2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Anladım canım senin yaşadığında zormuş ya sevincekken kursağında kalmış ne diyelim vardır bundada bir hayır. İnsllah son olur e peki dondurulmuşları bülent beyemi ulastırcaklar
Canım dondurulmuşları kendin dilekçe ile alarak transfer yapılacak hastaneye getiriyorsun sonrada transfer yapılıyor olacak.

Günaydın Arkadaslar,

Bende Dr. Ulun Uluğ Bey' e başlayacagım.
Aralık reglim için planlayacağım.
benimde amh degerim 0,14
1. gebeliğim 8. haftada kürtaj
2. döllenen yumurta olmadı
3 ve 4 denemem ardısık opu ıle oldu ve 1 adet embriyo pgt analizinden trizomi12 sonucu ile dondu ve tedavi iptal oldu.

bu tedavime kullandığım ilaçlar;
q enzim 10 200 mg
biesteron
alpha lipic asid 600 mg
folik asit
inofolic combi
bemiks tablet

Aynı zamanda eşimde progeny - m içiyor

Günaydın Arkadaslar,

Bende Dr. Ulun Uluğ Bey' e başlayacagım.
Aralık reglim için planlayacağım.
benimde amh degerim 0,14
1. gebeliğim 8. haftada kürtaj
2. döllenen yumurta olmadı
3 ve 4 denemem ardısık opu ıle oldu ve 1 adet embriyo pgt analizinden trizomi12 sonucu ile dondu ve tedavi iptal oldu.

bu tedavime kullandığım ilaçlar;
q enzim 10 200 mg
biesteron
alpha lipic asid 600 mg
folik asit
inofolic combi
bemiks tablet

Aynı zamanda eşimde progeny - m içiyor

Canim bende Ulun hocada tedavi goruyorum. Opum oldu, cumartesi gunu transferim var. Doktordan cok memnunum. Hadi hayirli olsun sana da.

çok ama çok sevındim denk geldiğimize
senin kacıncı denemen canım
sende benim kullandıgım ılaçları kullandın mı
opu için hangi hastaneyı tercıh ettın

Benim ilk denemem canim. Senin kullandigin ilaclara ek olarak surecin basindan bero baska ilaclar da kullaniyorum.
Ben anadolu yakasinda oturdugum icin doktor zaten opuyu bana hic sormadan florance nightingale de yapti.
Sen nerde oturuyosun?

kızlar sizler hiç mi ev işleri yapmıyorsunuz, ben makine boşaltıyorum, elektrik süpürgesi, işyerinde 2 kiloluk dosya kaldır indir, 2 saat avm gezme felan çok takmadım açıkcası büyük sorun olur mu ki?

transferimin 8.günü idrar testi negatif eğer olsaydı cikmazmiydi
çok moralim bozuk
kan sonucum 1 gibi cikicak ama hiç umudum yok

transferimin 8.günü idrar testi negatif eğer olsaydı cikmazmiydi
çok moralim bozuk
kan sonucum 1 gibi cikicak ama hiç umudum yok
Canım idrarda çıkacak diye bir garanti yok geç tutunma da oluşabiliyor bunu düşünerek kendini de yıpratma önemli olan kan değerin onu da öğreneceksin hayırlısıyla moralini bozma.

Arkadaslar doktordan geldim yarin yada pedsembe catlatma ignemi yaparmisim bu demek oluyor ki cuma yada cumartesi opu var.. ama cok yumurtan var transferi belki diger aya bırakırız dedi :KK43::KK12: ben bu ay olsun istiyorum sizce 25 yumurta da falan transfer ertelenir mi

24 yaşındayım 6 yıllık evliyim
Eşimin sperm sayısı 2 milyon oda hiç tedavi görmedi
aslında bizede direk tüp bebek denildi ama aşılama denedik yinede iki kere
Eşimin sayısını 2 milyondan 40 milyona çıkarmayı başardık biz eşime hergün havuç suyu ve kabak çekirdeği yedir dim faydası oldu şükür sayısı fazlalasti şimdide tüp bebeğe başladık işte sonucu bekliyoruz
merhaba esiniz havuc suyu ve kabak cekirdegi disinda yiyecek veya ilac takviyesi kullandi mi sadece bu ikisiyle mi sayi yukseldi ? Ne kadar bir zamanda etki etti acaba?

merhaba esiniz havuc suyu ve kabak cekirdegi disinda yiyecek veya ilac takviyesi kullandi mi sadece bu ikisiyle mi sayi yukseldi ? Ne kadar bir zamanda etki etti acaba?
Merhaba
Herhangi bi ilaç kullanmadi
Ama 5 sene boyunca kendimiz birçok bitkisel şeyler aldık çakşır suyu,Osmanlı macunu ,
en kalitelisinden soğuk sıkım keçiboynuzu özü
,Bitkisel kapsüller , nohut suları kaynattim ama malesef hiç biri işe yaramadı
Ama sadece bir boyunca
taze sıkım havuç suyu ve yanında kavrulmamiş kabak çekirdeği verdim eşime
Birden artmaya başladı şükürler olsun ki doktor bile şaşırdı
1 ay önce iki testin ikiside 2 milyon civariyken 1 ay sonra nasılda 40 milyon olmuş diye
Bide hep dua ettim tabi
havuç suyuna okuyup hep öyle içirdim eşime

Back
X