- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.561
Ovulasyon testi mi bu cnmKoyulasmis biraz az once yapar yapmaz atmistim
sevcan herkes yetiştiremeyebilir canım ya.. günde iki kişi yeter bence.. gene herkes fikrini yazsın.. olmadı ben ayrılırım kendi kendime iki kişi iki kişi okurumCanin yarina birakma yarina kadar heosini bitirmeye calis tamm mi yarin aksam hep beraber 3 saat ayirip herkes kendine zikir cekecek
Canin yarina birakma yarina kadar heosini bitirmeye calis tamm mi yarin aksam hep beraber 3 saat ayirip herkes kendine zikir cekecek
sevcan herkes yetiştiremeyebilir canım ya.. günde iki kişi yeter bence.. gene herkes fikrini yazsın.. olmadı ben ayrılırım kendi kendime iki kişi iki kişi okurum
Malesef bende isterdim hcg olsun ama lh malesefOvulasyon testi mi bu cnm
Benim canım,Allah razı olsun. Rabbim kabul etsin inşallahSakine kimdi onada okudum kızlar Allah kabul etsin isimleri unutuyorum kusura bakmayın :)) sıradaki kim listeyi atında okumaya devam edeyim gününü beklemeye gerek Yok:)
Kiz adeti yakin olanlar varya olmadab yaoalim bu hep beraber dedimaslında evet ya bende çalışıyorum bugün üç kişi okudum yarın anca biter acele etmesek olur musevcanvildo
Canim okuyabildigini oku olmadi yarin gece bunu yaoariz zikire devam ederiz olurmu uyarmi sanadasevcan herkes yetiştiremeyebilir canım ya.. günde iki kişi yeter bence.. gene herkes fikrini yazsın.. olmadı ben ayrılırım kendi kendime iki kişi iki kişi okurum
İnşallah oda olucak cnmMalesef bende isterdim hcg olsun ama lh malesef
Amin cnm benimBenim canım,Allah razı olsun. Rabbim kabul etsin inşallah
Canım şimdi 3.sırada burcu ve nagehan arkadaşlarımız var ya. Yarını beklemeden okuyabilir miyiz yani. Okuyabildiğimiz kadarını okuyalım sırayla gibi şeyler yazılmıştı sayfalarda. Eger öyleyse başlarım benRabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
Her gun dua grubu var bu sayfada istersen sende katilabilirsin ...
1.rukiye67
2.gun P pastadelisi (sakine)- M miyaz (sevgul)
3.burciss (burcu)- D Deli_manya nagihan
4. N Nazo-58 (nazan) - @sweetdreams1985 (duygu)
5.sevcanvildo (sevcan) - @Gamze_52
6.SS2007 (sinem) - ardemir (arzu)
7. Y yumyumyumiyum (burcu )- @melindaaa01 (ilkay)
8. @ebru19TurkanBagirova (dusuk icin)
bu sayfada bizlerle paylasip hamile kalan canlarimiz
1.umudumuzTurkanBagirova
2.umudumuz @TAGA
3.umudumuz @Busradanpaylasimlar
4.umudumuz @tulperde
5.umudumuz?
Merhaba canım, benim bildiğim kadarıyla ovulasyon da çift çizgiyi yakaladıktan sonraki 3 gün ard arda ilişki olması. Yani ikisi aynı koyuluktan sonra birisi silikleşiyor yaa. O yumurtanın çatladığı gün oluyor. Sanırım seninki de 21 Mart canım. Bi ara bende yaptım. O zamanlar çok bakmıştım.Kızlar merhaba oncelikle 6senelik evliyim 2016 aralık ayına kadar cocuk dusunmedik hic arada gelgitlerimiz cok oldu...geçen sene aralık ayından beridir deniyoruz karar verdik yani ama 4 aydır falan olmuyo araya siğil yakma operasyonu falan girdi narkoz aldım falan filan adetim kaydı normalde ay sonu ay başı olurdum 7 Marta kaydı adetim yumurtlama ne durumda pek anlayamadım takvim tutuyorum adetlere göre yumurtlamam 24 u gösteriyordu 20 marttaki testim çift çizgi...resmi de yükledim.kızlar bilmiyorum büyüye inanirmisiniz gittigimiz bir hoca Ümmü subyan var sende dedi bana kafam çok karışık...19 ve 20 Mart ilişki oldu ovulasyon testleriyle ilgili bir konuda birisi bana 20 martta yumurtlamissin dedi öyleyse bi geceki ilişkiden umutlanmalimiyim?Eki Görüntüle 1972334
Amin ben nasil dua edcem nasil yapiyorsunuz
Saol canım, Rabbim kabul etsin inşallhP pastadelisi M miyaz D Deli_manyaburciss N Nazo-58 canlarim okudum allah kabul etsin inşallah. Ayriyeten bugün o kuyabilecegim kadar okuyacağım belki bitiririm aksama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?