2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ben havuc suyu da ictim belki erken sey olmustur... bide abla carsamba sabahi kasiklarimda kramp girmisti baya ama o zaman ovulasyon testi elime ulasmamisti
hmm kaçırmış olabiliriz o zaman fıstığım havuç suyu erkene çekebiliyor çünkü.. sen gene de yap bir iki gün daha bakalım farkedecek mi?

Doktora gitdim kan analizi verdim bakalim insAllah yarin hayirli haberleri alirim kanim cok dusuk yani cok az basim donuyor kan artirmak icin ne yapmak lazim

pancar pekmezi bulabilirsen eğer onu tüketmeni öneririm cnm kansızlığa birebir..,
bende de kansızlık vardı onu içmeye başladım bu sefer testlere bakınca doktor kan vermen lazım çok fazla dedi

Anladım.cnm çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin

biz de bu ay 5. ayımız oldu korunmuyoruz ve gebe kalmadım. ben de 2 gün önce dr a gittim yumurtalıklarım polikistik duruyor şimdi hormon bakılacak reglime 1 hafta var. geçiğimiz yıl prolaktinim yüksekti bakalım gene mi öyle bekleyip görücem. bu arada adetlerim düzenli 32 günde bir oluyorum. doktor ultrason görünümünden sonra inofolic verdi bi de vajinal fitil verdi.. inşallah Allah hepimize evlat sevgisi tattırır canlarım aminn

döngün var mı diye bi sorsan düzensiz normalde ama glukofen içiyorum iki aydır falan ee klomen de kullandım ilk defa bu ay düzenli geldi..32 falan diyelim biz ona

canım benim 2 ay öncesine kadar bende öyleydim.. şükür düzeldi gibi..
şimdi 32den hesap edersek şayet 15. günden itibaren test yapmaya başlamalısın senin belirsiz olduğu için 12 den başlaman taraftarıyım naçizane

senin nasıl düzene girdi cnm ilaçla mı..
o zaman ben akşam sipariş vereyim gelsin daha var yapmama çünkü 5.günüm bugün..inş işe yarar da bu ay turnayı gözünden vururuz

Hayırlı Cumalar canlar nasılsınız..
Bende okuycam İnşaAllah bitirrim bugün hepimizinkini.
Rabbim kabul etsin dualarımızı..
@miyaz yarını merakla bekliyorum..
Benim batada son 7 İnşaAllah adet olmayız

Arzucum o kadar iyi geldi ki yazdıkların artık kanamanın uzun oluyor olması canımı sıkıyor kürtaj sayfasındaki kızlar hep kanamalarının bir hafta içinde kesildiğini söylüyor Benimki bugün dokuzuncu gün oldu Doktor süreci normal görüyor Pazartesinden sonra kanamanın azalmış olması gerekiyor lekelenmeye dönmüş olman lazım dedi Perşembeye tekrar randevu verdi Patoloji sonucu ile beraber HCG değerinu değerlendirecek

Canım bahara giriyoruz mevsimsel değişiklikler olabilir
Donem dönem adet düzensizlikleri ya da adetteki azalma normal karşılanıyor Ama bu devamlı olursa yani gelecek ayda doktoruna görüş

Benim adım Fulya Evet kalp kalbe karşıymış
silikse yakında Çift çizgi kıpkırmızı olur inşallah indir Sen Bugünleri değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…