2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlar üçüncü güne 11 emriyom gelmişti

beşinci güne yani bugüne 6 tanesi gelebilmiş
transfer için saat 1de gidicem
Sayı yarıyarıya düşmüş üzüldüm biraz dondurulcak tı emriyolarım sanırım bu gidişle kalmicak
Hayırlısı olsun arkadaşım transferin nasıl geçti

Hayirlisi olsun inşallah.. çift çizgiyi görürsun ve saglikla kucağına alirsin insallah. Ne kadar süre yattin hemen kalktın mi tuvaletin sıkışık gittin dimi?
İnşallah canım
3saat felan yattım eve geldim yatiyorum hala canım
evet çok sıkışıktim 1 saat tuttuktan sonra sürguye yaptım ustümu felan eşim gıydirdi şimdide kabak çekirdeği yiyorum tutunmasini sagliyomus

Hiç bir sıkıntım olmadı şükür
hep dua ettim girerken çıkarken transferdeyken hep hayırlısını istedim
Sevindim adına inşallah pozitif sonucuda görürsün bende Çarşamba günü gitcem selman bey yokmuş aysun hanıma randevu aldım ama kaç gündür uyku uyuyamıyorum sıkıntıdan

Sevindim adına inşallah pozitif sonucuda görürsün bende Çarşamba günü gitcem selman bey yokmuş aysun hanıma randevu aldım ama kaç gündür uyku uyuyamıyorum sıkıntıdan
Canım çok sıkıntı yapma kendine ben çok sıkıntı yaptım yaptım kabız oldum inanirmsin 6 gündür tuvalete çıkamıyorum Afedersin
Stres bagisklara vuruyor direkt
çok düşünmemek gerekiyor muş onu anladım

Canım çok sıkıntı yapma kendine ben çok sıkıntı yaptım yaptım kabız oldum inanirmsin 6 gündür tuvalete çıkamıyorum Afedersin
Stres bagisklara vuruyor direkt
çok düşünmemek gerekiyor muş onu anladım
Biliyorum canım ama elimde değil dondurma işlemide yapamıcaz çünkü onun için ekstra bi paramız yok yani ikinci bi deneme şansım yok oda beni geriyor

Biliyorum canım ama elimde değil dondurma işlemide yapamıcaz çünkü onun için ekstra bi paramız yok yani ikinci bi deneme şansım yok oda beni geriyor
İnşallah gerek kalmaz canım ikinci tedavine
ilk ve son olur bebegine kavuşursun

İnşallah canım
evet çok sıkışıktim 1 saat tuttuktan sonra sürguye yaptım ustümu felan eşim gıydirdi şimdide kabak çekirdeği yiyorum tutunmasini sagliyomus
Kabak çekirdeğini bende yenmemek gerektiğini biliyodum transverden sonra

Negatif sonucu alanlar üzülmeyin Rabbim nasıp eder inşallah yola devam durmak Yok deyin kendinize telkınler verin iyi düşünün hatta gebelık şansınız bir sonraki ay yüksek unutmayın doğal yolla bile oluyo kendımden biliyorum ,2yada 3 gün embriyosunu kafanıza takmayın 2gün embriyo ile gebe kaldım veee herşeyin en önemlisi ne biliyormusunuz kızlar bunların hepsi boş Allah nasip ettimi oluyo benım de tuttu sevımdım cinsiyetını öğrendim kızım olucaktı ama 5,buçuk aylık ken karnımda öldü yanı tutması büyümesi sağlıkla doğması nasıpse oluyo gerısını çok kafanıza takmayın incelemeyin dua edin birde sübyanınıza baktırın Allah ol der ve olur

İnşallah canım
Canim rahim kalınlığını söyledi mi doktor?

1 tane 1.kalite 5.gün embriyosu transfer edildi canım

1tane 1.kalite 5.gün embriyosu ve
4 tane 2.kalite 5.gün embriyosu da donduruldu
Gayet iyyim çok şükür
transfer sırasında ağladım
çok heycanlandim
şimdi 10 gün nasıl beklicem bilmiyorum valla hayırlısı artık
Hayirli olsun canim. Insallah bebisin annesine tutunur.

Kizlar bende bugün igneme başladım puregon 225 doz verdi sadece cumartesi kontrole çağırdı.. kimi arkadasa baska ilaclarda veriliyo onlarin sıkıntıya göre mi daha fazla ilac veriliyo

Back
X