2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Cnm insallh dusmustir bende dun hormon tahlili verdim az once gittim cikmamis ogleden sonra dediler insallh bnimde dusmustur
Arkadaşım sen de düşük veya kürtaj mı oldun eçmiş olsun İnşallah sen de bence güzel haberler alırız

Doktora gitdim kan analizi verdim bakalim insAllah yarin hayirli haberleri alirim kanim cok dusuk yani cok az basim donuyor kan artirmak icin ne yapmak lazim
Türkan gebeliğin nasıl gidiyor kanamam filan var mı arkadaşım kan değerlerini yükseltmek için pekmez ve kuru üzüm tüket

İnşallah düşmüştür canım rabbi gönlünden geçeni versin

Merhabaa bayanlar, araniza yeni katildim 8 aydir evliyim. 3 aydir korunmuyorum.bu ay cok umitliydim ama adetim beklenen gunden 2gun once gelip 2 gun kadar surdu.normal adet kanamasi yogunlugundaydi. Basina boyle bir durum gelen uzerine adet goren var mi?? Test sonucu umitsizlige kapilmak istemiyorum cevaplariniiz bekliyorum

Sen nasılsın Sevgül Allah razı olsun Şu cuma saatinde Rabbim kimin gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım rabbim sanada şifa versin sonrada sağlıklı bi gebelik inşallah. İyi sayılırım canım daha adet falan olmadım ama midemde ve kasığımda ağrı var bide çok acıkıyorum iki üç gündür vücudum titriyor resmen acıkınca niye oluyor bilmiyorum ama adet olacam heralde ya bebek için umutlsnamıyorum ben nedense

Arzu sen nasılsın canım yumurtlama oldu mu bu ay Adetim yeni bitti diye hatırlıyorum senin
kalp kalbe karşıdır aynı anda yazmışız canım ismini atlamışım öncelikle afedersin?
doğru hatırlıyorsun canımm herhangi bir hareket yok hala silik bugün yapacağım gelirse inşallah zira akıntım var gibi..

Hos geldin bende bugun katildim evet uzerine gorme diye bisey duydum ama basima gelmedi hakkinda hayirlisi cnm

hoş geldin canım.. hayırlı haberlerini görelim inşallah hem inançlı hem de umudunu çok bağlamayarak beklemeni tavsiye ediyorum

Değil mi ama koyu yani acaba içtiği bitkimi erken yumurtlattı canım eğer öyleyse iie yarıyor inşallah

bu tam koyuluk sayılmaz ama canım net kıpkırmızı çizgi oluyor afedersin saatinden tut da yaptığı idrar miktarının yoğunluğuna kadar farkedebiliyor ton.. bence sevcan yapmaya devam etsin.. yumurtladım diye düşünüp yatışa geçmesin

bu ay bende yapıcam cnm ovulasyon testi de ne zaman başlangıç yapayım adetim bitmek üzere..

Ben havuc suyu da ictim belki erken sey olmustur... bide abla carsamba sabahi kasiklarimda kramp girmisti baya ama o zaman ovulasyon testi elime ulasmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…