2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

merhaba arkadaslar iyi akşamlar bugun adet gunumdu fakat henuz olmadım yarında olmam inş. fakat her ay oldugu gibi göğüslerim acıyo o yuzden her an hasta olacakmısım gibi hissediyorum

Bu ot canim ben 41 meryem suresi okuyup suya attim esimle beraber iciyoruz bakalim
Annemde galiba bu ottan bahsetti ama bide meyvesi varmış forumlarda öyle yazıyo.. Bende 41 defa meryem suresini hurmaya okuyup eşimle yemiştik ama o ay nasip olmadı

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-06-22-46-30.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 18
kızlar okuyacağım diye şaşı oldum maşallah size :)
bugün saat 2 gb ovulasyon testi yaptım sonra lavabo biraz tozlu gözüktü gözüme cifledim neyse sonracııma yaptığımı unuttum testi.. daldım 2-3 dk.. güler misin ağlar mısın? bir döndüm ikinci çizgi silik.. başımdan aşağı kaynar sular döküldü sırtımdan aşağı ter boşaldı zaten soğan suyu sarsmıştı başım felaket döndü hamileyimm deyip durdum 3 kere sonra dank etti tabi.. salak kadın o gebelik değil ovulasyon testi dedim kendime önce ağladım sonra da salaklığıma dakikalarca güldüm

Canim adetin ne zaman bari iyi herkesi arayip hamileyim demedin

Oyyy kıyamam. İnşallah gebelik testinde böyle anlatacaksın. İki çizgi köyümü testte.

Canim merhaba daha 5 aylik evliymişsin hiç kafana bile takma zaten daha cok yeni yanlis anlama karistigim icin degil kendini yipratma diye diyorum. Rabbim gününü yazmistir canim zaten inşallah hayırlı bi zamanda bekledigin haberi alirsin canim en önemlisi stres o gidince zaten birden hersey oluyor ben bunu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…