- 9 Kasım 2013
- 818
- 1.176
- 208
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.881
Ben kartaldan geliyorum canım 3.denemem olacak ilk defa Bülent Beye geliyorum hayırlısı olur inşallah bizler için.Aaa evet canım bülent bey doktorum sen nerden geliyorsun oraya
Evett bende seviyorum arkadasım 2. Tüp bebekten snra ona gttı baska testler istedi bazı degerleri düşük cıkms iğne verdi 3 aylık onların ustune hamıle kaldı smdı 4 aylık. 7 yıllıkta evlı. Bizim kartalda dükkanımız var koçak et kasap. Ama tuzla aydınlıda evimizBen kartaldan geliyorum canım 3.denemem olacak ilk defa Bülent Beye geliyorum hayırlısı olur inşallah bizler için.
Ama çok harika bir doktor seni anlayarak sana yaklaşıyor.
Cok Sağol cnm inşallah herşey yolundadirTatlım bekle cuma testini yaptır ve o zamana kadar da kendini üzme sakın.
Daha önce nerelerde tedavi oldun?Ben kartaldan geliyorum canım 3.denemem olacak ilk defa Bülent Beye geliyorum hayırlısı olur inşallah bizler için.
Ama çok harika bir doktor seni anlayarak sana yaklaşıyor.
Mrb canım daha çoğalmadiysa yerlesme kanamasidir.bnde de olmuştuCok Sağol cnm inşallah herşey yolundadir
Hayırdır canım tartışmamı oldu sebep ne. Sakın strese sokma kendini üzülen sen olursun erkek kadın gibi olamaz zaten okdar ince düşünemez bazen.Kızlar aptalin tekiyim ben
bu kocam olcak adamın karaktersiz olduğunu unutmuşum
1 saattir hüngür hüngür ağlıyorum gerçekten yazık banaki bukadar uğraşa girip bide tüp bebeğe kalkisiyorum
Valla bıktım ya
Ben neler düşünüyorum yarın sonucumu alınca pozitif çıkarsa
Nasıl süpriz yapıp söylesem diye ama
O benim bu güzel gunlerimi zehir etti gerçekten çok kötüyüm yazıklar olsun ona
Eger bebeğim bana tutunmuş ise bile
Dayanmaz bence benim bu üzüntüme
Kızlar ne yapmalıyım ben
nedeninide yazarsan daha iyi yardımcı olmaya çalışırız cnmKızlar aptalin tekiyim ben
1 saattir hüngür hüngür ağlıyorum gerçekten yazık banaki bukadar uğraşa girip bide tüp bebeğe kalkisiyorum
Valla bıktım ya
Kızlar ne yapmalıyım ben
Sakın ol canım ne olduu??Kızlar aptalin tekiyim ben
Valla bıktım ya
Kızlar ne yapmalıyım ben
Balım ne oldu böyle seni bu kadar üzecek ? Erkekler bizler kadar ince düşünmüyor maalesef. Şuan sadece kendini ve bebeğini düşün moral çok önemli...Kızlar aptalin tekiyim ben
Valla bıktım ya
Kızlar ne yapmalıyım ben
Bende çoğaldı ve kirmizilasti.. sizinki bi sefermiydi kanamaniz? Daha adet kanamasi kadar değil ama sildikce geliyoMrb canım daha çoğalmadiysa yerlesme kanamasidir.bnde de olmuştu
Cnmm evet zor bir durum bnm eşime bnzio, cnm eşinden bişe bekleme böyle mecbur gerisi kendini yıpratmak olur , yapabildigini yap yapamadıgınıda elinden şuan bu kdr geldgini söle cnm bebişlerimizi emin ol kendimiz için yapıoruz bebişinin hiç bi suçu yok yada bu yola çıktın ama kndin için bebegin olsun diye olaya böyle bak kndi içinde mutlu ol ve birşey bekleme eşinden ozaman bak mutlu olucaksın en önemlisi sensin ve bebegin bunşarı herşeyin üstünde tut ve umursama cnm...Ben tedavimi kimseye söylemedim hiç kimseye hemde
Bugün geldi diyoki ben annemi cagircam ben iş yapamıyorum makineye bulaşık felan koyamam
annem sana baksın ben de dedimki gelip annen bize 2 gün baksa 3.gün yatağa düşer ben ona bakmak zorunda bakarım kızlar gerçekten abartmiyorum kayınvaldem aynı öyle biri bize her geldiğinde en az 2 kere acile kaldiriyoruz h9ep hasta takliti yapıyor tam bir numaraci
