- 9 Temmuz 2016
- 8
- 8
- 1
- 39
Ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin cümlemizi inşallahh :))Bende varım Allah a şükür nasip olursa benim doğum ayın da bebedimizde doğacak inşallah..
Hamile olan kardeşlerim evlatlarinizi sağlıklı sıhhatli kucaklayip koklayin insalllah.torunlarimiz mujdelensin evlatlarimizdan inşallah.
Gebe olmak isteyen kardeslerimide ALLAH Hayırlı saglikli evlatlar nasip eylesin tez zamanda inşallah ..aminnnnn..
Kimin duasi kime geçer belli olmaz derler .ben 7 senelik mucize mi taşıyorum çok şükür Allah a .di yer kardeşlerimiz içinde sizde bir amin derseniz çok mutlu olurum hamlelerin duaları kabul olur derler .
Amin insallah bnm icinde dua et pazartesi kesesini gorcez Allah izin verirseKızlar bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk .. çok mutluyum :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Amin insallah bnm icinde dua et pazartesi kesesini gorcez Allah izin verirse
Senin icinde sevindim Allah tamamina erdirsin
Aminn:)))Bende yarın gidicem kısmet olursa inşallah duyarım, zaten daha içime sinen bi doktorda yok pofffKızlar bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk .. çok mutluyum :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Bende varım kızlar inşAllah 2017 Mart annesiyim)))
Hayırlısı olsun kızlar. Akçllah kucağımıza almayı nasip etsin..selamlar ben de varımm ben de ben dee
çok normal canım bunlar bendede mesela sadece sabahları biraz oluyor geçiyor sonra daha kim bilir neler olucak :) hoşgeldin bu arada hayırlısı olsunbirde benım doktorum sımdıye kadar hıc bır test yapmadı hıc kan vermedım degerlerıme bakılmadı sızın doktorunuz ıstedımı herhangı bır test yapıldımı?
birde benım yemeklerden sonra mıde bulantım oluyor herseyı yıyemıyrum ama sabahları hıc mıdem bulanmıyr sadece yemeklerde bu sekılde olan var mı? yemek derken salcalı falan asla yıyemıyrum genelde corba yogurt yada cacık patates haslama pılav yada makarna tabı bır ogle ogunum corba ve yogurt aksam makarna yada patates haslama oyle corba yogurt pılav falan degıl cok asırı yıyemıyrum mıde doldukca mıdemdekıler agzıma gelıyor
Merhaba. Benim de 7 mart 20172017 mart ayında anne adayları ve bebişleri :)
Ayy alttaki bilgi de kalp atışı duyarsınız diyor :)) heyecanlandım. Bu arada 2012 ağustos doğumlu 4 yaşında bir kızım var. Kahramanmaraş ta oturuyrm 2 yıldır. Öncesi İstanbul.
Hangi doktora gideceksin marastaAyy alttaki bilgi de kalp atışı duyarsınız diyor :)) heyecanlandım. Bu arada 2012 ağustos doğumlu 4 yaşında bir kızım var. Kahramanmaraş ta oturuyrm 2 yıldır. Öncesi İstanbul.
Insallah duyarsin bna doktorum 1 agustosta gel dedi seninle ayniyiz ama kalp atisi icin daha 1 hafta beklicemAyy alttaki bilgi de kalp atışı duyarsınız diyor :)) heyecanlandım. Bu arada 2012 ağustos doğumlu 4 yaşında bir kızım var. Kahramanmaraş ta oturuyrm 2 yıldır. Öncesi İstanbul.
Megapark Alparslan beyi tavsiye ettiler. Ssvd de yapıyormuş bakalım :)Hangi doktora gideceksin marasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?