- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.461
Bebisdendir oKızlar belim çok ağrıyor yaaa
Yaa inşallah ondandir çekmeye raziyim cnmBebisdendir o
Sagol canim senin varmi takvim ne?hayırlı olsunnn yuppi sevindim senin adına hemen takvim yap:)
Bir ara korundum sonra bıraktım ama olmadı nasip bekliyorum şimdiSen hiç kirunmadin mı canım oglundan sonra
Dr ne diyor
Ben test yaptım depresyondayımKızlaaaar nerdesiniz yahu bi cümbür cemaat giriyoruz bi hep beraber kayıp :)
Sana kesinlikle katılıyorum canım bi bakıyorum çok hareketli bu forum yetisemiyorum bi bakıyorum çıt yok :)))) bu arada dünkü ve bugünkü ovulasyon testlerimi atıyorum aynı koyulukta gibi üstteki yeni alttaki dün yaptığım. .Kızlaaaar nerdesiniz yahu bi cümbür cemaat giriyoruz bi hep beraber kayıp :)
At bakim foto canim uzukme KAC gun var adetine bakinBen test yaptım depresyondayım
Bu test kac haftalik yapdinSana kesinlikle katılıyorum canım bi bakıyorum çok hareketli bu forum yetisemiyorum bi bakıyorum çıt yok :)))) bu arada dünkü ve bugünkü ovulasyon testlerimi atıyorum aynı koyulukta gibi üstteki yeni alttaki dün yaptığım. .
Ustteki daha koyu cikmis canim simdi bugunumu degerlendirmen gerekiyor yarinimiSana kesinlikle katılıyorum canım bi bakıyorum çok hareketli bu forum yetisemiyorum bi bakıyorum çıt yok :)))) bu arada dünkü ve bugünkü ovulasyon testlerimi atıyorum aynı koyulukta gibi üstteki yeni alttaki dün yaptığım. .
Icini ferah tut canim benimm hersey guzel olacakYaa inşallah ondandir çekmeye raziyim cnm
Bembeyaz cnm bir iz bile yokAt bakim foto canim uzukme KAC gun var adetine bakin
InsAllah kizarir canim uzulmeBembeyaz cnm bir iz bile yok4 gün var
Niye kız senin günün ne zamandı sanırım bi beş gün sonra bende depresyona girecemBen test yaptım depresyondayım
Ahada yumurtluyorsun gibisi yok iki çizgide koyu aksiyon başlasıınnn ekşınn çalışmalara başla hemen canım dur gülücük koymsyı unutmuşum hemen koyayım :)Sana kesinlikle katılıyorum canım bi bakıyorum çok hareketli bu forum yetisemiyorum bi bakıyorum çıt yok :)))) bu arada dünkü ve bugünkü ovulasyon testlerimi atıyorum aynı koyulukta gibi üstteki yeni alttaki dün yaptığım. .
Belki gec dollenmedir adet olana kadar bi umut var canim her zamanBembeyaz cnm bir iz bile yok4 gün var
17 sinde yumurtladım galiba degerlendirdik ama nasip beklemedeyim..Rabbim fazla beklettirmez İnşaAllah hepimizin göbişleri dolarinşallah nazocum sen ovulasyon dönemindemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?