2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Hayırlı haberler verırsın işallah canım benım randevum ayın 20 sıne ben senı onbesgün gerıden takip edıcem galiba sen sonuc beklerken ben daha yenı transferi yasıcam öyle gıbı görünüyo işallahhhh müjde verırsın bende arkandan gelirim işallah:)
Evet canim, insallah butun arkadaslar positif sonuc alirda, burada hep birlikte seviniriz.

Kızlar salı günü 5. Gün dondurulmuş transferim oldu ertesi gün akşam biraz kasık ağrısı oldu bugün 3.günümde alt Karın bölgemde hemen sertlik ve içerde bi pıt pıt atma gibi sızı gibi şeyler hissettim ve inanılmaz şişim üstelik ayaklarım yünlü çorap battanıye altında falan donuyor belirti aramayayım diyorum ama gözüme giriyor :) transferi olan arkadaşlar var mı belirtileriniz?

Kızlar salı günü 5. Gün dondurulmuş transferim oldu ertesi gün akşam biraz kasık ağrısı oldu bugün 3.günümde alt Karın bölgemde hemen sertlik ve içerde bi pıt pıt atma gibi sızı gibi şeyler hissettim ve inanılmaz şişim üstelik ayaklarım yünlü çorap battanıye altında falan donuyor belirti aramayayım diyorum ama gözüme giriyor :) transferi olan arkadaşlar var mı belirtileriniz?
Canım bende pazartesi transfer oldum sanki sürekli tuvaletim varmış gibi oluyorum wc ye gidiyorum yok bişi

ilk iki gün hep ateşim vardı yandım ama şimdi iyiyim

Bide dünden beri vajina mın içinde batma oluyor içini kaşıyasim geliyor tabiki kasimiyorum. ( mantar kaşıntısı gibi değil )
Hıç bi pembe akintim bişeyim olmadı senin oldumu

Merhaba kizkar bugün kontrolum vardı
5 yunurta ile devam ediyorum. 18 18 17 16 15 m olarak. Pazar çatlama iğnesini vurucam. Doktor c.tesi öğleden sonra 1, 2 gibi transfer yapariz dedi 4. Gun embriyosu olucak. Şaşkınım 3 gün var 5 gün embriyosu var 4 ilk defa duydum

5 yunurta ile devam ediyorum. 18 18 17 16 15 m olarak. Pazar çatlama iğnesini vurucam. Doktor c.tesi öğleden sonra 1, 2 gibi transfer yapariz dedi 4. Gun embriyosu olucak. Şaşkınım 3 gün var 5 gün embriyosu var 4 ilk defa duydum
Canım bazı doktorlar 4.gün yapiyorki
Ya 5.güne embriyo kalmassa diye

bazen kalsa bile kalitesi düşüyor
hiç riske atmak istememiş olabilir
hakında hayırlısı olsun

Ben

hic duymadim sence normal mi strese girdim
Normal canım
Bak benim 11 sağlıklı yumurtam vardı 11 ride 3.güne kadar geldi
Sonra emriyolog dediki cok yumurtan var 2gün daha hiç cikarmiyalim 5.güne kadar bekle sin , tamam dedim 5.gün bide aradiki 6 yumurtam kalmış vede sadece iki tanesi kaliteli ymiş 4 tanesi kalitesizmiş
Keşke 5.güne beklemek için ısrar etmeseydide 4.gün yapsaydik daha az kaybimiz olurdu şimdi ben o kalitesiz emriyo lari dondurmak zorunda kalmazdım kaliteliler varken neyse
Artık geçti zaten insllah ne demek istedimi anlatabilmişimdir

Canım toplam 9 gün iğne kullanıp sonra catlatma ignesi mi olmuş oluyorsun

Kac yumurt
Malesef ben cok azalttim ama icmeme fikrine henuz alisamiyorum. Pazartesi tranfer olacak gibi artik ondan sonra hic icmem diye sartliyorum kendimi

Normal canım
Bak benim 11 sağlıklı yumurtam vardı 11 ride 3.güne kadar geldi
Sonra emriyolog dediki cok yumurtan var 2gün daha hiç cikarmiyalim 5.güne kadar bekle sin , tamam dedim 5.gün bide aradiki 6 yumurtam kalmış vede sadece iki tanesi kaliteli ymiş 4 tanesi kalitesizmiş
Keşke 5.güne beklemek için ısrar etmeseydide 4.gün yapsaydik daha az kaybimiz olurdu şimdi ben o kalitesiz emriyo lari dondurmak zorunda kalmazdım kaliteliler varken neyse
Artık geçti zaten insllah ne demek istedimi anlatabilmişimdir
Anladim canim tsk ederim. Ama kafam karıştı

Back
X