- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.641
Komşum yüzünden kuzumNoldu ya miyazcm
Amin Allah seni ve aileni korusunAllah razı olsun canım yüreğine sağlık allah bebeğini sana bağışlasın sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün inşallah
Amin vçcanım allah razı olsunAmin Allah seni ve aileni korusun
Takma canim ya bende iyi degil kaynim bize ev almamiz icin 15bi. Vermedi borc bugun ogrendim 3. Evini almis ya sinir kupu oldum esim cok parasini vermis destek olmus ama insanlar nankor takmamamk lazim ya Allaha havale et cnm@Gamze_52sevcanvildo üst kat komşum yüzünden canlarım bu eve taşındığımdan bu yanı arkamdan dedikodu çevirip duruyor haksız yere ve saçma sapan sebeplerden yani duyan bi tarafıyla güler ben büyük diyip sabır çekiyırum komşuluk hakkı var diyorum boşver diyorum dün kulaklarımla duykum kuzenimde yanımdaydı o şahit çıktım düzgün bi şekilde uyardım girdim içeri bugün yine sabah dışarı çıktım bailadı yetmiyor bide beddua çekiyor çok bi haklı gibi dedim o kime nasip olur hiç belli olmaz sen çek haksız yere devam dök günahlarımıda al üzerine hadi allah daha versin sana
Caanim agzina yuregine saglik Senide ekledim zaten listeye. Arkadaslarda sana okucak insallah1. @rukiye67
2.gun P pastadelisi (sakine)- M miyaz (sevgul)
3.burciss (burcu)- @Deli_manyanagihan
4. @Nazo-58 (nazan) -sweetdreams1985 (duygu)
5.sevcanvildo (sevcan) - @Gamze_52
6. @SS2007 (sinem) - @ardemir (arzu)
7. @yumyumyumiyum (burcu )- @melindaaa01(ilkay)
8. @ebru19 Bende yapdim Sevcan can hepsi icin El Varis okudum 707 kere Amin Allah kabul eylesin
Ya canım inan ki saçma sapan sebeplerden ya hani bazı insanlar vardır ya sırf bulaşmak için pislik için sabır sınar bu aynı işte benim halamın evi ben ev sahipliği yapmıyorum inanki kadın kendini ev sahibi zannediyor zaten ettimTakma canim ya bende iyi degil kaynim bize ev almamiz icin 15bi. Vermedi borc bugun ogrendim 3. Evini almis ya sinir kupu oldum esim cok parasini vermis destek olmus ama insanlar nankor takmamamk lazim ya Allaha havale et cnm
Komşum yüzünden kuzum
Ya canım pislik insan pisliktir ben cidden öok sabırlıyım konuştu etti duymamazlıktan geldim boşver dedim sebep ne biliyor musun kışın bu vakti toprak olan bahçeyi süpürmüyormuşum kapının önünü yımamıyormuşum hayır kışın ne bahçeyle uğraşacam ha öteki türlü zaten silip süpürüyorum evde durmuyor komşuyu şahit ediyor bide terbiyesiz bi kadın dedim sen evde mi duruyorsun ki göreceksin onu geç senin gibi fesat olamam her çıktığımda bağır çağır süpürüp komşu şahit etmem ben herkeside kendin gibi çirkef sanma bundan sonra ya tellal çıkarırım ya liste yaparım benim kapımın önüne karışma pislikse benim evime giriyor ha madem öyle bahçeyede elimi sürmem bundan böyle cehennemin dibine kadarCanm benm skma güzel canını hickimse hiçbişey senden önemli deil seni bilen bilir bilmeyende kndi gibi bilir Allaha havale et :)
Kiz dur stres yaoma bugun test yaotinmi hicYa canım inan ki saçma sapan sebeplerden ya hani bazı insanlar vardır ya sırf bulaşmak için pislik için sabır sınar bu aynı işte benim halamın evi ben ev sahipliği yapmıyorum inanki kadın kendini ev sahibi zannediyor zaten ettim
