2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ay benim bu ayda yok heralde bebek falan canım ya adet falan olmadım şimdi hemen paniklemeyelim ama öyle hissediyorum acaba geçen ay bi yığın belirtiden sonra bu ayda hiç bişey olmadığından mı ötle hissediyorum ay aklıma geliyor canım sıkılıyor yaaa ooffff of

Eczanede var mı kız o karışım
Eğriçayır diye bir marka organik arısütü bal polen karışımı hem eczanede satılıyor hemde internet siteleri var oradan da satışı var ben polende aldım sonradan bu karışım bitince poleni kullanacağım.

Arısütü bal polen karışımı aldım eczaneden bunu duymuştum birilerinden sabah aç karnına bir çay kaşığı yiyorum belki faydası olur diye.
Canim ben aricidan dogalini aldım benim yumurtlar uçtu :)10. Günde 20 mm nin üstüne çıktı sabah aç karnına tahta kaşık ile yedim çay kaşığı gerçekten çok etkili bence

Kırmızı kart görene kadar umutsuzluk yok

Oyy kuzum olsun tabi umut umutsuz yasanir mi :) ama seninki silik cizgiler daha umut verici
:) canım nedense benim hiç kendimden umudum yok ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum gerçi bide geçen ay hissettimde ne oldu kızım diyorum yedidin kırmızı kartı kafam karışık işte cadı kazanı gibi

Canim ben aricidan dogalini aldım benim yumurtlar uçtu :)10. Günde 20 mm nin üstüne çıktı sabah aç karnına tahta kaşık ile yedim çay kaşığı gerçekten çok etkili bence
iyi yapmışsın bende çok duydum bu karışımın yumurtalara etkisini inşallah faydasını görürüz.

Neden öyle diyorsun sen değilmiydin idrar kan testi yapan çift çizgi görmüştün, bir daha test yaptın mı?

Aynen öyle canm insan umutlanip hayal kırıklığına uğramak istemediği için en kötüye alstrmaya calisiyosn kndini inanamiyosn Rabbm hakkmzda hayrlisini versn inşallah ya inşallah

Neden öyle diyorsun sen değilmiydin idrar kan testi yapan çift çizgi görmüştün, bir daha test yaptın mı?
Sabah yaptım iki gün ard arda bide yarın yapacam canım ilk idrarla bi kaç saat sonra silik çıkıyordu iğneye bağladım ben onu ama gün içinde yaptığım çıkmıyor sabah kinde çıkıyor işte

Kizlar bide folik asit kullaniyomusunz siz hani hamilelik onceside kullaniliyo ya bana doktor onu dahi soylemedi sanrm doktormda da sknti var..Ben aldm folik asit ama snradan da kullanmadm ya tam olarak bilmediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…