- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.501
Kiz dikkat et kendine bukadar saf olmakendimize şifa bulalım derken aman diyeyim çaydanlıktan olma canım.. bugünde annem aramış "arzu kurban olayım kızım karşıdan karşıya geçerken dikkat et bu ara pek bir dalgınsın" diyor aslında tam olarak "sende bir saflık var" demek istiyor ama hışımla karşılaşırım endişesiyle geribasıyor garibim..
Adet tarihini yaz cnn bize
temeeemmKiz dikkat et kendine bukadar saf olma
hoşgeldin canım.. inşallah hayırlı haberler alırsınkızlar ben de aranıza yeni katıldım.İnşallah nisan ayında güzel haberler diliyorum hepimiz için :)
bat 11 nisan
sakin ol.. ağıt ağıtı getirir.. yapma canım Allah büyük..Salam arkadaslar ne olur benim icin dua edin bu gun doktora gitdim aralanma var dusuk ola bilir ne olur dua edin cok kotu oldum cifte aralanma var oyle dedi doktor inanin o kadar agladim
Isim neydi cnnşuan adetin 4.cü günündeyim yani SAT 20 mart BAT da düzenli gelirse 20 nisan diyelim..
ben de böyle sürekli vücudumu dinliyorum zaman gelse de bitse sorularım beklemek sıkıcıRabbim kabul etsin kızlar dualarımızı..
Kasıklarım ve sol üst bacagım cok agrıyo ya..acaba kist felanmı oldu iyice sıyırdım kafayı..yada üşüttüm mü acaba gerçi idrarda yanma vs yok ama..kafamda deli sorular
Canim benim uzulmee ya saglikli olsa tutunurduSalam arkadaslar ne olur benim icin dua edin bu gun doktora gitdim aralanma var dusuk ola bilir ne olur dua edin cok kotu oldum cifte aralanma var oyle dedi doktor inanin o kadar agladim
sevcan ismimi yazmamışım ben canım.. düzenleyeceğin vakit ekleyebilir misin? arzu..Isim neydi cnn
Yol vermedi dyufaston yazdisakin ol.. ağıt ağıtı getirir.. yapma canım Allah büyük..progestan verdi mi?
Yok tutunmus ama ola bilir dusuk Allaha kalmisCanim benim uzulmee ya saglikli olsa tutunurdu
Sinem canım :)Ismin neydi cnm ya
Hımmm anladım canım :)Tabiki canım iğnenin içinde beta hormonu ile aynı özellikte hormon var iğneden sonra ki ilk 12 gün pozitif görünebilir daha sonrasında ki silik çizgi bile gebelik için bi umut :)
canım ben düşük yaptım biraz beklemedeyim. bu aralar yada gelecek ay gibi başlamayı düşünüyoruz hayırlısı.hadi inşallah nisan da hep birlikte bana doğum günü hediyesi yapın güzel haberleriiii
bekliyoruz dört gözle
anlat bakalım ne kadardır bebek istiyorsun? kaç yaşındasın?
benimde erken doğumum var ama 2015 temmuzda.. bekliyoruz bakalım hayırlısı olsuncanım ben düşük yaptım biraz beklemedeyim. bu aralar yada gelecek ay gibi başlamayı düşünüyoruz hayırlısı.
Cnm senin ismin neyditemeeemm
hoşgeldin canım.. inşallah hayırlı haberler alırsın
Canim koru sende kendini bitanem insallah bu gunler gecwcwkYok tutunmus ama ola bilir dusuk Allaha kalmis
Canim ismin neydiTabiki canım iğnenin içinde beta hormonu ile aynı özellikte hormon var iğneden sonra ki ilk 12 gün pozitif görünebilir daha sonrasında ki silik çizgi bile gebelik için bi umut :)
arzuydu canım.. yani hala arzu.. hay Allah yaCnm senin ismin neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?