2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kizlar opum bitti klinikte esimi bekliyorum arabayi almaya gitti... 3 yujurtam toplanmis. 2 tanesi kistimin altindaydi onu alamayabilirim demisti ama almis.. crinone jel kullacakmisim simdi.. rahme iyi geliyormus...kullanan varmi aranizda saglik ocagi bana yakin ordan veriyorlarmi acaba
Gecmis olsun canım yat dinlen ve bol su ic..transferin ne zaman olcak bisey dedilermi?

Kizlar opum bitti klinikte esimi bekliyorum arabayi almaya gitti... 3 yujurtam toplanmis. 2 tanesi kistimin altindaydi onu alamayabilirim demisti ama almis.. crinone jel kullacakmisim simdi.. rahme iyi geliyormus...kullanan varmi aranizda saglik ocagi bana yakin ordan veriyorlarmi acaba
Aşılamada kullandım rahmin içine boşaltıyosun. Doktor reçeteme yazmıştı ole aldım ben saglık ocagında kutu bitince yazarlar belki

Canım idrarda negatif çıktı
Şimdi kan verdim ama sağlık ocağı sonucu 1 gün sonra veriyoMuş
yarın 1de cıkıcakmiş bekliyorum bakalım
Bal10cukkk Bal10cukkk canim idrarda cikmayabilir..bi arkadasimla birlikte test yapmistik biz iki sene önce onunkinde idrarda çıkmamisti benimkimde çıkmıştı ve 12. Gün kan testinde çıkmışti onunki hemde ikizlere hamileydi. Sakin umutsuzluğa kapilma cnm inşallah kan testin positiv olcak :KK19:

Bal10cukkk Bal10cukkk canim idrarda cikmayabilir..bi arkadasimla birlikte test yapmistik biz iki sene önce onunkinde idrarda çıkmamisti benimkimde çıkmıştı ve 12. Gün kan testinde çıkmışti onunki hemde ikizlere hamileydi. Sakin umutsuzluğa kapilma cnm inşallah kan testin positiv olcak :KK19:
İnşallah canım teşekkür ederim iyi dileğin için hayırlısı artık yarın belli olur herşey

Kizlar ben birde embriyoscobe yaptirdim. Ekstra ucret odeyerek.. siz duydunuz mu hic bunu sizce gereklimiydi?

B Bakgulc canim sonucun cikmadimi daha haber ver bizede hecanla bekliyoz haberlerini
Canım şimdi aldım sonucu 6. Günüm 34,65 :dua::dua::dua::dua: çok şükür Allah ıma bugünleri gördük sabahtan beri ağlıyorum...Allah ım hepimizi sevindirsin inşallah:dua::dua::dua:Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :dua:

Canım şimdi aldım sonucu 6. Günüm 34,65 :dua::dua::dua::dua: çok şükür Allah ıma bugünleri gördük sabahtan beri ağlıyorum...Allah ım hepimizi sevindirsin inşallah:dua::dua::dua:Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :dua:
Allah tamamına erdirsin inşallah kalp atışını da duymayı nasip etsin.

Cok şükür cnm allahim kucağına almayida nasip etsin..cok sevindim.. bende yarin yine idrarda bakicam cuma gunude kan testi yapilacak

Back
X