2017 Mart ayı bebişleri :)

Ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin cümlemizi inşallahh :))

Amin insallah bnm icinde dua et pazartesi kesesini gorcez Allah izin verirse
Senin icinde sevindim Allah tamamina erdirsin

canım inşallah görürsünüz merak etme bir sorun çıkmaz :) ben 6+4 diye hesaplıyordum bugün gebeligi meger 6+1 miş ve kalp atışını duyduk bebişi gördük çok şükür :)

herkese selam bende mart annesı olucam ınsallah ılk bebegım. ne durumdasınız kızlar nasıl gıdıyor hamılelık kalp atıslarını doktorlarınız dınlettımı ben hala dınleyemedım cunku zarar verır bebege dedı ama gordukk cok sukur ultrasonla kalp atıslarını dınlemek ıstıyrum ama zarar verır dıye korktum sızındoktorlarınız bakıs acısı ne bu duruma

birde benım doktorum sımdıye kadar hıc bır test yapmadı hıc kan vermedım degerlerıme bakılmadı sızın doktorunuz ıstedımı herhangı bır test yapıldımı?
birde benım yemeklerden sonra mıde bulantım oluyor herseyı yıyemıyrum ama sabahları hıc mıdem bulanmıyr sadece yemeklerde bu sekılde olan var mı? yemek derken salcalı falan asla yıyemıyrum genelde corba yogurt yada cacık patates haslama pılav yada makarna tabı bır ogle ogunum corba ve yogurt aksam makarna yada patates haslama oyle corba yogurt pılav falan degıl cok asırı yıyemıyrum mıde doldukca mıdemdekıler agzıma gelıyor

çok normal canım bunlar bendede mesela sadece sabahları biraz oluyor geçiyor sonra daha kim bilir neler olucak :) hoşgeldin bu arada hayırlısı olsun

bendede başladı bu hafta yemek yiyemiyorum patates çubuk kraker ve eksşi şeyler yiyebiliyorum o kadar

Günaydın kızlar. Bende yarın ilk defa gideceğim doktora. Halsizlik ve tansiyon düşüklüğü var. Kalp atışı duymayız sanırım :)

Ayy alttaki bilgi de kalp atışı duyarsınız diyor :)) heyecanlandım. Bu arada 2012 ağustos doğumlu 4 yaşında bir kızım var. Kahramanmaraş ta oturuyrm 2 yıldır. Öncesi İstanbul.

Ayy alttaki bilgi de kalp atışı duyarsınız diyor :)) heyecanlandım. Bu arada 2012 ağustos doğumlu 4 yaşında bir kızım var. Kahramanmaraş ta oturuyrm 2 yıldır. Öncesi İstanbul.
Hangi doktora gideceksin marasta

Insallah duyarsin bna doktorum 1 agustosta gel dedi seninle ayniyiz ama kalp atisi icin daha 1 hafta beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…