2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bosver kuzun haklisin ama takmaman lazim ne guzel Allahada havale etmissin canim bizim komsumus iftirayla apartmanda karikocayi bosandirdi cok cirkef insan var

Bosver kuzun haklisin ama takmaman lazim ne guzel Allahada havale etmissin canim bizim komsumus iftirayla apartmanda karikocayi bosandirdi cok cirkef insan var
Hep diyorum canım rabbim benim için kim ne istiyor ne düşünüyorsa rabbim benden önce bin mislini ona versin iyi yada kötü evet kötü insan çok allah kötülere fırsat vermesin bunun bide ötek tarafı var burası meydan bakalım orda ne yapacak bunları yapan hekeki şu yuva yıkanlar ve kul hakkı yiyenler maddi manevi farketmez

Ay aynen kiz kadin yeni dogum yapmisti yazik bosandirdi onlari sonra barismislar tekrar nikah kiymislar ama baska yere tasindilar

Ay aynen kiz kadin yeni dogum yapmisti yazik bosandirdi onlari sonra barismislar tekrar nikah kiymislar ama baska yere tasindilar
O değilde ben saçma sapan ünsanlara bu kadar çok takılmam normalde farkettim de iki gündür bu kadını parçalayacak kadar takıntı ve sinir yaptım neden acaba agrasifim kompleksliyim :)

Hade ya iyi iyi ben demistim Allah mideni bulandirsin diye ondan oldu galiba
Heee dedin ama bulanmıyor böyle kramp mı desem nedir bilmiyorum ama acayip kasılıp ağrı yapıyor kız ay bebiş varsa diye ilaçta içemiyorum mağdurumda mağdurum yani

Ay insallah olsunda agresif ol abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…