Sonra bana diyoki git Anan baksın ozaman benim annem çalışıyor kızlar annem bakamaz bunu bildiği için diyo zaten git diye sinirlerim bozuldu
Bide daha tedaviye başlamadan konuştuk kendi dedi evet benim annem problemli ben sana bakarım tek kimseye ihtiyacımİz yok dedi
Ama şimdi 1 haFTA makinaya bulaşık yerleştirmek zoruna giymiş olucakki ben ugrasmam annem gelip yapsın diyor
Ben de istemediğim için bağırıp çağırdım tabi böyle işte kızlar şimdide hiç konuşmuyoruz otuyo karşımda
Cnm seni cok iyi anliyorum benim kayinvalidem hic yapmaz..esimde zora geldimi bahaneler bulup kavga ediyoz bu sefer cok şükür ona is birakmadim hic bi bu gün kanamadan dolayi yemek yapmadim onuda esim yapti ama ayni senin degigin gibi bizdede öyle. Bazen diyorum ben olsam onun yerinde is yaptirmam vallahiBen tedavimi kimseye söylemedim hiç kimseye hemde
Bugün geldi diyoki ben annemi cagircam ben iş yapamıyorum makineye bulaşık felan koyamam
annem sana baksın ben de dedimki gelip annen bize 2 gün baksa 3.gün yatağa düşer ben ona bakmak zorunda bakarım kızlar gerçekten abartmiyorum kayınvaldem aynı öyle biri bize her geldiğinde en az 2 kere acile kaldiriyoruz h9ep hasta takliti yapıyor tam bir numaraci
Sonra bana diyoki git Anan baksın ozaman benim annem çalışıyor kızlar annem bakamaz bunu bildiği için diyo zaten git diye sinirlerim bozuldu
Bide daha tedaviye başlamadan konuştuk kendi dedi evet benim annem problemli ben sana bakarım tek kimseye ihtiyacımİz yok dedi
Ama şimdi 1 haFTA makinaya bulaşık yerleştirmek zoruna giymiş olucakki ben ugrasmam annem gelip yapsın diyor
Ben de istemediğim için bağırıp çağırdım tabi böyle işte kızlar şimdide hiç konuşmuyoruz otuyo karşımda
Ah bu erkekler varyaa. Canım hiç strese sokma kndını.ben yaparım gerek yok de kımseye. O gene yardım eder sana. Bz yan yana oturuyoruz kaynanamla gelıp bana yardım eder o konuda cok şükür sıkıntım olmıcak.Ben tedavimi kimseye söylemedim hiç kimseye hemde
Cnm 8.günmü? Bndede olmuştu sildikçede geliodu korkma yerleşme kanamasıdır...Bende çoğaldı ve kirmizilasti.. sizinki bi sefermiydi kanamaniz? Daha adet kanamasi kadar değil ama sildikce geliyo
Neden canını sıkıyorsun suan psikolojik olarak bir imtihandan geçiyorsun. Bagirarak umarim rahatlamissindir. Suan gergin olmasin erkekler bunu anlamiyor. Olursa olur mantığı var. Sıkma canını basta öyle konuştunuz yapma sende.Ben tedavimi kimseye söylemedim hiç kimseye hemde
Suan zaten psikolojik olarak çökük bir haldeyiz destek yerine kostek olmasalar keske. Konuşma yap tribiniTeşekkürler kızlar hepinize valla yazınca buraya rahatladım biraz
başım çatladi ağlıya agliya ama daha iyyim
Konuşmucam onunla hatasını anlayıp Özür dinliyene kadar
üzdü okadar beni yazık diyilmi bana bu göz yaşlarima
Bazen hakediyo eşler konuşmamayı. Benimkiyle de tartışınca küserim konuşmam. O da aksine bikaç zaman sonra hiçbişe olmamış gibi davrannaya çalışır daha da sinirlerim. Hatasını anlamasını bekle ki zaten anlat balım bugün olmasa yarın diler özrünü.. Sen de düşünmemeye çalış. İnşallah yarın size küslüğünüzü unutturacak mutlu haberi alırsınızTeşekkürler kızlar hepinize valla yazınca buraya rahatladım biraz
başım çatladi ağlıya agliya ama daha iyyim
Konuşmucam onunla hatasını anlayıp Özür dinliyene kadar
üzdü okadar beni yazık diyilmi bana bu göz yaşlarima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?