- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.241
Hg cnm inşallah güzel haberler alırsın bende ilk defa kullanıcam bu ay klomen dediğin gebelik nasıl oluyor ki ?Herkese merhaba aranıza yeni katıldım Benide kabul ederseniz sevinirim 3 yıllık evliyim 1 buçuk sene önce milyonda bir olan bi gebelik geçirdim servikal gebelik maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Daha sonrada gebelik olmadı bu ay doktor klomen verdi adetin 3. Günü sabah akşam 5 gün kullandım ertesi gün doktora gittim 2 adet yumurtam olmuş solda 18mm sağda 17,5 mm ertesi gün çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim inşallah annelik duygusunu bizler de yaşarız en kısa zamanda
Fark etmez bence canım ya varis diye okuyanda var el varis diye okuyandaKizlar bisey diycem ya ben biraz baktmda Allahn Vâris ismi celilesi el Vâris olarak geçiyo ya Vâris deil farkedermi ki acaba
Bebek rahimin alt tarafında servikal kanal var oraya tutunmuş kaç tane doktora gittim herkes bi gariplik var ama ne acaba diyorlardı bulamıyorlardı en son bi doktor farketti çok şükür ölümden döndüm milyonda bir görülüyormuş öyle dedilerHg cnm inşallah güzel haberler alırsın bende ilk defa kullanıcam bu ay klomen dediğin gebelik nasıl oluyor ki ?
Git canım
Kendine oku bari canimKız gitti anam yollasa gaza geldim okuyacam yani ay duramıyorum ya
Yerleşme kanaması herkeste olmuyo bende olmadı ama 15 gün geçtiyse çıkması lazımdı canım galiba gebelik yokYumurtlamanin üstünden 15gun geçti ama yerleşme kanamasi falan hiç olmadı
Ayy çok geçmiş olsun cnm Allah bi daha yasatmasinBebek rahimin alt tarafında servikal kanal var oraya tutunmuş kaç tane doktora gittim herkes bi gariplik var ama ne acaba diyorlardı bulamıyorlardı en son bi doktor farketti çok şükür ölümden döndüm milyonda bir görülüyormuş öyle dediler
Yok hiç bisi demediler amabanaSana bişey anlatmadılar mı cnm ilişki yok öncesinde sonrasında da 1-2 gün olmaz çünkü kanama oluyo yanına ped al ayrıca eczaneden Alman için ilaç ismi veriyo birini birkaç gün içiyorsun diğerini de gitmeden bir gün önce akşam içiyorsun
Hangi doktora gidiyorsun hangi hastane cnm niye söylemediler acaba büyük eksiklik yani artık kime.inanicagimizi sasirdikYok hiç bisi demediler amabana
Sağol canım amin inşallah sağlıklı bebişler versin rabbim bizlereAyy çok geçmiş olsun cnm Allah bi daha yasatmasin
Önce ozeldeydim beylikdüzü Medilife orda tahlil yapıldı sonra bi kaç aksilik oldu gidemedim ustunden 7Ay geçti baktım olmuyor halkalı kanuni sultan Süleyman e.a hastanesi ne gittim orda da hsg yok özelde cektir gel dediHangi doktora gidiyorsun hangi hastane cnm niye söylemediler acaba büyük eksiklik yani artık kime.inanicagimizi sasirdik
Yani zaten Medilife da da istemişti doktorumÖnce ozeldeydim beylikdüzü Medilife orda tahlil yapıldı sonra bi kaç aksilik oldu gidemedim ustunden 7Ay geçti baktım olmuyor halkalı kanuni sultan Süleyman e.a hastanesi ne gittim orda da hsg yok özelde cektir gel dedi
Yaa bakalım canım yarin bi daha test yapayım olmazsa sağlık ocağında baktiririmYerleşme kanaması herkeste olmuyo bende olmadı ama 15 gün geçtiyse çıkması lazımdı canım galiba gebelik yok
Hımm anladım cnmÖnce ozeldeydim beylikdüzü Medilife orda tahlil yapıldı sonra bi kaç aksilik oldu gidemedim ustunden 7Ay geçti baktım olmuyor halkalı kanuni sultan Süleyman e.a hastanesi ne gittim orda da hsg yok özelde cektir gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?