- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.701
Canim cok vermissin ya. Her ezcaneden alna. Bende ilk kutumu 420 ye almistim gonal f in. Sonra baska bi eczane buldum. Gonal f i 250 tl den aldim. Cetrotideyi 90 tl den. Bulundugun ilde tup bebek ilacini yogun satan eczaneleri bul. Bunlar surumden kazandigindan taban fiyata yakin veriyolar. Kamu stoku haklarimi ne varmis.Cok tesekkür ederim cevabın için ganol f 900 2 kutu cetrotite 4 kutu 2000 tl verdim
Kacinci gunu kac tane vurundunuz peki?Evet 4 kutu orgalutran kullandım
5.günü başladımKacinci gunu kac tane vurundunuz peki?
Canim bir eczaneye gittim 2600 dedi gonalf 900 aldim. 2 kutu. Cetroide 4 kutu aldım. Ilaclari aldıktan sonrq baska ezcaneye sorduk 1400 dediCanim cok vermissin ya. Her ezcaneden alna. Bende ilk kutumu 420 ye almistim gonal f in. Sonra baska bi eczane buldum. Gonal f i 250 tl den aldim. Cetrotideyi 90 tl den. Bulundugun ilde tup bebek ilacini yogun satan eczaneleri bul. Bunlar surumden kazandigindan taban fiyata yakin veriyolar. Kamu stoku haklarimi ne varmis.
Orgalutran 5 kutu kullandimKızlar ikinci iğne olarak siz hangisine başlamıştınız
Kac tane var icinde cnm.. bide ne kadara almistnOrgalutran 5 kutu kullandim
Fotograf atsana cnmKizlar dayanamayip bu gün idrar testi yaptim ve 5. Gunumdeyim cok silik ikinci cizgi gözüküyorinşallah hanileyimdir
Anladim bundan sonraki ilaclarini o uygun eczaneden al canim. Ayrica transfer sonrasi verilen ilaclari aile hekimi yaziyor. Bosuna para verme.Canim bir eczaneye gittim 2600 dedi gonalf 900 aldim. 2 kutu. Cetroide 4 kutu aldım. Ilaclari aldıktan sonrq baska ezcaneye sorduk 1400 dedi
Ben almanyada kaliyorum bir paketin icinde 5 iğne var..fiyatını bilmiyorum canim bizim sigorta karşılıyor.Kac tane var icinde cnm.. bide ne kadara almistn
Insallah cnmKizlar dayanamayip bu gün idrar testi yaptim ve 5. Gunumdeyim cok silik ikinci cizgi gözüküyorinşallah hanileyimdir
Ay hadi gözün aydın canım benim Tebrikler şimdidenKizlar dayanamayip bu gün idrar testi yaptim ve 5. Gunumdeyim cok silik ikinci cizgi gözüküyorinşallah hanileyimdir
Hmm ben 500 dedi 350 ye veririm dedi 350 ye aldimBen almanyada kaliyorum bir paketin icinde 5 iğne var..fiyatını bilmiyorum canim bizim sigorta karşılıyor.
Canım bi kutunun içinde 1 tane var tek kullanımlık bi şırıngAKac tane var icinde cnm.. bide ne kadara almistn
İnşallah öyledir canim allahim hepimize nasip etsinAy hadi gözün aydın canım benim Tebrikler şimdiden
bence kesin hamile sin
İnşallah resimde pek iyi gözükmüyoBen gördüm cnm vardir insallah
Tedavinizin kacinci gunu bugun?5.günü başladım
hergün 1 tane göbek ten vurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?