2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yap canım şifanın nerden geleceği belli olmaz ben hayıtla bunun sayesinde dkh dan kurtuldum tabi bide zayıflayarak oda çok etkili oldu ay civan perçemi var bide o çok acı ama kist misrt hiç biiey kalmıyor
Civanpercemi cayi aldim macununu aldim aktardan bitane abim vardi karisinin cocugu olmuyordu bende onlari ona verdim simdi gidip carsiya aktardan alamiyorum...

Bal polen propolis de iyi geliyor corekotubal tarcinda geliyo ama tarcin adeti geciktiriyo
Sonra sogansuyuda iyi geliyor bide maydonozlu sut buhari iyi gwliyor benim bildiklerim

Yağmura bende dua ediyorum ve allahın dediği olur kulun değil diyorum kendini bırakmaması lazım nice imkansız denilenlerin bebişleri oluyoray ben ona aslan pençesi dedim ama hiç ses etmedi be çok iyi geliyor o
Rabbim gobusunu sağlıkla doldursun. Kaç yaşında yağmur iyi bir Dr gitse bunu durdurabilir. Tüp bebek tedavisi düşünse iş ciddi ise

Bal polen propolis de iyi geliyor corekotubal tarcinda geliyo ama tarcin adeti geciktiriyo
Sonra sogansuyuda iyi geliyor bide maydonozlu sut buhari iyi gwliyor benim bildiklerim
Çörek otu bal tarçın yumurta büyümedi diye yaptım dört gün canım gittim 23 mm onunda faydası oldu heralde o yumurtayı büütüyor incir gibi

Rabbim gobusunu sağlıkla doldursun. Kaç yaşında yağmur iyi bir Dr gitse bunu durdurabilir. Tüp bebek tedavisi düşünse iş ciddi ise
Amin canım ya bazı doktorları anlayamıyorum ben böyle pat pat pat sayıyorlar insanın yüzüne Sitres daha bi kötü ediyor hormonları yani valla saraçoğlunun kürleri bana iyi geldi bi çok kişiyede yaramış denemekte fayda var bence

Miyaz aktarıcı abla gibisin su kanama rahatlayacam yumurtlama takibi yapacam ikinci çizgi belurdiginde su tarçın çörek otu kullanacagim
Kullan canım günde iki kez aç karına bi tatlı kaşığı yuttum ben bslı tarçını çörek otunuda hiç sevmem ama mecbur yaptım valla canım ben bu pkodan o kadar çok çektim ki daha bitkilere yöneldim işimede yaradılar başım ağrıyor desem kocam ilaç içmiyorsun zaten bitkilerini kaynatta iç hemen diyor oda alıştı

Canim ben şu an hem dostinex içiyorum prolaktin için hemde klomen bitkisel bişey yapmayim belki ters etki yapar :)
Yapma canım bi ilaçlarını bitir ama agnucastonu içebilirsin sanırım daha öncede söyledim prolaktini düşürüyor bitki bide yani bende klomen agnucaston bir arada içtim agnucatonada devam ediyorum hala doktor o şekilde kullandırıtor hormonlar dengede kalsın yükselmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…