- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.781
Ya o bana dio illa olacaj diye bisey yok stres yaoma Allah vermiyorsa vardir bi bildigi diyo
Hımm anladım canım bak şimdi gözüm korktu içmesem miBu meryemanaeliotunun faydasi var galiba kiz vajinam acilio gibi agrio nasil anlatim ki yane degisik icten kasiniyor gibi ama anlatamiyorun eger hamile olursam bu ay onun sayesinde olacagina inaniyorum
Su an 6 haftalik sukur bende 2 dusuk oldu cok korkuyorum Allaha emanet etdim simdi o korusun diye
Çok yoruldum
benimki de öyle diyor ama çocuk hastası gelde takma gittiğmiz yerlerde özeniyorum bebekli çiftlere
Yaptım hiç bişey yok maalesef çok üzgünüm
Hepsinin ağzı bir.. sanki anlaşmış gibi tüm kocalar..
Burda herkes aynı halde nolur sabrını kaybetme gelecek o gün.. nolur..
Kizlar Günaydın bende dün kasigimda agri olunca falan bide cok guzel ruyalar gordum o hizla kalktm yaptm test no no zaten çokta umudum yoktu ama yinede iste o burukluk hep oluyo hep ayni ya sanki hep aynisi olacak gibi ..
SS2007 canm boyle bekleyip bekleyip adet oluncada çok kotu oluyo ya Rabbm sana kolaylk versn
Benim daha günüm geçmedi canım ama çoğunun çıkmış gerçi çıkmayanlarda varmış ama idrarla yaptım bide bilmiyorum yaüzülme canım vardır bunda da bi hayır birlikte nisan ayına odaklanalım napalım kısmet..bende üzüldüm ama yapacak bişey yok cnm..
hayırlısı olsun cnm hakkında hep beraber nisan ayına odaklanıcaz napalım..
Benim daha günüm geçmedi canım ama çoğunun çıkmış gerçi çıkmayanlarda varmış ama idrarla yaptım bide bilmiyorum ya
Benim daha günüm geçmedi canım ama çoğunun çıkmış gerçi çıkmayanlarda varmış ama idrarla yaptım bide bilmiyorum ya
Yani oyle canm elden gelen bisey yok.sukrediyorm ben en azndan eşim her ne olursa olsun yanmda onun varlığıyla teselli buluyorm canmz sağolsunda diyorm
evet en önemliside o zaten çok sabırsısız hemen olsun istiyoruz herşeyin ama yinede eşimi baba olarak görmeyi çok istiyorum ben
Aynen oyle canm benm sen ne zamndr evlisin ne zmndr bebik bekliyosnz
Üzmeyeyim değil mi keşke başarabilsem yaMiyazcm dur var senin gününe smdiden uzme kndini
Haklısın canım düşünmemem gerek daha kırmızı kartı yemedim diye sevinsem mi ik silik çizginin üzerine bişey çıkmamasına üzülsem mi bilemedim yabence sen ara ver testlere falan düşünmemeye çalış adetin geçsin sonra yap testini böyle hormonlarda olumsuz etkileniyormuş cnm sende var daha umut hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?