- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.441
Allah razı olsun canım Senin de okuyanların bol olsun inşallahsağol canım benim hemen başlıyorum inşallah
Allah razı olsun canım Senin de okuyanların bol olsun inşallah
Y yumyumyumiyum dün Rukiye ile başladık onu da unutma okuyacaksan canım..
Amin canım zaten bir kaç güne bitiririz az kişiyiz..inşallah canım benim daha günüm var evvela batları yakın olanları okuyalım da Allahım sesimizi duyup kabul etsin..
Aynen sıralama bu..1)rukiye
2)sevgül
3)sakine
sıralama dimi şimdilik..
Teşekkür ederim hoşbulduk:)Merhaba canım hoşgeldin
Geçmiş olsun cnm bende düşük yaşadım biraz zor oluyor..İnşallah sağlıklı hamileliklerimiz ve bebeklerimiz olur..Evet canım Dr tamamlanmamış düşük dedi.
Melinda ben her regl öncesi sisiyorum hemen kötü düşünme..BENİM ADIM İLKAY ....KIZLAR ANAM SAKIN KİST MİST OLMASIN BENDE ŞİŞLİK OLUR MU KİSTTE HAMİLELİK BELİRTİM YOK BİR TEK BELİM AĞRIYOR AYAĞIM ÜŞÜYOR O KADAR VE HALA GELEN GİDEN YOK
Hoşgeldin CerenTeşekkür ederim hoşbulduk:)
CANIM BENİM ŞİŞLİK KARIN ALTINDA YANİ HEMEN RAHİM ÜSTÜNDE ALT KARIN DİYOLAR HERHALDE SERT VE ŞİŞ BÜGÜN 2. GÜN GECİKTİ PEK GECİKME OLMAZ BENDE BÜGÜN ALICAM TEST SABAH YAPCAM İNSMelinda ben her regl öncesi sisiyorum hemen kötü düşünme..
Kaç gün gecikti?
şişlik gebelik belirtilerindendir test yapın biran önce. 2 gün gecikme varsa sabah yapmanıza gerek yok testler artık çok hassas zaten...CANIM BENİM ŞİŞLİK KARIN ALTINDA YANİ HEMEN RAHİM ÜSTÜNDE ALT KARIN DİYOLAR HERHALDE SERT VE ŞİŞ BÜGÜN 2. GÜN GECİKTİ PEK GECİKME OLMAZ BENDE BÜGÜN ALICAM TEST SABAH YAPCAM İNS
canım çok istediğimiz şeyler imtihanımız olurmuş.. kendini ferah tut Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah...cnm benim hayatta o kadra kaybim varki inanirmisin bebegim olmazsada ben kendimi kaybedicem evet hayat sinav evet allahtan gelen herseye raziyim tek siginagim o ama inan bundan snra zor geliyor yaaa
GEÇTİ BAKALIM EVE VARINCA YAPAYIM CNMşişlik gebelik belirtilerindendir test yapın biran önce. 2 gün gecikme varsa sabah yapmanıza gerek yok testler artık çok hassas zaten...
GEÇMESİNİ BEKLEDİM BEN ZATEN CANIM HAYAL KIRIKLIĞI OLMASIN DİYE ŞİMDİ DE KORKU VAR VE GECE RÜYAMDA BEBEK GÖRDÜM AĞLIYORDU KUCAĞIMA ALDIM SUSTU SARI BİR YULUM VARDI UZERİNDE SACLARI ŞIYAHTI AYY :))) ALLAHIM AKLIMA MUKAYYET OL :)şişlik gebelik belirtilerindendir test yapın biran önce. 2 gün gecikme varsa sabah yapmanıza gerek yok testler artık çok hassas zaten...
Daha iyiyim cnm cokSS2007 Nasılsın canım nasıl oldun biraz daha iyisindir inşallah
Daha iyiyim canım çok şükür teşekkür ederim burası rahatlatıyor beni :))birde eşim sağolsun hep yanimda klomen çok umutlandırdı onu :))sabırsızlıkla bekliyor hhahaha :)SS2007 Nasılsın canım nasıl oldun biraz daha iyisindir inşallah
SS2007 Nasılsın canım nasıl oldun biraz daha iyisindir inşallah
İğneden sonra pozitif mi gözüküyor ki cnmGünaydın canlarrr bu paylaştığım gebelik testim ama çatlatma iğnesinin 9. Günü bugün ondan dolayı pozitif inşallah 3-4 gün sonra tekrar yapacam o zaman da bu çizgiyi görmek nasip olur
Cnm adet tarihini yaz ozce rukiyeye cekcanım zıkıre benide al olur mu
Adet tarihini yaz cnn bizeevet canım katılıcam akşam giremedim bi geçmişi okuyayım..nasıl oldu sıra..
TAMAM CANIM ADET TARİHİM 22 SİYDİCnm adet tarihini yaz ozce rukiyeye cek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?