- 5 Ekim 2010
- 226
- 13
- 98
Bana da erken gibi geldi. Sen nerde oturuyorsun?Insallah duyarsin bna doktorum 1 agustosta gel dedi seninle ayniyiz ama kalp atisi icin daha 1 hafta beklicem
Bn adanadayimda arkadasm vardi ondan sordum bnm goguslerimde hic agri filan yok mide bulantisi var sadeceBana da erken gibi geldi. Sen nerde oturuyorsun?
Merhaba kızlar bende kısmet olursa mart annesi olacağım. Perşembe ilk kez doktora gidicem 5+3 günlük olacak gittiğimde. Kese görünür mü var mı gören aranızda?
Bendede bulanti cok var. Ilk baslarda sadece bulaniyodu ve herhangi bisye yedigimde geciyordu, fakat artik oyle olmuyo ve artik arada cikariyorum malesefslm kızlar ben de iki gün önce öğrendim hamileyim mart 2017 de inşallah kucağımda olacak :) şuan 6. hafta bitti bulantıdan ölüyorum sizde var mı ne yaptınız geçmesi için
teşekkür ederimBendede bulanti cok var. Ilk baslarda sadece bulaniyodu ve herhangi bisye yedigimde geciyordu, fakat artik oyle olmuyo ve artik arada cikariyorum malesefTuzlu bisiler iyi gelir diyolar ama bana pek faydasi olmuyo
Bana cola iyi geliyo biraz, bulanti hafifliyo
Tuzlu ve zeytinyağlı derler. Mesela soğuk zeytinyağlı taze fasulye. Kokusu olmadığı için bu tarz yemekler iyi gelirmiş. İnşallah geçer canım.Bendede bulanti cok var. Ilk baslarda sadece bulaniyodu ve herhangi bisye yedigimde geciyordu, fakat artik oyle olmuyo ve artik arada cikariyorum malesefTuzlu bisiler iyi gelir diyolar ama bana pek faydasi olmuyo
Bana cola iyi geliyo biraz, bulanti hafifliyo
Tuzlu falan fayda etmiyo artikTuzlu ve zeytinyağlı derler. Mesela soğuk zeytinyağlı taze fasulye. Kokusu olmadığı için bu tarz yemekler iyi gelirmiş. İnşallah geçer canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?