2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Mecbur kullancam doktora anlattım herseyı ona göre verdı vıtamınlerı zaten eskısı gıbı hap deyıl suya katıyom 60 paket var günde ıkı tane clavella dıye bı vıtamın canım demekki normal kanamanın olması sene sıkıntı etme doktora güven iğneyıde dedığim gıbı hiç acımıyo korkma olurmu bol bol yumurtların gelişsin işalahhhh canım:)
Insallah canim, pazartesi kontrole gidecegim yazarim sana kontrol den sonra , seni ne zaman cagirdi kontrol icin?

Insallah canim, pazartesi kontrole gidecegim yazarim sana kontrol den sonra , seni ne zaman cagirdi kontrol icin?
Hayırlı haberler verırsın işallah canım benım randevum ayın 20 sıne ben senı onbesgün gerıden takip edıcem galiba sen sonuc beklerken ben daha yenı transferi yasıcam öyle gıbı görünüyo işallahhhh müjde verırsın bende arkandan gelirim işallah:)

Opu tahmin ettigimden kolay we hizli gecti. 6 yumurtam warmis biraz uzuldum doktorum kizdi sukur et 6 tane adayimiz war dedi. Yarin ariycaz dediler geldim ewe ise gitmedim dinleniyorum. Simdi icimde yarin gelecek telefonda bolunceklermis , kotu senaryolar gelsin istemiyorum ama bolunmeme transfer edilmeme durumu war mi ? Kimse yasamamistir insallah ama hic boyle bi ihtimal war mi ?
benim 1 tane canım tedaviye başlarkende birdi oluşan embriyo da bir nasipse yarın transferim var herşey Allah'tan

Benimde bugün unuttum en son hangi tarafa vurduğumu iğne izlerine bakarak sağa vurdum artık hayırlısı doktor bana folık asit kan sulandırıcı bırde sabh aç karnına bi ilaç verdi onları içiyorum sen ilaçta kullanıyormusun
Ben bi infolic kullaniyorum oda folikasit zaten baska ilac yok

Back
X