2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Yok canım transferden sonra verdi doktor hemşirede dediki rahme tutunmayı sağlıyor çok düzenli iç ilacı saati hiç şasmasin dedi

Canim şöyle bisey yapman mümkün mu sayfanin basina isim tedavi baslangici transfer günü ve hastane gibi bilgilerimizi yazsak olurmu?

ızlar 2 kasımda transferim yapıldı 3.gun embriyosu 3 tanede donduruldu. 5. 5.gunu dayanamayıp test yaptım silik cıktı yarim saate saatler sonrada belirginlesti. 6. Gun bidaha yaptum yarim saate silik ikinci yine cikti ama gormek için işığın altında amuda kalkmak lazım o derece silik. Bugün 8.gunu bidaha yaptım aslında yapmayacaktım gece 3 kere wc ye kalktım sabah ki idrarrim su gibi olacaktı aman neyse yap dedim yaptığım gibi ikinci çizgi silik cıktı gittim hemen elimi yıkadım geldim aaaa silik eşin e dedim gel ışıkta baktık evet silik masaya koydum şok oldum bidaha baktım aaaa belirginleşiyor. Şimdi size sorum sevinmeliyim0? Resmî nasıl yüklicem kabul etmiyor

20171109_210021.webp
buda testim

ızlar 2 kasımda transferim yapıldı 3.gun embriyosu 3 tanede donduruldu. 5. 5.gunu dayanamayıp test yaptım silik cıktı yarim saate saatler sonrada belirginlesti. 6. Gun bidaha yaptum yarim saate silik ikinci yine cikti ama gormek için işığın altında amuda kalkmak lazım o derece silik. Bugün 8.gunu bidaha yaptım aslında yapmayacaktım gece 3 kere wc ye kalktım sabah ki idrarrim su gibi olacaktı aman neyse yap dedim yaptığım gibi ikinci çizgi silik cıktı gittim hemen elimi yıkadım geldim aaaa silik eşin e dedim gel ışıkta baktık evet silik masaya koydum şok oldum bidaha baktım aaaa belirginleşiyor. Şimdi size sorum sevinmeliyim0? Resmî nasıl yüklicem kabul etmiyor
Canım tek emriyo mu çift emriyomu transfer edildi

Gözün aydın balım bebişin yada bebişlerin seninlee inşallah :KK66: Çok güzel bi haber bu çok sevindim :KK66:
Allah'ım InsaAllah öyledir beni sorarsanız yıllardır şu testte ikinci çizgiyi girmeyi bekledim şimdi gördüm elhamdülillah ama boşluktayım olumsuz konuşmak istemiyorum inanıyorum hersey çok güzel olacak.. kanı yapayımda Allah'ım isteyen herkese ver benide arasından ayırma şu mübarek cuma günü yarabbim

Canım benim gözün aydın Tebrikler ilk sen verdin müjdeli haberi inşallah sıra bende dir
bende pazar günü yapıcam kan testimi bugün 3.günüm idrar testi yaptım negatif çıktı
Allah'ım evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarversin benide arasından ayırmasın InsaAllah 3.gun çok erken ben 5.gun bile yapmaya cesaret edemedim Allaha tevekkül edelim herşey güzel olacak InsaAllah bende pazar kan verecektim yarın bidaha idrar testi yapayım diyorum InsaAllah oda pozitif olursa yarın kan vericem insaAllah

Tek embriyo ama 5.gun silik cıktı ya ne bilim Allah dilerse belki ikiz olmuştur diyorum
İnşallah canım 3.gün emriyo larindan bölünme daha çok olabiyorMuş
çok mutlu oldum gerçekten bizlerede umut oldun inşallah en kisa zamanda kalp atislarini duymak ta nasip olur

Allah'ım evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarversin benide arasından ayırmasın InsaAllah 3.gun çok erken ben 5.gun bile yapmaya cesaret edemedim Allaha tevekkül edelim herşey güzel olacak InsaAllah bende pazar kan verecektim yarın bidaha idrar testi yapayım diyorum InsaAllah oda pozitif olursa yarın kan vericem insaAllah
İnsllah yarınki sonunda çıkar canım kan testi yaptiginda ise haber ver bize canım merak ederiz

İnşallah canım 3.gün emriyo larindan bölünme daha çok olabiyorMuş
çok mutlu oldum gerçekten bizlerede umut oldun inşallah en kisa zamanda kalp atislarini duymak ta nasip olur
InsaAllah önce kanla netlestireyim InsaAllah hepimiz yavrularimizin kalp atislarini duyarız sağlıkla sıhhatli doğurup kollarımıza alırız insaAllah

Back
X