- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.041
elimizden geldiğince yardımcı oluruz canım benim seve seveben de iyiyim cnm iş güç geçiyor işte vakit... Aynen her ay öyle çok büyük beklentim yok her zaman her türlü şaşırırım yanii :) ovulasyon bile sipariş verdim dün geldi önümüzdeki ay için..Yapmaya başlayınca sorarım size artıkDaha önce hiç kullanmadım çünkü
haydi vera bismillah! Allah yar ve yardımcın olsun kolaylıklar dileriimMerhaba kızlar bende tedavi görüyorum bu ay regl yeni bitti artık tedavi sürecim başladı. Belkide önümüzdeki günlerde bende mutlu haberler paylaşırım sizlerle. Pco tedavisi gören var mı?
Adetime 11 gün var, günler nasıl geçer bilemedim :)
Aynen öyle hiç değilse halden anlayan birileri var hayatımızda çok şükür bende eğer hafta sonu olurda adet olursam ki inşallah olmamda bebiş vardır hiç değilse kocam evde olurda çok daralmam yanlız başıma gerçi sizler varsınız yine yanlız değilim tabi yanlış anlaşılma olmasın yani anladın sen canım beni. allah ondan da sizlerden de razı olsun o çok büyük destek bana gerçekten olmazsa evlatlık bile alırız herkesin çocuğu mu var hem bi çocuğu aile sevgisine sıcaklığınada kavuşturmuş oluruz niye sıkıyorsun kendini üstelik daha yeni başladık diyor allah ne zaman derse gelir boşuna ilaç yutma o kadar diyor bide :)birimiz hepimiiizz...
Sende de mi pko varMerhaba kızlar bende tedavi görüyorum bu ay regl yeni bitti artık tedavi sürecim başladı. Belkide önümüzdeki günlerde bende mutlu haberler paylaşırım sizlerle. Pco tedavisi gören var mı?
Hayırlısı olsun cnm kırmızılar ı görene kadar umudumuz var İnşaAllah..Yarın adet olmazsam bile testte çıkacağını zannetmiyorum canım pek bi umudum yok ama eğer olmazsam 29 da gidip direk kan verecem kontrolümde var zaten o gün inşallah canım
Ben günde iki kullandım canım ama ben pkoluyum yumurta tam büyümüyor zaten iki kullanmama rağmen geçte büyüdü yani sende sorun yok demek ondan birle başlamış kuşumKızlar hastaneyi aradım asistan doktorun cep numarasını ben istemeden verdi çok sevindim kolay kolay vermiyorlar çünkü neyse işte :)klomeni eczacı günde 2 yazmış emin olamadım doktoruma sordum günde 1 dedi siz nasıl kullanıyorsunuz kızlar kullananlar yani :)
O bende de var canım ayak üşümesi ya bende kansızlıkta var ben bi dahakine bi sötleyeyimde baksın buda gebeliğe engel değil miHayırlısı olsun cnm kırmızılar ı görene kadar umudumuz var İnşaAllah..
Bende hepten yaşlı hissetmeye basladım kendimi..
Kasık karın bel agrısı derken bacaklarda agrıyo kac gündür..hafta içi bi dr giderim belki enfeksiyon yada üşütme var galiba..ayaklarım üşüyo..
canım dr bana pko olabilirsin dedi çünkü ultrasnda öyle görünüyor. inşallah hormonlarım normaldir. bazı kişilerin pko gibi görünebiliyormuşSende de mi pko var
P pastadelisi M miyazRabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
Her gun dua grubu var bu sayfada istersen sende katilabilirsin ...
1.rukiye67
2.gun P pastadelisi (sakine)- M miyaz (sevgul)
3.burciss (burcu)- D Deli_manya nagihan
4. N Nazo-58 (nazan) -sweetdreams1985 (duygu)
5.sevcanvildo (sevcan) - G Gamze_52
6.SS2007 (sinem) - ardemir (arzu)
7. @yumyumyumiyum (burcu )- @melindaaa01 (ilkay)
8. @ebru19 -@TurkanBagirova (dusuk icin)
9. @denizyildizi00(busra)
bu sayfada bizlerle paylasip hamile kalan canlarimiz
1.umudumuz @TurkanBagirova
2.umudumuz @TAGA
3.umudumuz @Busradanpaylasimlar
4.umudumuz @tulperde
5.umudumuz @zlm67
6.umudumuz ?
Hımmm anladım cnm :)Ben günde iki kullandım canım ama ben pkoluyum yumurta tam büyümüyor zaten iki kullanmama rağmen geçte büyüdü yani sende sorun yok demek ondan birle başlamış kuşum
elimizden geldiğince yardımcı oluruz canım benim seve seve
haydi vera bismillah! Allah yar ve yardımcın olsun kolaylıklar dileriim
Kızlar hastaneyi aradım asistan doktorun cep numarasını ben istemeden verdi çok sevindim kolay kolay vermiyorlar çünkü neyse işte :)klomeni eczacı günde 2 yazmış emin olamadım doktoruma sordum günde 1 dedi siz nasıl kullanıyorsunuz kızlar kullananlar yani :)
Sende de mi pko var
Allah razı olsun cnmMerhaba kızlar duygu sevcan gamze sinem arzu tesbihleri çektim allah kabul etsin iki arkadaşımız kaldı onlarida şimdi okuyorum bitiririm birazdan
kaç gün ara ile bu değer?Maalesef HCG değerim 473 ten 553 e yükselmiş dış gebelik sanırım bu
2 kişi var sandım 5 arkadaşımız varmış bugün okuyorum arkadaşlar akşama kadarP pastadelisi M miyazburciss D Deli_manya sweetdreams1985 sevcanvildo G Gamze_52 okudum kızlar Rabbim kabul etsin..
Sıra diğer kızlarda İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?