- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.521
kızlar eşim gitti 3 ay bebek işi ertelendi benim bu ay olduysa oldubat a 5 günüm var belimin ağrısından oturamıyorum yürüyemiyorum üstelik eşim gitti diye moralim çok bozuk yeni evliyiz biz ilk ayrılığımız
Hadi bakalım ovulasyon testini al da bakalım bir..Eşim zaten 2 hafta yoktu iş gereği. Geldiğinde adet oldum. Zaten doktor da o tarihlere kadar yasak verdi. Yaklaşık 1 ay olcak bakalım hayırlısı.
evet canım iki çizgi ikiside aynı renkte koyu olacak az koyu olunca yumurtlama başladı demek ikiside kıpkırmızı ise o zaman yumurtlama oldu
Kız yok içiyorsun 5 gün olması lazım peşine 3 gün içinde oluyor zaten.. ben kasıma kadar her seferinde onunla oldum da hatırlayamadım kaç gün içtiğimi.. 5-7.. ikisinden biri.. ama 3 gün içinde oluyor ondan eminim..
Cuma bir gelsin bakalım.. bide sende biraz koşsan ip atlasan kuzum hareketsiz misin acaba?
at bakalım durumuna ona göre eşine vize verecekmisin söylerizTamam canım çok sağol zaten yapınca atarım size
anladım cnm adet olmak için bişeyler içtin bitkisel fln..olursun inşallah biran önce.. ben de gün sayarak beklemiştim zordur...yok be güzelim kürtajın 41. günü ve gelen giden yok beklemek istemiyorum stres olmamak için ama artık canımı sıktı inan
cumaya kadar olmazsam dr gideceğim bakalım ne diyecek
kimse kür yapmıyor mu yaa bekleyenlerden
O yönden bende öyleyim :)Olsun nolcak ben de 30 olucam ağustostaama hiç 30 gibi hissetmiyorum 25 lerde gibiyim. Galiba ruh yaşlanmıyor.
Tamam canımat bakalım durumuna ona göre eşine vize verecekmisin söyleriz
Yeni gördüm canım ikisinide yapmadan önce soğan kürüyle başlaman gerek canım incir yada aslan pençesi hangisini yapacaksan yapmadan soğan kürü yapacan 15 günkimse kür yapmıyor mu yaa bekleyenlerden
Evet canım var bakkuzum sayfa çok ilerlemiş göremedim koyulasma mı var yoksa?
Hadi bakalım günler bizim için ilerlesin o zaman fıstığım
tamam canım soğan kürüne ne zaman başlayacağım adetim bitince mi? incir kürüyle ikisi aynı anda olmuyor yani.. gastrit de var soğan kürü mideye dokunuyor mu nasılYeni gördüm canım ikisinide yapmadan önce soğan kürüyle başlaman gerek canım incir yada aslan pençesi hangisini yapacaksan yapmadan soğan kürü yapacan 15 gün
Burdayım ablacım mesajlra bakıyordum :)
bu ne testi canım ovu lh mı hcg miEvet canım var bak
canım bu ovimi hadi bakalım inşallah meleğin gelmiştir inan kendim gebe kalmış gibi sevineceğimEvet canım var bak
hoşgeldin güzelim naber az kaldı bata nasıl heyacanlıyım anlatamam senin içinBurdayım ablacım mesajlra bakıyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?