- 19 Mart 2017
- 33
- 66
- 3
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.421
Amin insallah canim rabbim isteyen herkesin kucagını doldursınınsallahHayırlı oksun canım koyuluktan belliydi zaten değerin yüksek olduğu rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde darısı başımıza dsağ salim kucağına aldığın günleride görürsün inşallah
Evet canım4.ayiniz yani bu öyle mi valla baya belirti var bence ne güzel
Geçmiş olsun canım.. ne kadar denemeden sonra eşin kontrole gitti. Benim eşim henüz gitmedi deStreskoligim ben ya :) ama bu ay hic stres yok cunku kocis ameliyatli ara verdik calismalara
Streskoligim ben ya :) ama bu ay hic stres yok cunku kocis ameliyatli ara verdik calismalara
ne ameliyatı oldu cnm varikosal mi..
Anladım canım bende de prolaktin sorunu var dostinex kullanıyorum 1 aydır düştü çok şükür ama daha çatlayma iğnesinin 7. Gunu yani test de yapsam pozitif çıkar sabırla bekliyorum inş darısı başıma :)Canim cuma cumartesi ve pazar günü tansiyonum hep düşüktü kalp çarpıntım vardi. Pazar günü dişaridaydik yemek falan yedik gece boyunca istifra ettim. Yediklerime bagladim zehirlendim diye düsündüm hicte aklima gelmedi cünkü hormon seviyem yüksekti prolaktin. Onun tedavisi yeni bitmişti hamile kalamam diye düşünmüştüm. Ve son 10 gündür sürekli uyuyorum canim
Yok canim kil donmesi cok sukur
Geçmiş olsun canım.. ne kadar denemeden sonra eşin kontrole gitti. Benim eşim henüz gitmedi de
Yane biz esimi cocuk icin hic doktora goturmedik kendine cok guveniyor nedensepardon ben varikosel sandım cnm
Yane biz esimi cocuk icin hic doktora goturmedik kendine cok guveniyor nedense
Canim ben dostinex kullanırken mi hamile kaldim bilmiyorum bu konuda fikrin varmi bebege hamileliğe bir zarari olurmu ilacin??Anladım canım bende de prolaktin sorunu var dostinex kullanıyorum 1 aydır düştü çok şükür ama daha çatlayma iğnesinin 7. Gunu yani test de yapsam pozitif çıkar sabırla bekliyorum inş darısı başıma :)
İnsallah canımm haberini bekliyorumAnladım canım bende de prolaktin sorunu var dostinex kullanıyorum 1 aydır düştü çok şükür ama daha çatlayma iğnesinin 7. Gunu yani test de yapsam pozitif çıkar sabırla bekliyorum inş darısı başıma :)
Yane biz esimi cocuk icin hic doktora goturmedik kendine cok guveniyor nedense
benim geçen sene bi kürtajım var o yüzden sorunun benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bi kaç ay daha denerim olmazsa gideriz birlikte .. doğru doktoru bulmakta zoreşinde bi an önce gitsin bence sorun varsa ikinize tedavi uygulanır bize öyle oldu zman kaybettik biz ne yazıkki..
Yok canım zararı yok ama artık içme doktor bana bi zararı olmaz demişti hamile kalınca bırak dediCanim ben dostinex kullanırken mi hamile kaldim bilmiyorum bu konuda fikrin varmi bebege hamileliğe bir zarari olurmu ilacin??
Anladim canimYok canım zararı yok ama artık içme doktor bana bi zararı olmaz demişti hamile kalınca bırak dedi
benim geçen sene bi kürtajım var o yüzden sorunun benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bi kaç ay daha denerim olmazsa gideriz birlikte .. doğru doktoru bulmakta zor
Evet canim görünüyor cizgin hayırlı olsun sanada cnmBak cnm benim test bu görebiliyor musun çizgiyi bu arada tekrar hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?