Anlamı ne canım ? Duyulmamış bir isimDaha belli değil ama kız olursa '' PERA '' olsun istiyorum
Anlamı ne canım ? Duyulmamış bir isim
Senin için anlamlı olması çok güzelAslında kelime anlamı yok beyoğlunun eski ismi ama benim için büyük anlamı var eşimle ilk Pera Palas otelde tanışmıştık ve annemin doğduğu ev de Pera apartmanıydı ordan hep sevdim bu ismi bu yani
Mesajlar silinmez, nerede mesaj yazmıştınız bu topikte mi?Çocuğumun adını yazdım diye neden mesajım silindi anlayamadım ?Mune
Çocuğumun adı EYLÜL DENİZ olacak kısmetse !!!!!
evet bu başlığın ilk cevabı bana aitti...Mesajlar silinmez, nerede mesaj yazmıştınız bu topikte mi?
Konuya baktım en ufak bir moderasyon işlemi olmamış, yani yöneticilerden hiçkimse konudaki yorumlara dokunmamış.evet bu başlığın ilk cevabı bana aitti...
"İster kız, ister erkek farketmez hiçbiri.. Ama bakışları farketmeli.. Aydınlatmalı dört bir yandan hüür hüüür :) Bir çocuğumuz olursa adı Deniz olmalı dediydik biz.." yine de ekleyeyim.. Belki yine kaza kurşununa gider kim bilir :)
yok yok eminim birkaç kere girdim üstelik yazdığımı falan da okudum :) neyse yahu ben kasıtlı silindi sandımKonuya baktım en ufak bir moderasyon işlemi olmamış, yani yöneticilerden hiçkimse konudaki yorumlara dokunmamış.
Bu durumda 2 seçenek var ya siz yazdığınız zaman sitede bir güncelleme devreye girmişti ve mesajınız güncellemeye kurban gitti ya da yazdınız ama göndermediniz
Çünkü ben bu topiğe siz beni etiketleyene kadar girmedim, Kazen beyde sitede değil, başka kimse de mesajlarınıza müdahale edemez.
Cumartesi 23:36 Pazar 00:40 arası sitede yazılım güncelleme oldu mu bir sorarız @Kazen beye.
Asla kasıtlı silme yok ama içinizin rahat etmesi için yine de bir danışalım, yazdığınıza eminseniz o zaman ilk seçenek ağır basıyor, sitede otomatik güncellemelerden birine kurban sizin mesaj:)))yok yok eminim birkaç kere girdim üstelik yazdığımı falan da okudum :) neyse yahu ben kasıtlı silindi sandımhemen de gerilirim doğurcam ben idare edin :)
ilerideki sayfalarda aynı konu başlığı var sanırım iki kere açılmış :) sadece benim cevabım olan oymuş :)Asla kasıtlı silme yok ama içinizin rahat etmesi için yine de bir danışalım, yazdığınıza eminseniz o zaman ilk seçenek ağır basıyor, sitede otomatik güncellemelerden birine kurban sizin mesaj:)))
Sağlıklı bir gebelik ve Doğum diliyorum size ve tüm hamilelerimize
ilerideki sayfalarda aynı konu başlığı var sanırım iki kere açılmış :) sadece benim cevabım olan oymuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?