- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.941
hmm kaçırmış olabiliriz o zaman fıstığım havuç suyu erkene çekebiliyor çünkü.. sen gene de yap bir iki gün daha bakalım farkedecek mi?Ben havuc suyu da ictim belki erken sey olmustur... bide abla carsamba sabahi kasiklarimda kramp girmisti baya ama o zaman ovulasyon testi elime ulasmamisti
Doktora gitdim kan analizi verdim bakalim insAllah yarin hayirli haberleri alirim kanim cok dusuk yani cok az basim donuyor kan artirmak icin ne yapmak lazim
canım döngün kaç günde bir?
Anladım.cnm çok geçmiş olsun Allah kolaylık versinPolikistik over canım şimdiki kadınlarda çok görülen başa bela bişey pko yumurtan oluşuyor ya büyümüyor ya çatlamıyor folükül halinde yumurtalıklarında kalıyor o da fsh yükseltiyor o yükselince adet olamıyorsun benim düştü ama yumurtalarda cüzzi miktarda var kislerim bebeğe engel değil ama zorlaştırabiliyor yaş geçtimi daha bi sıkıntı öyle işte ankat anlst bitmez
döngün var mı diye bi sorsandüzensiz normalde ama glukofen içiyorum iki aydır falan ee klomen de kullandım ilk defa bu ay düzenli geldi..32 falan diyelim biz ona
Amin canım ben senelerdir pkoluyum alıştım artıkta bi bebeğim olsa allahın izniyle şu korkularım bi geçseAnladım.cnm çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin
canım benim 2 ay öncesine kadar bende öyleydim.. şükür düzeldi gibi..
şimdi 32den hesap edersek şayet 15. günden itibaren test yapmaya başlamalısın senin belirsiz olduğu için 12 den başlaman taraftarıyım naçizane
Arzucum o kadar iyi geldi ki yazdıkların artık kanamanın uzun oluyor olması canımı sıkıyor kürtaj sayfasındaki kızlar hep kanamalarının bir hafta içinde kesildiğini söylüyor Benimki bugün dokuzuncu gün oldu Doktor süreci normal görüyor Pazartesinden sonra kanamanın azalmış olması gerekiyor lekelenmeye dönmüş olman lazım dedi Perşembeye tekrar randevu verdi Patoloji sonucu ile beraber HCG değerinu değerlendirecekA anneveoglusu canım dün de dua ettim sana.. Allahım gönlünden geçeni hakkında hayırlı olanı versin inşallah
çok yoğun olmamak kaydıyla 1 aya kadar kanama normal sakın onu kendine vesvese etme lütfen
Yinede her gun yapmaya devam edecemhmm kaçırmış olabiliriz o zaman fıstığım havuç suyu erkene çekebiliyor çünkü.. sen gene de yap bir iki gün daha bakalım farkedecek mi?
Hosgeldin canim gel gwl aramiza sendemeraba kızlar beni de ekleyinnn
Canım bahara giriyoruz mevsimsel değişiklikler olabilirMerhabaa bayanlar, araniza yeni katildim 8 aydir evliyim. 3 aydir korunmuyorum.bu ay cok umitliydim ama adetim beklenen gunden 2gun once gelip 2 gun kadar surdu.normal adet kanamasi yogunlugundaydi. Basina boyle bir durum gelen uzerine adet goren var mi?? Test sonucu umitsizlige kapilmak istemiyorum cevaplariniiz bekliyorum
hoşbuldumm . umudum nisan ayında inşallah inifolic kullanıyorum bi de reglin 3. günü hormon baktırıcam . çok heycanlıyımHosgeldin canim gel gwl aramiza sende
Benim adım Fulya Evet kalp kalbe karşıymışkalp kalbe karşıdır aynı anda yazmışız canım ismini atlamışım öncelikle afedersin?
doğru hatırlıyorsun canımm herhangi bir hareket yok hala silik bugün yapacağım gelirse inşallahzira akıntım var gibi..
Sevcan o zaman sen iki gün önce yumurtladım o zamanları değerlendirmiş miydin canım çünkü yumurtlama olmuş şu anda siliklesmis19 cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?