- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.201
Sakin ol kasma kendini canim rahat olNe bilim herkes farklı diyor bende şaşırdım narkozlu istiyordum ama 550 olmuş 7 ay önce daha uygundu bide gerek de yok diyorlar kısa bi işlem olduğu için kimisi bayiliyormus kimisi çok ağrılı oluyor dayanamazsiniz narkozlu olun yada ağrı kesici alın çok etkili bende şaşırdım bide saat geçtikçe yaklaştıkça hep bunalıyorum
Insallah adet olmazsin cnm bnmBende normal durum nakalim bekliyorum 4 nisani diğer. Ay sogan suyu içeceğim
Oldum ya bu listeyi yaparken isi gucu biraktim kagit kalemle takibealdim herkesiTamam canım çok sağol, Rukiye için başladım, 200tane okudum bile
Cnm bi omu ogrensem zaten sıkıntı olmicak da dün alttan muyane oldum ilk defa resmen ağladım bağırdım kendimi o.kadar kasmisim ki citlerim açıyordu gece boyunca karnim içinde boşluk ve kramplar oldu bugünde smear testi verecektim tam catala yattım doktor aleti taktı kanamam oldu yine kastim kendimi kaldı yarın napicam hiç bilmiyorumSakin ol kasma kendini canim rahat ol
Kiz ben catala oturdugumda hic hissermedim bile diyebilirim sadece bi sogukluk hissettim naptigini gormediim ya frketmedimdeCnm bi omu ogrensem zaten sıkıntı olmicak da dün alttan muyane oldum ilk defa resmen ağladım bağırdım kendimi o.kadar kasmisim ki citlerim açıyordu gece boyunca karnim içinde boşluk ve kramplar oldu bugünde smear testi verecektim tam catala yattım doktor aleti taktı kanamam oldu yine kastim kendimi kaldı yarın napicam hiç bilmiyorum
Kotu dusunme cnim yaCanım okudum Rukiye için Rabbim kabul etsin inşallah. Bu arada karın ağrım başladı sanırım
En son ben miyim1.rukiye67
2. P pastadelisi
3. M miyaz
4.burciss
5. D Deli_manya
6. N Nazo-58
7.sweetdreams1985
8.sevcanvildo
9. G Gamze_52
10.SS2007
Kizlar Allah simdiden kabul etsin bu liste bittikde sonra yeni bi liste kurariz insllah
Canim adet tarihine gore ayarladim isrersen en sona ben gecim yerime sen gecEn son ben miyimneyse Allah kabul etsin kızlar rukiye için okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimde sag yumurtalikda kiscik varmisYok ben maffoldum sağ overda kist buldu ya o yüzden karnıma çok bastırdı ben ultrasonla bakılacak sandım idrara sıkışık girdim bide
Yok cnm öyle şey olur mu sırayla olsunCanim adet tarihine gore ayarladim isrersen en sona ben gecim yerime sen gec
1.rukiye67
2. P pastadelisi
3. M miyaz
4.burciss
5. D Deli_manya
6. N Nazo-58
7.sweetdreams1985
8.sevcanvildo
9. G Gamze_52
10.SS2007
Kizlar Allah simdiden kabul etsin bu liste bittikde sonra yeni bi liste kurariz insllah
Cnm ne kadardır bebek istiyorsun hsg ye nasip karar verildiKızlar bide bisi sorucam iki gündür hastaneye gidip geliyorum ufaktan tedaviye başladım gibi bisi yarın hsg cekinecem ama çok korkuyorum hsg den önce ağrı kesici icmem lazım mı ilişkiye girmem lazım mı bu gece ve sonrası ???
Saolasn canm hakkini helal et
Canim adeti yarin diye ona sey yaptim P pastadelisi canim adin neydi duada gecirelimsevcanvildo canım liste değişmiş sırası pastadelisi ne zeman adeti bide asıl adı ne
Benim icin farketmez cnm hatta inanmiyirsan herkesin adet tarihini yollim cnm benimYok cnm öyle şey olur mu sırayla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?