- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.721
Rabbim ne zaman yazmissa da zaten oyle stresimde kalmadi cnmCanim merhaba daha 5 aylik evliymişsin hiç kafana bile takma zaten daha cok yeni yanlis anlama karistigim icin degil kendini yipratma diye diyorum. Rabbim gününü yazmistir canim zaten inşallah hayırlı bi zamanda bekledigin haberi alirsin canim en önemlisi stres o gidince zaten birden hersey oluyor ben bunu anladim
Ay tebriklerrr canimmmay maymun ettim kendimi bildiğin yaaa rezillik
yok silik çizgi bu arada canım yaa baksana
kız beta değil ki ovulasyon diyorum ya Allah seniAy tebriklerrr canimmm
Daha var canım bugün mı başladım teste kaçıncı gün adetinay maymun ettim kendimi bildiğin yaaa rezillik
yok silik çizgi bu arada canım yaa baksana
Cnm benim son aylarda 42 günde bir olmaya başlamıştı ama dr 35 üzerinden hesapla demişti öyle hesaplarsam 19 martCanım bat nezaman senin geç döllenme olabilir mi
bat 20 nisan canım.. var daha epey sanırım gün aşırı yapayım diyorumDaha var canım bugün mı başladım teste kaçıncı gün adetin
Testi sabahları yap aynı saatte çok su içmemiş ol en az 2-4 saat arası beklemiş idrarinla
InaAllah canim hayirlisi Allah korusunNormalde 5 haftalikta da kese gorunebiliyor 6. Hafta da kalp atışı duyanlar bile var. Nasip bende kese de göründü cenin de göründü ama kalp atışı olmadı. Sabırlı olup dikkat edip beklemek lazimTurkanBagirova doktor kontrollerini de ihmal etme onceden 2 düşük varmış dikkat et. Hayırlı olsun Allah kucağına aldirsin sağlıkla :)
InsAllah yaxsi olar her sey Allah hepimize yardim etsinKız memleketimde yaşıyorsun ve bu kadar s8cak kanlisin senin yengeç olmasanda olur
Fesatlık fenalık kendini beğenmişlik gördüğüm insanlara yüz vermem burnu kaf dağında sanki küçük dağları onlar yaratmışlar gibi takılan insanlarıda sevmem benden uzak varlıkları zarar nasılsa olmasınlar daha iyi yani değil mi canımAyip ayip kuzum herkese yuz ver
Günaydın :)Günaydın kızlar
Nasılsın canım sende benim gibi uyuyamayanlardansın heraldeGünaydın :)
İyiyim canım malesef uyku yetmedi ama işe gidiyorum :) öğretmenimNasılsın canım sende benim gibi uyuyamayanlardansın heralde
Sen nasılsın? Hayırdır bebişi mi düşündün :)Nasılsın canım sende benim gibi uyuyamayanlardansın heralde
Haa öylemi bende uyuyamadın sandım canım ya yok bebişi düşünmedim bende kocama kahvaltı hazırlamak için kalkıyorum her sabah sonrada uyuyamıyırum gerçi bu aralar kalkmaktada çok zorlanıyorum hem bebiş yok heralde canım ya sabah idrarıyla test yaptım ama bembayaz duruyor bilemiyorumİyiyim canım malesef uyku yetmedi ama işe gidiyorum :) öğretmenim
Evet bende öyle kalkıyorsam sonra tekrar uyuyamıyorum. İnşallah vardır canım yoksada Nisan ayında inşallah kalırız. Düşünsem de hiç birşey değişmiyorHaa öylemi bende uyuyamadın sandım canım ya yok bebişi düşünmedim bende kocama kahvaltı hazırlamak için kalkıyorum her sabah sonrada uyuyamıyırum gerçi bu aralar kalkmaktada çok zorlanıyorum hem bebiş yok heralde canım ya sabah idrarıyla test yaptım ama bembayaz duruyor bilemiyorum
Benim daha günüm gelmedi bile canım yanılma payı var mıdır adetten öncesinde acabaEvet bende öyle kalkıyorsam sonra tekrar uyuyamıyorum. İnşallah vardır canım yoksada Nisan ayında inşallah kalırız. Düşünsem de hiç birşey değişmiyor
Canım b sakin ol çok mu var kanaman yoksa az mı? Yani tam sökülmüş durumda mı sancın var mı çok bideGünaydın kızlar ya morelim çok bozuk adet oldum 6 gün gecikmeli adet oldum ve idrarda sılikte olsa çıkmıştı acaba yine kimyasal mi geçirdim(youlruldum artık ne yapicam hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?