2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım adet olmazsan test yap varsa devam yoksa bırakırsın geciktirici özelliği var sanırım
Canım ne demek bilgim ölçüsünde yardımci oluyorum
Bu adette söktürüyormuş gebe olmayanlarda ama bırakınca adet oluyorsun diyor bazıları bazılarıda yoksa adet gününde yine oluyorsun kullansanda doktorda bana adet olursan ikinci gün olmasn 20 gün sonra gel dedi bide bu kimyasal gebelikte ağrı çok mu fazla oluyor ben geçen ay hayatımda görmediğim ağrıyı çektim canım ya

Normalde 5 haftalikta da kese gorunebiliyor 6. Hafta da kalp atışı duyanlar bile var. Nasip bende kese de göründü cenin de göründü ama kalp atışı olmadı. Sabırlı olup dikkat edip beklemek lazim TurkanBagirova doktor kontrollerini de ihmal etme onceden 2 düşük varmış dikkat et. Hayırlı olsun Allah kucağına aldirsin sağlıkla :)

Geçen ay kimyasal mı oldu
İnşallah bu ay sağlıkla devamı gelir

Görünüyor ama her kadında bir değil 6 haftada en geç kese 8. Haftada hatta 9 da kalp atışını duymak gerek
Rabbim Sağlıkla tekrarini nasıp etsin inşallah

Geçen ay kimyasal mı oldu
İnşallah bu ay sağlıkla devamı gelir
Valla bilmiyorum ki canım ama çok sağlıklı kaliteli yumurtlamışsın demişti ama tutmadı belirti çok çok fazlaydı üstelik sonra kanama bi başladı dünya başıma yıkıldı sanki öyle bi ağrı görmedim ben canım adetin 26.cı günü e2 178 progesteron 15.33 çıkmıştı normalde 21.ci gün bakılıyor yumurtlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…