- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.521
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.861
Cnm merkezi mi arasan yada bi hastaneye mi gitsenKizlar bi bakın fikirlerinize ihtiyacim var
Merhaba canım, hayırlısı olsun öncelikle. Zaten yumurtada topladıkları için ağrı gayet normal benim 3 kere transferim olmuştu taze transfer diyolar işte. Hepsinde ağrısı. Sen güzelce dinlen. Ayaklarını uzat. Herşey iyi olur inşallahannemsu telaş yapma hayırlısı olsun hakkınızda olmaya da bilir bebek yerlesşme kanaması da olabilir. test günün ne zaman dedi doktor.
merhaba arkadaşlar 6 kasımda yumurta topladım 9 kasımda yerleştirdiler. ama kasıklarımda ağrı var hala siz de de oluyor mu?
Merhaba canım, hayırlısı olsun öncelikle. Zaten yumurtada topladıkları için ağrı gayet normal benim 3 kere transferim olmuştu taze transfer diyolar işte. Hepsinde ağrısı. Sen güzelce dinlen. Ayaklarını uzat. Herşey iyi olur inşallah
Opu yaklasti ozaman yarinda catlama iğnesi verirArkadaslar beni merkezden aradilar dozu 75 yapmami yarında kontrole gelmemi söylediler.. opu yaklasti mi acaba niye doz düştü kontrol yaklaştı
Doktoru aradim bişey gozukmez daha dedi beklicem cumaya kadar hayırlısı olsun hakkimdaCnm merkezi mi arasan yada bi hastaneye mi gitsen
Kan testi cuma beklemekten baska yapcak bişey yok bakalim yarin tekrar idrar testi yapcam.. seninde hayırlı olsun tedavin inşallah bebegin yerleşir güzel haberler alirsin canımannemsu telaş yapma hayırlısı olsun hakkınızda olmaya da bilir bebek yerlesşme kanaması da olabilir. test günün ne zaman dedi doktor.
merhaba arkadaşlar 6 kasımda yumurta topladım 9 kasımda yerleştirdiler. ama kasıklarımda ağrı var hala siz de de oluyor mu?
Allahım nekdar güzel bi haber senn adına çok sevindim canım. Kalp atışlarınıda dinlemek nasip olsun sonrada sağlıklı bi şekilde kucagına almak insallahCanım şimdi aldım sonucu 6. Günüm 34,65çok şükür Allah ıma bugünleri gördük sabahtan beri ağlıyorum...Allah ım hepimizi sevindirsin inşallah Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende simdi geldım yarın tekrar gidicem persembe günü yumurtalar toplancak.Arkadaslar beni merkezden aradilar dozu 75 yapmami yarında kontrole gelmemi söylediler.. opu yaklasti mi acaba niye doz düştü kontrol yaklaştı
Canım sormus muydum hatırlamıyorum nerde tedavi goruyorsunBende simdi geldım yarın tekrar gidicem persembe günü yumurtalar toplancak.
Gerçekten miOpu yaklasti ozaman yarinda catlama iğnesi verir
Yumurtalarin mm i ne kadar olmuş cnmBende simdi geldım yarın tekrar gidicem persembe günü yumurtalar toplancak.
Canım moralini bozmadan bekle önemli olan kan tahlilindeki değer Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah.Nasil desem sadece pecete doluydu cok acik renk pempemsi ve bir kan pihtisida vardi şimdi yine idrartesti yaptim bakalim ne olcak. Adet olsa test positiv cikarmi yine?
Tatlım bekle cuma testini yaptır ve o zamana kadar da kendini üzme sakın.Doktoru aradim bişey gozukmez daha dedi beklicem cumaya kadar hayırlısı olsun hakkimda
Canım drogosta gulen tıp merkezınde tedwvi oluyorum toplama ve transver işlemi ataşehir memorıel de olcak. Ymrtalar 14 16 ole çarşamba gününe kdr brazdaha büyür insallah çatlatma iğnesi çarşamba günü toplama işlemide persembe olcak. Yrn son kez gidicem doktoraCanım sormus muydum hatırlamıyorum nerde tedavi goruyorsun
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım.Bende simdi geldım yarın tekrar gidicem persembe günü yumurtalar toplancak.
Canım bende aynı yerde tedavi oluyorum Bülent Bey de misin sende?Canım drogosta gulen tıp merkezınde tedwvi oluyorum toplama ve transver işlemi ataşehir memorıel de olcak. Ymrtalar 14 16 ole çarşamba gününe kdr brazdaha büyür insallah çatlatma iğnesi çarşamba günü toplama işlemide persembe olcak. Yrn son kez gidicem doktora
Aaa evet canım bülent bey doktorum sen nerden geliyorsun orayaCanım bende aynı yerde tedavi oluyorum Bülent Bey de misin sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?