- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.921
Arkadaşım sen de düşük veya kürtaj mı oldun eçmiş olsun İnşallah sen de bence güzel haberler alırızCnm insallh dusmustir bende dun hormon tahlili verdim az once gittim cikmamis ogleden sonra dediler insallh bnimde dusmustur
Türkan gebeliğin nasıl gidiyor kanamam filan var mı arkadaşım kan değerlerini yükseltmek için pekmez ve kuru üzüm tüketDoktora gitdim kan analizi verdim bakalim insAllah yarin hayirli haberleri alirim kanim cok dusuk yani cok az basim donuyor kan artirmak icin ne yapmak lazim
İnşallah düşmüştür canım rabbi gönlünden geçeni versinMerhaba Arkadaşlar cumanız mübarek olsun Ben doktora gittim Kan verdim sonucu bekliyorum Doktor patoloji sonucunu görmek istedi ama çıkmamış sanırım Gelecek hafta perşembe cuma gibi çıkacak Ondan sonra sanırım tam durumun belli olacak kanama hala bitmedi canım sıkılıyor ama internette Okuduğuma göre bunu 15 20 gün boyunca yaşayan kadınlar var Doktor kanamanın çok şiddetli olmadığı ve ağrım olmadığı sürece normal olduğunu söyledi Patoloji sonucuna göre ve Kan değerlerine göre tekrar durum değerlendirmesi yapacağını söyledi Arkadaşlar şu cuma saatinde dua edin Ne olur Kan değerlerim düşmüş olsun
Canım düşükse doktorun sana kan ilacı verecektir zaten merak etmeDoktora gitdim kan analizi verdim bakalim insAllah yarin hayirli haberleri alirim kanim cok dusuk yani cok az basim donuyor kan artirmak icin ne yapmak lazim
Sen nasılsın Sevgül Allah razı olsun Şu cuma saatinde Rabbim kimin gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin inşallahİnşallah düşmüştür canım rabbi gönlünden geçeni versin
Amin inşallah canım rabbim sanada şifa versin sonrada sağlıklı bi gebelik inşallah. İyi sayılırım canım daha adet falan olmadım ama midemde ve kasığımda ağrı var bide çok acıkıyorum iki üç gündür vücudum titriyor resmen acıkınca niye oluyor bilmiyorum ama adet olacam heralde ya bebek için umutlsnamıyorum ben nedenseSen nasılsın Sevgül Allah razı olsun Şu cuma saatinde Rabbim kimin gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah
kalp kalbe karşıdır aynı anda yazmışız canım ismini atlamışım öncelikle afedersin?Arzu sen nasılsın canım yumurtlama oldu mu bu ay Adetim yeni bitti diye hatırlıyorum senin
Değil mi ama koyu yani acaba içtiği bitkimi erken yumurtlattı canım eğer öyleyse iie yarıyor inşallahyok güzelim ne kırılması aşkolsun..
tatlım erken yumurtladın sanırım o zaman
Hos geldin bende bugun katildim evet uzerine gorme diye bisey duydum ama basima gelmedi hakkinda hayirlisi cnmMerhabaa bayanlar, araniza yeni katildim 8 aydir evliyim. 3 aydir korunmuyorum.bu ay cok umitliydim ama adetim beklenen gunden 2gun once gelip 2 gun kadar surdu.normal adet kanamasi yogunlugundaydi. Basina boyle bir durum gelen uzerine adet goren var mi?? Test sonucu umitsizlige kapilmak istemiyorum cevaplariniiz bekliyorum
hoş geldin canım.. hayırlı haberlerini görelim inşallahMerhabaa bayanlar, araniza yeni katildim 8 aydir evliyim. 3 aydir korunmuyorum.bu ay cok umitliydim ama adetim beklenen gunden 2gun once gelip 2 gun kadar surdu.normal adet kanamasi yogunlugundaydi. Basina boyle bir durum gelen uzerine adet goren var mi?? Test sonucu umitsizlige kapilmak istemiyorum cevaplariniiz bekliyorum
Tesekkur ediyorumhoş geldin canım.. hayırlı haberlerini görelim inşallahhem inançlı hem de umudunu çok bağlamayarak beklemeni tavsiye ediyorum
Değil mi ama koyu yani acaba içtiği bitkimi erken yumurtlattı canım eğer öyleyse iie yarıyor inşallah
19 cnmSevcan bugün adetin kaçıncı günü
bu tam koyuluk sayılmaz ama canım net kıpkırmızı çizgi oluyor afedersin saatinden tut da yaptığı idrar miktarının yoğunluğuna kadar farkedebiliyor ton.. bence sevcan yapmaya devam etsin.. yumurtladım diye düşünüp yatışa geçmesin
Bende öyle dedim ne olur ne olmaz :)bu tam koyuluk sayılmaz ama canım net kıpkırmızı çizgi oluyor afedersin saatinden tut da yaptığı idrar miktarının yoğunluğuna kadar farkedebiliyor ton.. bence sevcan yapmaya devam etsin.. yumurtladım diye düşünüp yatışa geçmesin
Ben havuc suyu da ictim belki erken sey olmustur... bide abla carsamba sabahi kasiklarimda kramp girmisti baya ama o zaman ovulasyon testi elime ulasmamistibu tam koyuluk sayılmaz ama canım net kıpkırmızı çizgi oluyor afedersin saatinden tut da yaptığı idrar miktarının yoğunluğuna kadar farkedebiliyor ton.. bence sevcan yapmaya devam etsin.. yumurtladım diye düşünüp yatışa geçmesin
canım döngün kaç günde bir?bu ay bende yapıcam cnm ovulasyon testi de ne zaman başlangıç yapayım adetim bitmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?