- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.581
Sen kanama olamadın mı canımMiyaz aktarıcı abla gibisin su kanama rahatlayacam yumurtlama takibi yapacam ikinci çizgi belurdiginde su tarçın çörek otu kullanacagim
Canım bal tarçın çörek otunu karıştırıyorsun adetten hemen sonra başlıyorsun 15 gün sabah akşam bi tatlı kaşığı aç karnına yutuyorsun yumurtaları çoğaltıp büyütüyorOnun da detaylı tarifini alsam Nasıl yapılıyor ne Zaman başlanıyor :)
Canım benim adetin 2 günü başlayıp 12 gün yiyorsun aç karnına ya da yemeklerden 1-1,5 saat sonra 12 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal yazıyodu tarifteCanım bal tarçın çörek otunu karıştırıyorsun adetten hemen sonra başlıyorsun 15 gün sabah akşam bi tatlı kaşığı aç karnına yutuyorsun yumurtaları çoğaltıp büyütüyor
İnfolic yumurtlama yi güçlendiriyor genelde pko lulara veriyorlar bende pko yok ama tozunu kullandım gerçekten büyüttü yumurtlarimiİyi akşamlar bayanlar benim de iki kimyasalım var ilki ocak ayında ikincisi bu ayın 6'da soğan kürü havuç incir kürü yaptım belime bardak çektirip yakı yapıştırdım bu ay kimyasal kanamasının ikinci günü başlayıp 12 gün sabah akşam bi tatlı kaşığı bal tarçın çörek otu kürü yedim daha çok var bata ama umudum yok inofolic ile hamile kalanlar varmış onu da deniyeyim diyorum ama tozu mu iyi kapsülü mü bilmiyorum dokunur mu dokunmaz mı bilmiyorum dr reçetesi gerekli mi onu da bilmiyorum
Merhaba canım hiç bi zararı yok dokunmaz ve reçetesiz satılıyor inofolic combi şaşaeye göre daha iyi ve daha uzun kullanabiliyorsun hamilelik düşünüyorsun günde iki eğer inofolic combi alacaksan yok şase alacaksan sabah iki akşam iki suya döküp içiyorsun zaten idrarla atılıyor vücutta tutulan bi vitamin değil gönül rahatlığıyla kullanabilirsin canım rabbim bi daha yaşatmasın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinİyi akşamlar bayanlar benim de iki kimyasalım var ilki ocak ayında ikincisi bu ayın 6'da soğan kürü havuç incir kürü yaptım belime bardak çektirip yakı yapıştırdım bu ay kimyasal kanamasının ikinci günü başlayıp 12 gün sabah akşam bi tatlı kaşığı bal tarçın çörek otu kürü yedim daha çok var bata ama umudum yok inofolic ile hamile kalanlar varmış onu da deniyeyim diyorum ama tozu mu iyi kapsülü mü bilmiyorum dokunur mu dokunmaz mı bilmiyorum dr reçetesi gerekli mi onu da bilmiyorum
Amin canım inşallah Rabbim cümlemize sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip etsin elleri ayakları düzgün sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba canım hiç bi zararı yok dokunmaz ve reçetesiz satılıyor inofolic combi şaşaeye göre daha iyi ve daha uzun kullanabiliyorsun hamilelik düşünüyorsun günde iki eğer inofolic combi alacaksan yok şase alacaksan sabah iki akşam iki suya döküp içiyorsun zaten idrarla atılıyor vücutta tutulan bi vitamin değil gönül rahatlığıyla kullanabilirsin canım rabbim bi daha yaşatmasın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım bende öyle bakmıştım youtube de yumurta çok büyüyüp kist yapmaması için bu şekilde diyordu ben çok yapmadım zaten yumurta büyümeyince banada başka topikte bi arkadaş tavsiye etti oda yumurta çatlamazsa kist yapıyormuşta o şekil bakmıştım ben tabi farklı farklı şeyler her sayfada aslında saraçoğlunun sitesinde müşteri hizmetleri var canlı destek ordan yardım alınabilinir ya ben aslan pençesinin tarifi onlardan aldım ve hatfa satılıyorda o sitedeCanım benim adetin 2 günü başlayıp 12 gün yiyorsun aç karnına ya da yemeklerden 1-1,5 saat sonra 12 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal yazıyodu tarifte
Amin inşallah ben inofoliği bekarkende kullanıyordum pko için şimdide bebek için kullanıyorum rahatlıkla içebilirsin atıyorsun zaten idrarlaAmin canım inşallah Rabbim cümlemize sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip etsin elleri ayakları düzgün sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bitkisel bacı mübarekAilenizin aktarcısı bak migren olan varsa aranızda benim gibi papatya çayı birebir ben onunla o krizleri yendim kışın hibiskus için grip olmazsınız kolay kolay çokta güzel ödem atar ama demiri tutma etkisi var o yüzden yemekten ik saat sonra tüketmek gerek adet olamıyorsanız biberiye kekik civan perçemi ada çayı ve papatya uyku problemine melisa karabaş sakinleştiriyor bunlar enfeksiyonada birebir böbrek sıkıntısına taş kum çakıl ne varsa funda yaprağı mate biberiye kekik mısır püskülükonuyu dağıtayım dedim biraz yarmazlık yaptım
pkoİnfolic yumurtlama yi güçlendiriyor genelde pko lulara veriyorlar bende pko yok ama tozunu kullandım gerçekten büyüttü yumurtlarimi
Evet düşük tehlikeside yapıyor canım biberiye kekik falanda düşük tehlikesi yapıyor bu genel bilgiydi bebiş isteyenlere değildi :)Bitkisel bacı mübarek
Yalnız hibisküs dogal koruyucuymuş yani hamile kalmak isteyenler içmesin..
Bebiş krampıdır o annesiKizlar iyi akşamlarrrrr :) hep okudum M miyaz masallah sana ben okuduklrmdan bisey anlamadm sen hepsini bilerek yazmssn :) sevcan masallah sanada burcunu merk etmedm deil..bu arada benm sağ kasigimda bi sızı var ya boyle bacağıma kadar vuruyo snra rahatliyo ara ara geliyo yeni oldu yani akşam boyle bisey yasayan varmi kizlar
Bebiş krampıdır o annesi
Arısütü bal polen karışımı aldım eczaneden bunu duymuştum birilerinden sabah aç karnına bir çay kaşığı yiyorum belki faydası olur diye.Herkes bildiginj yaptiginj paylasssin kuzucuklar bakarsiniz birine vesile oluriz :)
Niye kız diyeyim de umut olsun öyle geldi içimden hem aaa var inşallah ay ama bende yok o aşikar yani :)Ayyy içim bi tuhaf oldu ya miyaz deme simdi oyle zaten ben bu ay bide incir kürü yapmstm yaneee
Oldum bitsin derdindeyim. Cumaya Dr gideceğim. Bakalım ne diyecekSen kanama olamadın mı canım
Eczanede var mı kız o karışımArısütü bal polen karışımı aldım eczaneden bunu duymuştum birilerinden sabah aç karnına bir çay kaşığı yiyorum belki faydası olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?