire dün bana sadece aç ve susuz gelin dedi. Transferde miydi parfüm sıkmak bile yasaktı sanki??

Teşekkür ederim canım cevabın için .Ameliyathanede mi oluyor peki canım bunlar ? Yoksa normal muayene odası gibi bi yer mi? Birde hemşire dün bana sadece aç ve susuz gelin dedi. Transferde miydi parfüm sıkmak bile yasaktı sanki??
Evet ameliyathane gibi biyer canım sadece aç susuz gitmen yeterli transfer günü oje, parfüm, lens ,takı , toka hersey yasak kokulu saç kremi ve şampuan da kullanma hatta ben en Son saçımı yıkarken şampuan siz sadece su ile yıkadım çünkü emriyo çok etkileniyormus bole şeylerden transfer sırasında

Evet ameliyathane gibi biyer canım sadece aç susuz gitmen yeterli transfer günü oje, parfüm, lens ,takı , toka hersey yasak kokulu saç kremi ve şampuan da kullanma hatta ben en Son saçımı yıkarken şampuan siz sadece su ile yıkadım çünkü emriyo çok etkileniyormus bole şeylerden transfer sırasında
Aa ilk defa duydumm

Aa ilk defa duydumm
Hep internette araştırdım ve
yumurta toplama dan sonra doktor ve hemşire ler uyardilar zaten beni kagit verdiler ondada yazıyor du yasak olan şeyler çok önemliymiş bunlar hatta benim saçlarım çok uzun saçlarımı lastikle toplamış tim hemşire kontrol etti çıkarttı bu bile olmaz dedi

hiç bir belirti hissetmiyorum.sadece normal adet olcakmisim gibi.zaten 6. Gün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı.pek olumlu bişey yok yani
Öyle düşünmeyin test gününüzü bekleyin yinede hayırlısı olsun

Hep internette araştırdım ve
yumurta toplama dan sonra doktor ve hemşire ler uyardilar zaten beni kagit verdiler ondada yazıyor du yasak olan şeyler çok önemliymiş bunlar hatta benim saçlarım çok uzun saçlarımı lastikle toplamış tim hemşire kontrol etti çıkarttı bu bile olmaz dedi
Cok iyi oldu soylemen tsk ederim

Duymuştum şampuan olayını. Hatta benim transferim dondurulmuş embriyo ile olacaklar opudan 2 ay sonra, onun için 2 ay bebe şampuanıyla banyo yapmayı düşünüyorum paraben içermediği için.. Sabun falan da kullanmayacağım.. Ben opuda da öyle makyaj parfüm falan yasak sanıyodum hemşireye sormayı da unuttum.. Teşekkür ederim balım...

Duymuştum şampuan olayını. Hatta benim transferim dondurulmuş embriyo ile olacaklar opudan 2 ay sonra, onun için 2 ay bebe şampuanıyla banyo yapmayı düşünüyorum paraben içermediği için.. Sabun falan da kullanmayacağım.. Ben opuda da öyle makyaj parfüm falan yasak sanıyodum hemşireye sormayı da unuttum.. Teşekkür ederim balım...
Ben opuda da öyle gittim makyaj felan yapmadım ama hemşireler herhangi bişi dememisti ogün için
sen yinede dikkat ederek git tedbirli ol

Söylediğiniz iyi oldu benimde bu konularla ilgili hiç bi bilgim yoktu. İlk defa sizden duydum

Merhabalar. Benim de yarın 9 da opum var ve birazcık bi korku var içimde. Anestezzi almak sanırım tedirgin ediyor. Hayıtlısı hakkımızda. Dün doktorum yumurta sayısını söyledi ama umatım kalitelidirler. Sizin de bol bol kaliteli yumurtanız toplanmıştır inşallahhh. Güzel haberlerinizi bekliyorum..
Opu tahmin ettigimden kolay we hizli gecti. 6 yumurtam warmis biraz uzuldum doktorum kizdi sukur et 6 tane adayimiz war dedi. Yarin ariycaz dediler geldim ewe ise gitmedim dinleniyorum. Simdi icimde yarin gelecek telefonda bolunceklermis , kotu senaryolar gelsin istemiyorum ama bolunmeme transfer edilmeme durumu war mi ? Kimse yasamamistir insallah ama hic boyle bi ihtimal war mi ?

Opu tahmin ettigimden kolay we hizli gecti. 6 yumurtam warmis biraz uzuldum doktorum kizdi sukur et 6 tane adayimiz war dedi. Yarin ariycaz dediler geldim ewe ise gitmedim dinleniyorum. Simdi icimde yarin gelecek telefonda bolunceklermis , kotu senaryolar gelsin istemiyorum ama bolunmeme transfer edilmeme durumu war mi ? Kimse yasamamistir insallah ama hic boyle bi ihtimal war mi ?
Öyle bir ihtimal var bildiğim kadarı ile ama kesinlikle olumsuz düşünmemen lazım. Bol enerji ve olumlu düşünme bu işin başıdır bence canım. Olumlu düşünki olumlu olsun herşey

Back
X