- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.661
Bosver kuzun haklisin ama takmaman lazim ne guzel Allahada havale etmissin canim bizim komsumus iftirayla apartmanda karikocayi bosandirdi cok cirkef insan varHaksız mıyım ama canım bak haksız olduğum yerde cidden kabul ediyorum ben haksızlığımı ama haklı olanı düşmanım olsa savunurum sonuna kadar ama haksız olanı haksızlık yapanı babamın çocuğu olsa durmam arkasında bunlar ne komşu hakkı biliyorlar ne allah korkusu var üzerlerinde olsa iftirayla görmedikleri şeylerle gelip günah almazlar yaşından başından da utanmıyor bide bide saygı bekliyor çok hakediyormuş gibi seni allaha havele etmişim diyor sen allah korkusu bilsen allah bilsen bu denli dedikoducu iftiracı olur musun bu kadar pislik akar mı üzerinden ya allah görüyor dedim kim haksızsa ona sorsun sen yağ gibi çık üzerine ben senle bir mi olacam dedim utanmaz bi kadın kız benim halamın evi inanki ben ev sahibi gibi takılmıyorum bak o dış kapının mandalı kendini ev sahibi sanıyor yani allaha havale rabbim sorsun hakkımı helal etmiyorum
Hep diyorum canım rabbim benim için kim ne istiyor ne düşünüyorsa rabbim benden önce bin mislini ona versin iyi yada kötü evet kötü insan çok allah kötülere fırsat vermesin bunun bide ötek tarafı var burası meydan bakalım orda ne yapacak bunları yapan hekeki şu yuva yıkanlar ve kul hakkı yiyenler maddi manevi farketmezBosver kuzun haklisin ama takmaman lazim ne guzel Allahada havale etmissin canim bizim komsumus iftirayla apartmanda karikocayi bosandirdi cok cirkef insan var
Ekle canım o zaman listede yazan herkese okuyoruz. Mesela 707 tane Ya Varis Ayşeye. Sonra 707 tane Ya Varis Fatmaya. Onun gibi mi doğru mu anladım:)Eklimmi canim seni
Ay aynen kiz kadin yeni dogum yapmisti yazik bosandirdi onlari sonra barismislar tekrar nikah kiymislar ama baska yere tasindilarHep diyorum canım rabbim benim için kim ne istiyor ne düşünüyorsa rabbim benden önce bin mislini ona versin iyi yada kötü evet kötü insan çok allah kötülere fırsat vermesin bunun bide ötek tarafı var burası meydan bakalım orda ne yapacak bunları yapan hekeki şu yuva yıkanlar ve kul hakkı yiyenler maddi manevi farketmez
Evet ismine niyet edip okuyacaksın tatlım sırayla listedekilereEkle canım o zaman listede yazan herkese okuyoruz. Mesela 707 tane Ya Varis Ayşeye. Sonra 707 tane Ya Varis Fatmaya. Onun gibi mi doğru mu anladım:)
Aynen canim ismin neydiEkle canım o zaman listede yazan herkese okuyoruz. Mesela 707 tane Ya Varis Ayşeye. Sonra 707 tane Ya Varis Fatmaya. Onun gibi mi doğru mu anladım:)
Çok büyük günah insanlarda allah korkusu kalmamış. kız midem çok kötü bee ilaçta içemiyorum abooo çok kötü haaaAy aynen kiz kadin yeni dogum yapmisti yazik bosandirdi onlari sonra barismislar tekrar nikah kiymislar ama baska yere tasindilar
O değilde ben saçma sapan ünsanlara bu kadar çok takılmam normalde farkettim de iki gündür bu kadını parçalayacak kadar takıntı ve sinir yaptım neden acaba agrasifim kompleksliyim :)Ay aynen kiz kadin yeni dogum yapmisti yazik bosandirdi onlari sonra barismislar tekrar nikah kiymislar ama baska yere tasindilar
Hade ya iyi iyi ben demistim Allah mideni bulandirsin diye ondan oldu galibaÇok büyük günah insanlarda allah korkusu kalmamış. kız midem çok kötü bee ilaçta içemiyorum abooo çok kötü haaa
Okey canım. O zaman ben zaten her zaman Esmaül hüsna okuyordum. Bunu da okuyayım inşallah nasipse.Aynen canim ismin neydi
Abla belki bebisdendir yane insallah abla insallahO değilde ben saçma sapan ünsanlara bu kadar çok takılmam normalde farkettim de iki gündür bu kadını parçalayacak kadar takıntı ve sinir yaptım neden acaba agrasifim kompleksliyim :)
Heee dedin ama bulanmıyor böyle kramp mı desem nedir bilmiyorum ama acayip kasılıp ağrı yapıyor kız ay bebiş varsa diye ilaçta içemiyorum mağdurumda mağdurum yaniHade ya iyi iyi ben demistim Allah mideni bulandirsin diye ondan oldu galiba
İnşallah kuzum benim rabbim cümlemizi kötü niyetli insanlardan sakınsın cümlemizinde gönlüne göre versin vee bide sinir mi yapıyor kız abooo bunlar daha içerdeyken annelerini agrasif mi ediyorlar bak sen fındıklara yaAbla belki bebisdendir yane insallah abla insallah
Anneai belkide yerlesiyordur yer ariyordurHeee dedin ama bulanmıyor böyle kramp mı desem nedir bilmiyorum ama acayip kasılıp ağrı yapıyor kız ay bebiş varsa diye ilaçta içemiyorum mağdurumda mağdurum yani
Sağol cnm
Ay insallah olsunda agresif ol ablaİnşallah kuzum benim rabbim cümlemizi kötü niyetli insanlardan sakınsın cümlemizinde gönlüne göre versin vee bide sinir mi yapıyor kız abooo bunlar daha içerdeyken annelerini agrasif mi ediyorlar bak sen fındıklara ya
Kızlar ya varis listesini yeniden atabilirmisiniz eve yeni geldim de agrimda dinmisken okim canlar kanamam var ama kabul olur inşallah
Aynen canım inşallah rabbim cümlemizede versin çok aratmadan hepimize versin topiğimizdeki herkesee bütün kızçelere inşallaaahhhh ya rabbimAy insallah olsunda agresif ol abla
İçine şüphe atma tabikiside tutar yavrusu niye tutmasın o mani değil oku gönül rahatlığıylaKızlar ya varis listesini yeniden atabilirmisiniz eve yeni geldim de agrimda dinmisken okim canlar kanamam var ama kabul olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?