2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Opu tahmin ettigimden kolay we hizli gecti. 6 yumurtam warmis biraz uzuldum doktorum kizdi sukur et 6 tane adayimiz war dedi. Yarin ariycaz dediler geldim ewe ise gitmedim dinleniyorum. Simdi icimde yarin gelecek telefonda bolunceklermis , kotu senaryolar gelsin istemiyorum ama bolunmeme transfer edilmeme durumu war mi ? Kimse yasamamistir insallah ama hic boyle bi ihtimal war mi ?
Sanırım bende de 6 yumurta olacak. Genetik bir sıkıntı var ise bölünmeye bilir oda hepsi degil içini ferah tut

Ben opuda da öyle gittim makyaj felan yapmadım ama hemşireler herhangi bişi dememisti ogün için
sen yinede dikkat ederek git tedbirli ol
Tamam canım. Bakalım nası olacak yarın benim için. İnşallah kaliteli yumurtalarım olur.. Bölünerek embriyolar da dondurulacak kaliteye ulaşır..

Hızma sorun olmaz sanırım. Bide orda çalışan doktor ve anestezi gibi çalışanlar full parfum geziyor
Benim gittiğim merkezde ne doktor ne hemşireler ,emriyolog lar hatta sekreter kızlardan bile ağır parfüm almadım hiç hatta transfre giren hemşire de 1 damla makyaj, oje, parfum yoktu
anestesi teknikeri ,doktorum diğerleri erkekti zaten onlardada parfüm felan yoktu
her merkez çok dikkat etmiyor olabilir

Opu tahmin ettigimden kolay we hizli gecti. 6 yumurtam warmis biraz uzuldum doktorum kizdi sukur et 6 tane adayimiz war dedi. Yarin ariycaz dediler geldim ewe ise gitmedim dinleniyorum. Simdi icimde yarin gelecek telefonda bolunceklermis , kotu senaryolar gelsin istemiyorum ama bolunmeme transfer edilmeme durumu war mi ? Kimse yasamamistir insallah ama hic boyle bi ihtimal war mi ?
2.gün embriyosuyla bile tüp bebeği tutan var balım güzel düşün güzel olsun herşey.. Kaliteli olsun da sayı önemli değil canım. Yarın güzel haberler alacaksın inşallah...

Tamam canım. Bakalım nası olacak yarın benim için. İnşallah kaliteli yumurtalarım olur.. Bölünerek embriyolar da dondurulacak kaliteye ulaşır..
Canım sayıyıda çok kafana takma benimle aynı gün opu olan birinden sadece 1 tane toplanmıştı o bile ümitsiz değildi
İnşallah seninde 6 yumurtanin hepsi döllenir hepsi 5.güne kadar gelirler ferah tut kendini

Canım sayıyıda çok kafana takma benimle aynı gün opu olan birinden sadece 1 tane toplanmıştı o bile ümitsiz değildi
İnşallah seninde 6 yumurtanin hepsi döllenir hepsi 5.güne kadar gelirler ferah tut kendini
Kuzum 6 yumurta başka bi arkadaşın benimkiler yarın toplanacak kısmetse.. ;)

Kesinlikle makyaj oje kimyasal hicbirsey kullanma dediler. Sabah dus aldim nemlendirici dahi surmedim esime de ayni sekilde.
Ben yrn kendıme bebe şampuanı alayım transvere kadar onu kullanayım bari. Saç kremi kullanmazsam saçım keçe gibi olur ama neyse herşey bebiş için. Transver sonrasıda ole yapım :KK48:

İyiyim canım sen nasılsın evet basladım doktor takvıye vıtamınler verdı onlarıda basladım sen ığnelerı naptın asıl canım yapabıldınmı
Nasil kullabilecekmisin folik asid I . Ben bu aksam 9 da yapacagim ilk ignemi. Bugun tekrar aradim doktoru. 2 gundur kanamam adet kanamasi gibi geliyor. Sordum normal basla ignelerine dedi.

Nasil kullabilecekmisin folik asid I . Ben bu aksam 9 da yapacagim ilk ignemi. Bugun tekrar aradim doktoru. 2 gundur kanamam adet kanamasi gibi geliyor. Sordum normal basla ignelerine dedi.
Mecbur kullancam doktora anlattım herseyı ona göre verdı vıtamınlerı zaten eskısı gıbı hap deyıl suya katıyom 60 paket var günde ıkı tane clavella dıye bı vıtamın canım demekki normal kanamanın olması sene sıkıntı etme doktora güven iğneyıde dedığim gıbı hiç acımıyo korkma olurmu bol bol yumurtların gelişsin işalahhhh canım:)

Back
X