- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.601
İyi güzel şeyler diyecek sonra moral tavana vuracaak veee nisandaa hamile kalacaksın bebiş gelecek 9 ay sonrada inşallahhhOldum bitsin derdindeyim. Cumaya Dr gideceğim. Bakalım ne diyecek
Oyy kuzum olsun tabi umut umutsuz yasanir mi :) ama seninki silik cizgiler daha umut vericiNiye kız diyeyim de umut olsun öyle geldi içimden hem aaa var inşallah ay ama bende yok o aşikar yani :)
Evet bana doktor çok gerek görmedi canım folidoce iç yeterli dedipko
Olmayanada gebeliği hızlandırmak için veriliyor canım
Ağzından bal damlıyor hep birlikte inşallahİyi güzel şeyler diyecek sonra moral tavana vuracaak veee nisandaa hamile kalacaksın bebiş gelecek 9 ay sonrada inşallahhh
İnofılic daha iyi geliyor diye biliyorum ücretli amaEvet bana doktor çok gerek görmedi canım folidoce iç yeterli dedi
Eğriçayır diye bir marka organik arısütü bal polen karışımı hem eczanede satılıyor hemde internet siteleri var oradan da satışı var ben polende aldım sonradan bu karışım bitince poleni kullanacağım.Eczanede var mı kız o karışım
Canim ben aricidan dogalini aldım benim yumurtlar uçtu :)10. Günde 20 mm nin üstüne çıktı sabah aç karnına tahta kaşık ile yedim çay kaşığı gerçekten çok etkili benceArısütü bal polen karışımı aldım eczaneden bunu duymuştum birilerinden sabah aç karnına bir çay kaşığı yiyorum belki faydası olur diye.
Kırmızı kart görene kadar umutsuzluk yokAy benim bu ayda yok heralde bebek falan canım ya adet falan olmadım şimdi hemen paniklemeyelim ama öyle hissediyorum acaba geçen ay bi yığın belirtiden sonra bu ayda hiç bişey olmadığından mı ötle hissediyorum ay aklıma geliyor canım sıkılıyor yaaa ooffff of
Hepsi ücretli canım folbiol değil o içeriği en zayıf olan ama folidoce kaliteli ben çok memnun kaldım pko olmadığı içinde infolic bi daha almadım :)İnofılic daha iyi geliyor diye biliyorum ücretli ama
:) canım nedense benim hiç kendimden umudum yok ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum gerçi bide geçen ay hissettimde ne oldu kızım diyorum yedidin kırmızı kartı kafam karışık işte cadı kazanı gibiOyy kuzum olsun tabi umut umutsuz yasanir mi :) ama seninki silik cizgiler daha umut verici
iyi yapmışsın bende çok duydum bu karışımın yumurtalara etkisini inşallah faydasını görürüz.Canim ben aricidan dogalini aldım benim yumurtlar uçtu :)10. Günde 20 mm nin üstüne çıktı sabah aç karnına tahta kaşık ile yedim çay kaşığı gerçekten çok etkili bence
Anladım canım onu devam et o zaman şifa oksun inşallahHepsi ücretli canım folbiol değil o içeriği en zayıf olan ama folidoce kaliteli ben çok memnun kaldım pko olmadığı içinde infolic bi daha almadım :)
Neden öyle diyorsun sen değilmiydin idrar kan testi yapan çift çizgi görmüştün, bir daha test yaptın mı?Ay benim bu ayda yok heralde bebek falan canım ya adet falan olmadım şimdi hemen paniklemeyelim ama öyle hissediyorum acaba geçen ay bi yığın belirtiden sonra bu ayda hiç bişey olmadığından mı ötle hissediyorum ay aklıma geliyor canım sıkılıyor yaaa ooffff of
buKırmızı kart görene kadar umutsuzluk yok
:) canım nedense benim hiç kendimden umudum yok ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum gerçi bide geçen ay hissettimde ne oldu kızım diyorum yedidin kırmızı kartı kafam karışık işte cadı kazanı gibi
Ovulasyon ne demek bizde bu hamilelik boyle oluncaCanim bu ovulasyon testi keşke gebelik olsaydı
Sabah yaptım iki gün ard arda bide yarın yapacam canım ilk idrarla bi kaç saat sonra silik çıkıyordu iğneye bağladım ben onu ama gün içinde yaptığım çıkmıyor sabah kinde çıkıyor işteNeden öyle diyorsun sen değilmiydin idrar kan testi yapan çift çizgi görmüştün, bir daha test yaptın mı?
Amin İnşallah canımAynen öyle canm insan umutlanip hayal kırıklığına uğramak istemediği için en kötüye alstrmaya calisiyosn kndini inanamiyosn Rabbm hakkmzda hayrlisini versn inşallah ya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?