- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.621
Amin canım allah razı olsunSaol canım, Rabbim kabul etsin inşallh
İnsalalh cnm sen kac senelik evlisinanladım cnm geçmiş olsun inş bi sorun çıkmaz..
Allah razı olsun cnm
İnsalalh cnm sen kac senelik evlisin
1,5 yıllık cnm bizde bir sene oldu korunmayı bırakalı olmuyor bakalım tedavideyim inş en kısa zamanda Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eder..[/QUOTE
Amin cnm çok zor bu surecelr rabbim kimsenin karnını kucagini boş birakmasin bana çok koydu çok duygusallastim su 3 gundur stres bi yandan korku acı bi yandan yaşadıklarım gorduklerim zor yanı su acıya degse bari
Kızlar hsg yi cektirdim bugün sonunda
Acimazmi cnm acidi yazdım ya önceki yorumlaraNasldi acidimi canm
Noldu ki canisiKızlar bende listeyi aldım okumaya devam edecem okuduklarımı yazacam canım sıkkın biraz çok bi odaklanamıyorum yarına yada akşama bitiririm allahın izniyle biraz kafamı toplayayımda başlarım
Ne oldu abla yaKızlar bende listeyi aldım okumaya devam edecem okuduklarımı yazacam canım sıkkın biraz çok bi odaklanamıyorum yarına yada akşama bitiririm allahın izniyle biraz kafamı toplayayımda başlarım
saol cnm Allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda hepimizden güzel haberler gelir
çok geçmiş olsun cnm sevinçli haberler ile bu acıları unutursun inşallah.. Allah herkesin çabalarını görür dualarımızı kabul eder inşallahhVarmış valal cnm çok canım yandı ağladım bağırdım ama bitti çok şükür kanamam çok oldu sonuclar çıkmadı daha yarın öğleden sonra alicam
Acimazmi cnm acidi yazdım ya önceki yorumlara
Kızlar bende listeyi aldım okumaya devam edecem okuduklarımı yazacam canım sıkkın biraz çok bi odaklanamıyorum yarına yada akşama bitiririm allahın izniyle biraz kafamı toplayayımda başlarım
Allah razı olsun canım yüreğine sağlık allah bebeğini sana bağışlasın sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün inşallah1.rukiye67
2.gun P pastadelisi (sakine)- M miyaz (sevgul)
3.burciss (burcu)- @Deli_manyanagihan
4. N Nazo-58 (nazan) -sweetdreams1985 (duygu)
5.sevcanvildo (sevcan) - G Gamze_52
6.SS2007 (sinem) - ardemir (arzu)
7. Y yumyumyumiyum (burcu )- @melindaaa01(ilkay)
8.ebru19 Bende yapdim Sevcan can hepsi icin El Varis okudum 707 kere Amin Allah kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?