- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.701
Bu ot canim ben 41 meryem suresi okuyup suya attim esimle beraber iciyoruz bakalimTamam canım
Bana disardan guleryuzlu derler ama konusma tarzim biraz sert oluo isimde cok yumusak olamiyorumAaa beni dışarda görenler suratsız der
Sen yanas annemBanada çok sert ben yanaşöadan kimse yanaşmaz benimle konuşmaya falan :)
İşime gelene yüz veriyorum canım :)Bana disardan guleryuzlu derler ama konusma tarzim biraz sert oluo isimde cok yumusak olamiyorum
Sen yanas annem
Insallah olmazsin cnm bnmmerhaba arkadaslar iyi akşamlar bugun adet gunumdu fakat henuz olmadım yarında olmam inş. fakat her ay oldugu gibi göğüslerim acıyo o yuzden her an hasta olacakmısım gibi hissediyorum
Ayip ayip kuzum herkese yuz verİşime gelene yüz veriyorum canım :)
Annemde galiba bu ottan bahsetti ama bide meyvesi varmış forumlarda öyle yazıyo.. Bende 41 defa meryem suresini hurmaya okuyup eşimle yemiştik ama o ay nasip olmadıBu ot canim ben 41 meryem suresi okuyup suya attim esimle beraber iciyoruz bakalim
sağolsun çınarın doğumunda da o yanımdaydı oğlumu kaybedeceğimiz belliydi benimle beraber o da hıçkıra hıçkıra ağlamıştı.. dünya bi yana doktorum bi yanaİnşallah canım Dr çok iyi biriymiş
Muskat canim bu bende arastirdim bu zehirliyormus bile hatta konu bile acmistim bununla ilgiliAnnemde galiba bu ottan bahsetti ama bide meyvesi varmış forumlarda öyle yazıyo.. Bende 41 defa meryem suresini hurmaya okuyup eşimle yemiştik ama o ay nasip olmadı
Cnm stres yapma hersey olacagina varir zatenİyi akşamlar kızlar ben hala adet olmadım ara ara sancılar devam ediyor bazen sol kaşığımda batmalarda var test yaptım ama negatif bu belirsizlik beni delirtti
Canim adetin ne zaman bari iyi herkesi arayip hamileyim demedinkızlar okuyacağım diye şaşı oldum maşallah size :)
bugün saat 2 gb ovulasyon testi yaptım sonra lavabo biraz tozlu gözüktü gözüme cifledim neyse sonracııma yaptığımı unuttum testi.. daldım 2-3 dk.. güler misin ağlar mısın? bir döndüm ikinci çizgi silik.. başımdan aşağı kaynar sular döküldü sırtımdan aşağı ter boşaldı zaten soğan suyu sarsmıştı başım felaket döndü hamileyimm deyip durdum 3 kere sonra dank etti tabi.. salak kadın o gebelik değil ovulasyon testi dedim kendime önce ağladım sonra da salaklığıma dakikalarca güldüm
Canım bat nezaman senin geç döllenme olabilir miİyi akşamlar kızlar ben hala adet olmadım ara ara sancılar devam ediyor bazen sol kaşığımda batmalarda var test yaptım ama negatif bu belirsizlik beni delirtti
rezil olurdum vallahi.. iyi ki çabuk dank etti.. bat 17 nisan canım bide geçiriyorum içimden aynı anda.. ayy üstüne gördüm heralde diyeCanim adetin ne zaman bari iyi herkesi arayip hamileyim demedin
Oyyy kıyamam. İnşallah gebelik testinde böyle anlatacaksın. İki çizgi köyümü testte.kızlar okuyacağım diye şaşı oldum maşallah size :)
bugün saat 2 gb ovulasyon testi yaptım sonra lavabo biraz tozlu gözüktü gözüme cifledim neyse sonracııma yaptığımı unuttum testi.. daldım 2-3 dk.. güler misin ağlar mısın? bir döndüm ikinci çizgi silik.. başımdan aşağı kaynar sular döküldü sırtımdan aşağı ter boşaldı zaten soğan suyu sarsmıştı başım felaket döndü hamileyimm deyip durdum 3 kere sonra dank etti tabi.. salak kadın o gebelik değil ovulasyon testi dedim kendime önce ağladım sonra da salaklığıma dakikalarca güldüm
Zaten yakinda heoimizi timarhaneye atacaklar bu gidisle cnm uzulme sen insllah cift cizgiyi hcgde gorursunrezil olurdum vallahi.. iyi ki çabuk dank etti.. bat 17 nisan canım bide geçiriyorum içimden aynı anda.. ayy üstüne gördüm heralde diye
Canim merhaba daha 5 aylik evliymişsin hiç kafana bile takma zaten daha cok yeni yanlis anlama karistigim icin degil kendini yipratma diye diyorum. Rabbim gününü yazmistir canim zaten inşallah hayırlı bi zamanda bekledigin haberi alirsin canim en önemlisi stres o gidince zaten birden hersey oluyor ben bunu anladimCanimsin daha 5aylik evliyim ben insanlara moral vermek beni mutlu ediyor zaten bayan kuaforu olunca kadinlarin duygularindanda anliyorum canim bide benden once yagmur arkadasimiz aklina gelsin olurmu ona doktorlar erken menopoz demisler... Allahim once yillarca olmayanlara sonra bana versin... ben asiri seviyorum cocuj ama nasip iste...
ay maymun ettim kendimi bildiğin yaaa rezillikOyyy kıyamam. İnşallah gebelik testinde böyle anlatacaksın. İki çizgi köyümü testte.
Zaten yakinda heoimizi timarhaneye atacaklar bu gidisle cnm uzulme sen insllah cift cizgiyi hcgde gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?