- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.441
Hg cnm rastgele İnşaAllah..benimde 2.olcak İnşaAllah. Rabbim tez zamanda nasip eder hepimizeMerhaba kızlar bende geldim bu ay Allah ın izniyle hamile kalacağımbenide eklermisinizi reglime 15 gün kaldı
yumurtlama dönemindeyim çalışmalarım devam ediyor bu ay hem reglin ertesi günü çalıştık geçen günde tam yumurtlama günümde yine çalıştık bir gün arayla devam edeceğiz.benim ikinci çocuğum olacak.
hepimizin gönlüne göre olsun.
inşallah nazocum sen ovulasyon dönemindemisinHg cnm rastgele İnşaAllah..benimde 2.olcak İnşaAllah. Rabbim tez zamanda nasip eder hepimize
Bende sabır yok cnm çok üzüldüğüm için bu sefer acele etmemeye çalışıyorum o kadar :)ben art arda sürekli yapardım netleşene kadaro yüzden sordum ya hemen kan testi verirdim ya da tekrar bakardım sendeki sabırdan biraz kendime istiyorumm
İnşallah dahada artar cnmEvet canim görünüyor cizgin hayırlı olsun sanada cnm
bu ay ben de klomen ve iğne ile tedaviye başlayayım bari bu şekilde vakit kaybı oluyor o şekilde ihtimal daha yüksekBende sabır yok cnm çok üzüldüğüm için bu sefer acele etmemeye çalışıyorum o kadar :)
Bence 1 yıl dolmadan biseye başlama cnm ama sen bilirsin yinedebu ay ben de klomen ve iğne ile tedaviye başlayayım bari bu şekilde vakit kaybı oluyor o şekilde ihtimal daha yüksek
Tebrikler hamilesin canimBak cnm benim test bu görebiliyor musun çizgiyi bu arada tekrar hayırlı olsun
İnşallah hayırlısıyla cnm inanamıyorum sadece dua edip bekliyorum bakalımTebrikler hamilesin canim
Yenidir onun icin bende oyle dusuyordu az kala agliyacakdim yine yok diye haftalar gecdi kizardiİnşallah hayırlısıyla cnm inanamıyorum sadece dua edip bekliyorum bakalım
Kan yapdim kandada cikdiİnşallah hayırlısıyla cnm inanamıyorum sadece dua edip bekliyorum bakalım
İnşallah cnm yaaa şu an ne kadarlik hamilesin kan sonucun kaç ciktiKan yapdim kandada cikdi
Vallah canim bizde rakam yazmadilar oyle yazdilar zayif pozitif azerbaycanda boyle yaziyorlarİnşallah cnm yaaa şu an ne kadarlik hamilesin kan sonucun kaç cikti
Su an 6 haftalik sukur bende 2 dusuk oldu cok korkuyorum Allaha emanet etdim simdi o korusun diyeİnşallah cnm yaaa şu an ne kadarlik hamilesin kan sonucun kaç cikti
Hımm anladım.cnm tebrik ederimVallah canim bizde rakam yazmadilar oyle yazdilar zayif pozitif azerbaycanda boyle yaziyorlar
İnşallah cnm sağlıklı bu swkilde kucağına alırsın bebisiniSu an 6 haftalik sukur bende 2 dusuk oldu cok korkuyorum Allaha emanet etdim simdi o korusun diye
Sende canim uzulme eger varsa o iki cizik rahat ol insAllah Allah koruru hepimizin bebeslerini olmayan her kese nasip ederHımm anladım.cnm tebrik ederim
hayırlı olsunnn yuppi sevindim senin adına hemen takvim yap:)Kan yapdim kandada cikdi
Amin cnmSende canim uzulme eger varsa o iki cizik rahat ol insAllah Allah koruru hepimizin bebeslerini olmayan her kese nasip eder
Amin cnm benimSende canim uzulme eger varsa o iki cizik rahat ol insAllah Allah koruru hepimizin bebeslerini olmayan her kese nasip eder
Ya o bana dio illa olacaj diye bisey yok stres yaoma Allah vermiyorsa vardir bi bildigi diyoinşallah dediği gibidir aksi durumu çok zor çünkü bizim durum daha kolay çözülmesi erkeklerin o kadar değil maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?