Yok yapmadım canım valla çok sinirliyim hem aklıma gelmedi hem adeti bekleyecem ama sinirden mi bilmiyorum hem kasığım hem midem ağrıyor yaKiz dur stres yaoma bugun test yaotinmi hic
Sağol canım Allah razı olsun bende az önce meryem suresi okudum kurandan.. İsteyen herkse diye dua ettim canlarrr1. @rukiye67
2.gun P pastadelisi (sakine)- M miyaz (sevgul)
3.burciss (burcu)- @Deli_manyanagihan
4. @Nazo-58 (nazan) -sweetdreams1985 (duygu)
5.sevcanvildo (sevcan) - @Gamze_52
6. @SS2007 (sinem) - @ardemir (arzu)
7. @yumyumyumiyum (burcu )- @melindaaa01(ilkay)
8. @ebru19 Bende yapdim Sevcan can hepsi icin El Varis okudum 707 kere Amin Allah kabul eylesin
Bende okumak isterim canım bu yazışmaları kaçırmışım takip edemedim nasıl yapıyorsunuz herkese mi okuyorsunuz nasıl oluyor anlatabilirmisin:)Ya canım inan ki saçma sapan sebeplerden ya hani bazı insanlar vardır ya sırf bulaşmak için pislik için sabır sınar bu aynı işte benim halamın evi ben ev sahipliği yapmıyorum inanki kadın kendini ev sahibi zannediyor zaten ettim
Insallah olmazsin canimYok yapmadım canım valla çok sinirliyim hem aklıma gelmedi hem adeti bekleyecem ama sinirden mi bilmiyorum hem kasığım hem midem ağrıyor ya
İnşallah canım zaten olacak gibi değilim olmadan lekelenmem oluyor o yok inşallah hamileyimdir bunca sitrese sinire rağmen insan biieylerden kınca pislik üstüne üstüne gelmiyor koşuyor resmenInsallah olmazsin canim
Canım ya varis okuyoruz 707 defa adet tarihi en yakın olandan başlıyoruzkatılmak istiyorsan listenin başından başla oku adet tarihinide yaz sevcan senide listeye dahil etsinBende okumak isterim canım bu yazışmaları kaçırmışım takip edemedim nasıl yapıyorsunuz herkese mi okuyorsunuz nasıl oluyor anlatabilirmisin:)
Eklimmi canim seniBende okumak isterim canım bu yazışmaları kaçırmışım takip edemedim nasıl yapıyorsunuz herkese mi okuyorsunuz nasıl oluyor anlatabilirmisin:)
Sakin ol abla varsa bebis etkilenir bakİnşallah canım zaten olacak gibi değilim olmadan lekelenmem oluyor o yok inşallah hamileyimdir bunca sitrese sinire rağmen insan biieylerden kınca pislik üstüne üstüne gelmiyor koşuyor resmen
Haksız mıyım ama canım bak haksız olduğum yerde cidden kabul ediyorum ben haksızlığımı ama haklı olanı düşmanım olsa savunurum sonuna kadar ama haksız olanı haksızlık yapanı babamın çocuğu olsa durmam arkasında bunlar ne komşu hakkı biliyorlar ne allah korkusu var üzerlerinde olsa iftirayla görmedikleri şeylerle gelip günah almazlar yaşından başından da utanmıyor bide bide saygı bekliyor çok hakediyormuş gibi seni allaha havele etmişim diyor sen allah korkusu bilsen allah bilsen bu denli dedikoducu iftiracı olur musun bu kadar pislik akar mı üzerinden ya allah görüyor dedim kim haksızsa ona sorsun sen yağ gibi çık üzerine ben senle bir mi olacam dedim utanmaz bi kadın kız benim halamın evi inanki ben ev sahibi gibi takılmıyorum bak o dış kapının mandalı kendini ev sahibi sanıyor yani allaha havale rabbim sorsun hakkımı helal etmiyorumSakin ol abla varsa bebis etkilenir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?