- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #2.801
Haklısın canım düşünmemem gerek daha kırmızı kartı yemedim diye sevinsem mi ik silik çizginin üzerine bişey çıkmamasına üzülsem mi bilemedim ya
Bilmiyorum ki canım anlayamadım iğnedenmiş demek kineden öyle oldu ki acaba bişey yoksa çift çizgi niye çıksın..bekle bakalım ya daha zaman var umut bitmez adet olmadan..
ne bileyim cnm inş gelecek de bazen çok umutszuluğa düşüyorum moralim bozulyor belki hiç olamayack diye..
iki gündür acayip kötüyüm gözlerim hep dolu dolu ne işe odaklanabiliyorum ne eve elim kolum kalkmıyor..
Canım bende iğnenin 16. Günü çok silik çıkmıştı ogün gittim beta 146 idi yani senin in erken bence acele etme 2 gün sonra tekrarlaBilmiyorum ki canım anlayamadım iğnedenmiş demek ki
Bilmiyorum ki canım anlayamadım iğnedenmiş demek ki
İnan hiç beklemediğin anda gelecek Kendi kendine eziyet etme..
Benimkide oyle wallabenimki de öyle diyor ama çocuk hastası gelde takma gittiğmiz yerlerde özeniyorum bebekli çiftlere
Bakalim nasip tabiki canim ama muskat yuzunden olen de varmisHımm anladım canım bak şimdi gözüm korktu içmesem mibilemedim dur bakalım sen bi dene bana haber et canım inşallah işe yarar ben dostinex falan da kullanıyorum onun için temkinliyim biraz
Ya dur hemen morel bozmak yok bismislah biz daha yolun basindayiz olmasa bile daha onumuzde bi suru zaman Allah nasip ederse olurBilmiyorum ki canım anlayamadım iğnedenmiş demek ki
Bende ise yaradi ilk aydan şükür inş hepinizin de yararBu bilgi çok iyimiş teşekkürler☺
CANIM BEKLE SEN BEN YAPMIYORUM ÜZÜLÜRÜM DİYE O TESTİ YAPINCA KÖTÜ OLUYOR İNSAN GECENE KADAR BEKLE miyazcımm[/QUOTE][QUOTE="Deli_manya, post: 50649940, member: Miyazcm dur var senin gününe smdiden uzme kndini
Orası öyle ca ım ama silik çizgilerden sonra ne kadar kendimide kaptırmasamda sinirim bozuldu hiç olmayıncaYa dur hemen morel bozmak yok bismislah biz daha yolun basindayiz olmasa bile daha onumuzde bi suru zaman Allah nasip ederse olur
Cnm namazlarımda sana dua edıyorum ..burdaki herkese edıyorum ama özellikle sen cnm Rabbim wn kıza zamanda nasip etsin inşallah bebişini yeterki moral bozma umudunu kaybetmebnde cuma gunu icin baska doktrdn randevu aldm bklim o ne dycek
Tahmin ediyorum cnm ama içime doguyo sende var bebiş sabret bi kaçgün daha mutlu haberi alıcaz İnşaAllahYa o zamanda çıkmazsa kız bugün bi garibim ben zaten canım ya kendime dur diyemiyorum hiç böyle olmamıştım anlaywmadım gitti ya
Canim hayirlisiyla olsun insallah uzme kendiniOrası öyle ca ım ama silik çizgilerden sonra ne kadar kendimide kaptırmasamda sinirim bozuldu hiç olmayınca
ahhh tesekkru ediyorum cnm benim ne kadar iyi insalar var su dunyada yaa allah razi olsun cnm benimCnm namazlarımda sana dua edıyorum ..burdaki herkese edıyorum ama özellikle sen cnm Rabbim wn kıza zamanda nasip etsin inşallah bebişini yeterki moral bozma umudunu kaybetme
Tahmin ediyorum cnm ama içime doguyo sende var bebiş sabret bi kaçgün daha mutlu haberi alıcaz İnşaAllah
Ya iyi dusun iyi olsun bitqnecik ablam benim sen saglikli ol oncelikle gerisi gelir insqllqhOrası öyle ca ım ama silik çizgilerden sonra ne kadar kendimide kaptırmasamda sinirim bozuldu hiç olmayınca
İnşallah canım çok teşekkür ederim iyiki varsınız seviyorum sizleriYa iyi dusun iyi olsun bitqnecik ablam benim sen saglikli ol oncelikle gerisi gelir insqllqh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?