2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar dua edin nolur hastalanmayım. Kalbim ağzımda atıyor valla. Sürekli kontrol ediyorum.karnım belim ağrıdıkça aklım çıkıyor
Rabbim Şu cuma saatinde hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ise sana nasip etsin bunu kardeşim

Amin canım amin inşallah sonuçların güzel çıkar

senin nasıl düzene girdi cnm ilaçla mı..
o zaman ben akşam sipariş vereyim gelsin daha var yapmama çünkü 5.günüm bugün..inş işe yarar da bu ay turnayı gözünden vururuz
canım termale gidip kür uyguladım kendime üstüne de klomen.. iyiyim şimdilik bakalım :)

Hayırlı Cumalar canlar nasılsınız..
Bende okuycam İnşaAllah bitirrim bugün hepimizinkini.
Rabbim kabul etsin dualarımızı..
@miyaz yarını merakla bekliyorum..
Benim batada son 7 İnşaAllah adet olmayız
nazancım hayırlı cumalar
inşallah bat da başka şeyler konuşuruzz

Benim adım Fulya Evet kalp kalbe karşıymış
silikse yakında Çift çizgi kıpkırmızı olur inşallah indir Sen Bugünleri değerlendir
fulyacım ne yazık ki bizim bünyeler biraz abuk hareket ediyor çınar doğum pozisyonu alamadığı için eşi gelemedi ve beni doğumdan sonra hemen kürtaja alındım hem doğum hem kürtaj kanamam 40 gün sürdü artık yatacaktım hastaneye ki kesildi sütümle beraber
neyse velhasıl herkesin bünyesi bir değil en yakın arkadaşım kürtaj oldu 1 haftada kanaması kesildi.. genele yaymamak lazım o yüzden bence.. bir de şu var ki yoğunluk çok değilse sıkıntı edecek bir şeyin olmadığını düşünüyorum ben.. inşallah değerlerinde patoloji sonucunda mis çıkacak

Altdaki dun oglen ortaki aksama dogru en ustteki yarim saat once falan
bugunu kesin değerlendir bence bende geçen ay ovulasyon testi yapmıştım Rabbime şükürler olsun tuttu poizitifi gördüm ertesi gün ilişki olmuştu .Yine de Allah nasip ettiğinde bular vesile oluyor inş Allah herkesin gönlüne göre nasip eder inş

Hayırlı Cumalar canlar nasılsınız..
Bende okuycam İnşaAllah bitirrim bugün hepimizinkini.
Rabbim kabul etsin dualarımızı..
@miyaz yarını merakla bekliyorum..
Benim batada son 7 İnşaAllah adet olmayız
Yarın adet olmazsam bile testte çıkacağını zannetmiyorum canım pek bi umudum yok ama eğer olmazsam 29 da gidip direk kan verecem kontrolümde var zaten o gün inşallah canım

Rabbim sağlıkla kucağınıza göstersin evladınızı inşallah

sağlıkla al kucağına inşallah

Yarın adet olmazsam bile testte çıkacağını zannetmiyorum canım pek bi umudum yok ama eğer olmazsam 29 da gidip direk kan verecem kontrolümde var zaten o gün inşallah canım
29'unda güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyle en doğrusunu yapıyorsun testi yapma 29'u ne kadar gelirse adet gelir Gelmezse 29'unda İnşallah gebelik haberini alırız

Rabbim sağlıkla kucağınıza göstersin evladınızı inşallah
Allah razı olsun arkadaşım benim 5 ay önce bir düşüğüm oldu. Acıkcası korkularım var ama Allah büyük inş buna sağlıkla shhatle kavuşuruz.Rabbim isteye herkese nasip etsin Su mübarek cuma saatinde inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…