- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.921
Canim son durumun ne?6. Gün bide eğer adet olursan erken adetmi görmüş olucan canım.bnde aşılamamda ole olmuştum. İnsllah sen olmazsın yaa. Üzülüyorum okudukça gerçekten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim son durumun ne?6. Gün bide eğer adet olursan erken adetmi görmüş olucan canım.bnde aşılamamda ole olmuştum. İnsllah sen olmazsın yaa. Üzülüyorum okudukça gerçekten.
Amaaa testte pozitifff çıktıysa nasıl oluo yaaa???Malesef değil baya adet kanamasi![]()
Canım dondurulmuşları kendin dilekçe ile alarak transfer yapılacak hastaneye getiriyorsun sonrada transfer yapılıyor olacak.Anladım canım senin yaşadığında zormuş ya sevincekken kursağında kalmış ne diyelim vardır bundada bir hayır. İnsllah son olur e peki dondurulmuşları bülent beyemi ulastırcaklar
Tatlım sakın kendini üzme hakkımızda hayırlı olan neyse Rabbim bize onu nasip etsin inşallah.Malesef değil baya adet kanamasi![]()
Anladım.canım.nzmn.gitcenCanım dondurulmuşları kendin dilekçe ile alarak transfer yapılacak hastaneye getiriyorsun sonrada transfer yapılıyor olacak.
Günaydın Arkadaslar,
Bende Dr. Ulun Uluğ Bey' e başlayacagım.
Aralık reglim için planlayacağım.
benimde amh degerim 0,14
1. gebeliğim 8. haftada kürtaj
2. döllenen yumurta olmadı
3 ve 4 denemem ardısık opu ıle oldu ve 1 adet embriyo pgt analizinden trizomi12 sonucu ile dondu ve tedavi iptal oldu.
bu tedavime kullandığım ilaçlar;
q enzim 10 200 mg
biesteron
alpha lipic asid 600 mg
folik asit
inofolic combi
bemiks tablet
Aynı zamanda eşimde progeny - m içiyor
Canim bende Ulun hocada tedavi goruyorum. Opum oldu, cumartesi gunu transferim var. Doktordan cok memnunum. Hadi hayirli olsun sana da.
çok ama çok sevındim denk geldiğimize
senin kacıncı denemen canım
sende benim kullandıgım ılaçları kullandın mı
opu için hangi hastaneyı tercıh ettın
Canım sanırım haftaya bir kontrol olacak o zaman belli olur transfer tarihi.Anladım.canım.nzmn.gitcen
Hastaneye
Canım idrarda çıkacak diye bir garanti yok geç tutunma da oluşabiliyor bunu düşünerek kendini de yıpratma önemli olan kan değerin onu da öğreneceksin hayırlısıyla moralini bozma.transferimin 8.günü idrar testi negatif eğer olsaydı cikmazmiydi
çok moralim bozuk
kan sonucum 1 gibi cikicak ama hiç umudum yok
Yaa hadi gözün aydın cnm insallah hepsi kaliteli kaliteli dollenirlerKizlar opudan ciktim 10 yumurta toplandi. Cok agrim var.
merhaba esiniz havuc suyu ve kabak cekirdegi disinda yiyecek veya ilac takviyesi kullandi mi sadece bu ikisiyle mi sayi yukseldi ? Ne kadar bir zamanda etki etti acaba?24 yaşındayım 6 yıllık evliyim
Eşimin sperm sayısı 2 milyon oda hiç tedavi görmedi
aslında bizede direk tüp bebek denildi ama aşılama denedik yinede iki kere
Eşimin sayısını 2 milyondan 40 milyona çıkarmayı başardık biz eşime hergün havuç suyu ve kabak çekirdeği yedir dim faydası oldu şükür sayısı fazlalasti şimdide tüp bebeğe başladık işte sonucu bekliyoruz
Tşk ederimm canım cok sagol insYaa hadi gözün aydın cnm insallah hepsi kaliteli kaliteli dollenirler
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah transferinde olsun güzel haberler alalım.Kizlar opudan ciktim 10 yumurta toplandi. Cok agrim var.
Merhabamerhaba esiniz havuc suyu ve kabak cekirdegi disinda yiyecek veya ilac takviyesi kullandi mi sadece bu ikisiyle mi sayi yukseldi ? Ne kadar bir zamanda etki etti acaba?