2017 Mart ayı bebişleri :)

Merhaba kızlar benim de midem boş kaldığında bulantı başlıyor hemen birseyler yemesemn kusturacak dereceye kadar ilerliyorbulanti olduğunda sadece meyve ya da sade ekmek falan yiyebiliyorum

Merhaba kızlar bende kısmet olursa mart annesi olacağım. Perşembe ilk kez doktora gidicem 5+3 günlük olacak gittiğimde. Kese görünür mü var mı gören aranızda?

Yaa bende 2 gundu aklıma ne yiyicek geliyorsa midem bulaniyor çorba falan yiye biliyorum ancak yemek kokusu, parfüm kokusu bile midemi bulandırıyor sanki midemde neyse varmış gibi...benim gibi olan varmı kızlar?

benim ilk gebeliğim öyleydi 9 ay bir fiil ne yediysem çıkartım çok şükür bu daha rahat geçiyor

Bugün gittik kalp atışlarını duyduk çok şükür. Aslında erken ama çok uğraştı Dr. Baya aradı. Kese etrafı kanama varmış. Progestan verdi. Tedbir amaçlı. İmom verdi omega , multivitamin için.

Merhaba arkadaşlar,
Alalh nasip ederse bende 2017 mart annesi olacağım :) 26 yaşındayım sakaryalıyım
Geçen pazartesi keseyi gördük çok şükür, 2 hafta sonra da kalp atışını duyarız Dedi doktorum
Benim de özellikle sabahları mide bulantım oluyor, ara ara kasık ve bel ağrılarım oluyor, bir de göğüslerim aşırı hassas gece üstüne yatamıyorum kesinlikle
Alalh hepimizin bebişlerimiz hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

slm kızlar ben de iki gün önce öğrendim hamileyim mart 2017 de inşallah kucağımda olacak :) şuan 6. hafta bitti bulantıdan ölüyorum sizde var mı ne yaptınız geçmesi için

slm kızlar ben de iki gün önce öğrendim hamileyim mart 2017 de inşallah kucağımda olacak :) şuan 6. hafta bitti bulantıdan ölüyorum sizde var mı ne yaptınız geçmesi için
Bendede bulanti cok var. Ilk baslarda sadece bulaniyodu ve herhangi bisye yedigimde geciyordu, fakat artik oyle olmuyo ve artik arada cikariyorum malesef Tuzlu bisiler iyi gelir diyolar ama bana pek faydasi olmuyo
Bana cola iyi geliyo biraz, bulanti hafifliyo

teşekkür ederim

Tuzlu ve zeytinyağlı derler. Mesela soğuk zeytinyağlı taze fasulye. Kokusu olmadığı için bu tarz yemekler iyi gelirmiş. İnşallah geçer canım.

Tuzlu ve zeytinyağlı derler. Mesela soğuk zeytinyağlı taze fasulye. Kokusu olmadığı için bu tarz yemekler iyi gelirmiş. İnşallah geçer canım.
Tuzlu falan fayda etmiyo artik hayattan zevk alamiyorum bugunlerde surekli midem bulaniyo surekli tuvaletteyim sinirlerim bozuldu artik ama zeytinyagli yemek denicem canim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…