2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

benim 1 tane canım tedaviye başlarkende birdi oluşan embriyo da bir nasipse yarın transferim var herşey Allah'tan
Merhaba, benim 3 tane 2 si kistimin altinda, birbtanesi sag tarafimda. Sag taraftaki saglikli olursa digerlerini almak icin zorlmam dedi. Riskmis cunku benim icin. Kisti patlatabilirmis :-( asljnda 3 ttane var ama maalesef onlari sayamiyorum bile...benimde 1 tane bakalima opudan sonra ne olacak inslalah saglikli olur

Canım benim bugün opu da bir yumurta toplandı olay kişiye ve yaşa göre değişir rezerv azlığı varsa hastaya da sorularak başlanıyor bana ilk kontrolde bir denildi bende devam edelim dedim altı ay öncesinde de ikiyle yola çıktım herşey Allah'ın izniyle oluyor bir yumurtayla ikiz olanlarda var yeter ki ol desin Rabbim korkma üzülüyor insan ama nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız
Peki 1 taneyle nasil ikiz olabilir ki?

Transfer yaptiran arkadaslar fikrinizi almak istiyorum. Pazartesi 13:30 da transfer olucak, sabah ise gidip ogleden sonra izin alip gideyim diyorum makyaj yine yapmiym mi, birde okulda calisiyorum ogretmenim coluk cocuk oluyor etrafimda dus alip gelin dedi arayan kimse. Sizce o gun izin alip hic okula gitmesem mi ne dersiniz ?

Transfer yaptiran arkadaslar fikrinizi almak istiyorum. Pazartesi 13:30 da transfer olucak, sabah ise gidip ogleden sonra izin alip gideyim diyorum makyaj yine yapmiym mi, birde okulda calisiyorum ogretmenim coluk cocuk oluyor etrafimda dus alip gelin dedi arayan kimse. Sizce o gun izin alip hic okula gitmesem mi ne dersiniz ?
Canım siz makyajlı gitseniz bile size orda sildircekler eger parfum var ise sizde sabunsuz şampuansiz duş almani söyluceklerdir size
taki toka bile takmana izin vermiyor bi önlük veriyolar tek kullanımlık onu giyiyorsun
sen yinede izin al işe gitme
Istersen tedbirli hazır git merkeze makyajsız ,oje siz ,kokusuz
orda bide duş almakla uğraşma

Canım siz makyajlı gitseniz bile size orda sildircekler eger parfum var ise sizde sabunsuz şampuansiz duş almani söyluceklerdir size
taki toka bile takmana izin vermiyor bi önlük veriyolar tek kullanımlık onu giyiyorsun
sen yinede izin al işe gitme
Istersen tedbirli hazır git merkeze makyajsız ,oje siz ,kokusuz
orda bide duş almakla uğraşma
Coook sag’ol kuzumm

Doktordan ciktim arkadaslar bi tane 16 mm var en buyuk en küçük 9 mm var bi tane geriye kalanlar hep 11 12 mm deler ama kac tane onlar bilmiyorum 10 u geckin galiba

Bence ogun hiç gitmeyin bende okulda calistigimdan biliyorum

Canım bende pazartesi transfer oldum sanki sürekli tuvaletim varmış gibi oluyorum wc ye gidiyorum yok bişi

ilk iki gün hep ateşim vardı yandım ama şimdi iyiyim

Bide dünden beri vajina mın içinde batma oluyor içini kaşıyasim geliyor tabiki kasimiyorum. ( mantar kaşıntısı gibi değil )
Hıç bi pembe akintim bişeyim olmadı senin oldumu
Canım benimde normal su gibi bi akıntım oluyor sadece onun haricinde leke falan yok şimdilik göğüslerimde normal sadece çok şiş karnım acayip bugün 4. Günüm ılık suyla bi duş aldım kendime geldim mis gibi..bugün için şimdilik bir belirtim yok şişlik hariç Rabbim can versin bebeklerimize kucaklarımızı doldursun..emeklerimiz boşa gitmesin inşallah..Senin bizden 1 gün önce güzel haberlerini bekliyorum canım bu topikte uğurlu gelsin bize...Buarada opuya gidecek arkadaşlar hiç merak etmeyin stres olmayın parfüm kokulu sabun makyaj yapmayın Allah ım içi dolu dolu bi sürü yumurta nasip etsin size

Bence ogun hiç gitmeyin bende okulda calistigimdan biliyorum
Stres yapma güzel bir duş al transferden önce okula da gidebilirsin bence hem zaman geçer sonrası için izin al dinlen derim tabi senin içinden gelen önemli vicdanın nasıl rahat edecekse öyle hareket et Rabbim sonunu güzel etsin inşallah

Back
X