2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

BENİM ADIM İLKAY ....KIZLAR ANAM SAKIN KİST MİST OLMASIN BENDE ŞİŞLİK OLUR MU KİSTTE HAMİLELİK BELİRTİM YOK BİR TEK BELİM AĞRIYOR AYAĞIM ÜŞÜYOR O KADAR VE HALA GELEN GİDEN YOK
Melinda ben her regl öncesi sisiyorum hemen kötü düşünme..
Kaç gün gecikti?

CANIM BENİM ŞİŞLİK KARIN ALTINDA YANİ HEMEN RAHİM ÜSTÜNDE ALT KARIN DİYOLAR HERHALDE SERT VE ŞİŞ BÜGÜN 2. GÜN GECİKTİ PEK GECİKME OLMAZ BENDE BÜGÜN ALICAM TEST SABAH YAPCAM İNS
şişlik gebelik belirtilerindendir test yapın biran önce. 2 gün gecikme varsa sabah yapmanıza gerek yok testler artık çok hassas zaten...

cnm benim hayatta o kadra kaybim varki inanirmisin bebegim olmazsada ben kendimi kaybedicem evet hayat sinav evet allahtan gelen herseye raziyim tek siginagim o ama inan bundan snra zor geliyor yaaa
canım çok istediğimiz şeyler imtihanımız olurmuş.. kendini ferah tut Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah...

şişlik gebelik belirtilerindendir test yapın biran önce. 2 gün gecikme varsa sabah yapmanıza gerek yok testler artık çok hassas zaten...
GEÇMESİNİ BEKLEDİM BEN ZATEN CANIM HAYAL KIRIKLIĞI OLMASIN DİYE ŞİMDİ DE KORKU VAR VE GECE RÜYAMDA BEBEK GÖRDÜM AĞLIYORDU KUCAĞIMA ALDIM SUSTU SARI BİR YULUM VARDI UZERİNDE SACLARI ŞIYAHTI AYY :))) ALLAHIM AKLIMA MUKAYYET OL :)

SS2007 SS2007 Nasılsın canım nasıl oldun biraz daha iyisindir inşallah
Daha iyiyim cnm cok
Daha iyiyim canım çok şükür teşekkür ederim burası rahatlatıyor beni :))birde eşim sağolsun hep yanimda klomen çok umutlandırdı onu :))sabırsızlıkla bekliyor hhahaha :)

Back
X