- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.721
Canim 1 kutusa 5 adet igne var. Normal piyasadaki fiyat 450 kusur gibi bisidj.intermette de yaziyor fiyatiKac tane var icinde cnm.. bide ne kadara almistn
Transfer oldum 6.günümdeyimTedavinizin kacinci gunu bugun?
Insallah guzel haberler alirsiniz :)Transfer oldum 6.günümdeyim
Bende 350 ye aldim cnmCanim 1 kutusa 5 adet igne var. Normal piyasadaki fiyat 450 kusur gibi bisidj.intermette de yaziyor fiyati
Ben raporlu almistim yani bana ne kadara geldi tabi bilmiyorum canim... raporla cok uygun oluyor tabiBende 350 ye aldim cnm
Randevum yok amaYarin randevusu olan arkadaşlar var mi
Ay hadi insallah güzel haberlerle gel cnmRandevum yok ama
Sonuç için kan vericem yarin çok heycanliyim
Canım daha erken değil mi yarınRandevum yok ama
Sonuç için kan vericem yarin çok heycanliyim
Geçmiş olsun portakal mandalinaya talim et ilaç kullanma kuzum bide bol su içBu arada bende grip oldum yaaa
7.gün biticek yArınCanım daha erken değil mi yarın
Oyle yapiyorm cnm portakal greyfurt sıkıp suyunu iciyorumGeçmiş olsun portakal mandalinaya talim et ilaç kullanma kuzum bide bol su iç
Kisa protokol iseTedavi süreci başından sonuç alana kadar kaç gün sürüyor acaba?
Tedavi süreci başından sonuç alana kadar kaç gün sürüyor acaba?
Hayirli haberlerle gel cnm insallahOrgalutran kullandım bende ama bende 1 kutu var içinde 2 tane var başka bi iğne gene var ondada 3 tane var yrn doktora sorcam. Yrn randevum var kan verip doktora gidicem
Gözünaydın canım çok sevindim hamilesin Allah un izniyleKizlar cok iyi gözükmüyo ama belli ikinci cizgisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?