- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.561
Resimde çok bi belli değil iki çizgi yakın birbirine inşallah öyledir canım lekelenmemde olmadıYerim onu..
Hadi cumaya kalmadan gelsiiinnn
Sevo hayra alamet.. az kaldı sabır inşallah..
Amin tatlım scümlemize göstermesin inşallahMaşallah canım allah mutluluğunu daim etsin sıkıntı keder göstermesin inşallah :)
Allah razı olsun abla burda herşeyi beraber yaşıyoruz dün lh testi yaptım yine ovu testi yani daha kotulaşmaya başladı gördün mü testi
Hanımlar yeni doktordan geldim 8 hafta 3 günlük hamileyim kesenin altında kanama alanı var dedi progestan yazdı dinlen dedi kanama alanı Zaman'la kaybolurmu bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Olsun canım daha yolun yarısına gelmedin :) ne kadarlık evlisin
İnşallah ablacım hala pek ümitlenemiyorum ama iyi düşünmek istiyorum tabi iki gün kaldı zaten gerçi lekelenme yok diye acabam oluyorda bilemiyormgördüm evet canım maşallah inşallah gebelik testinde görürüz böyle
Evet dogma büyüme nevsehirliyimcanım dr tavsiyelerini dinle eğer yiyeceği ekmek varsa doğacak kuzun inşallah gönlünü ferah tut. benim bir arkadaşım 9 ay kanamalı olarak gebelik geçirdi hemde ikiz gebelikti yattı dinlendi vee bu gün 3 yaşını geçti ikizler
canım sen nevşehirlimisin benim eşimde nevşehirli
günün geçsin yani çarşamba perşembe günü inşallah sevineceğiz bir tanemİnşallah ablacım hala pek ümitlenemiyorum ama iyi düşünmek istiyorum tabi iki gün kaldı zaten gerçi lekelenme yok diye acabam oluyorda bilemiyorm
eşimin babası acıgöllü canım 2000 evlerde oturuyor kyvdelerEvet dogma büyüme nevsehirliyim
İnşallah rabbim sagsalim kucagıma almayı nasip eder kalp atışını duydum ya ödüm patlıyor bişey olacak diyeeşimin babası acıgöllü canım 2000 evlerde oturuyor kyvdeler
merak etme güzel olacak herşey
Hoşbulduk canım teşekkür ederimaramıza hoşgeldin canım
hayırlısı olsun bir tanem inşallah bu ay umutla yine güzel haberlerinizi bekleyeceğiz
İnşallah ablacım zaten çarşamba günü adet tarihi ben bi üç beş gün sonra test yapayım diyorum abla ya tabi adet olmazsam eğer ki inşallah olmamgünün geçsin yani çarşamba perşembe günü inşallah sevineceğiz bir tanem
maşallah allah sağlıkla tamamına erdirsinİnşallah rabbim sagsalim kucagıma almayı nasip eder kalp atışını duydum ya ödüm patlıyor bişey olacak diye
Doktorun verdiği ultrason kağıdına bakıyorum doktor gayet iyi büyümüş dedi 1 ay sonra çağırdı bu 1 ay geçermi yamaşallah allah sağlıkla tamamına erdirsin
kimse kür yapmıyor mu yaa bekleyenlerden
Hoşbulduk canım teşekkür ederim
geçern geçer gönlünü ferah tut çok stres bebeğede zarar unutmaDoktorun verdiği ultrason kağıdına bakıyorum doktor gayet iyi büyümüş dedi 1 ay sonra çağırdı bu 1 ay geçermi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?