2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İnşallah olmuştur canım beklemesi çok zor. Benim eşimde işi gereği il dışlarına gidip geliyor. Ayrılması zor ama sabret kavuşmanız güzel olur.

hımm iyiymiş ben uzun sürecek sandım. kız yürüyüş yapıyorum zaten bir oğlan var iş sonrasında evde saklanbaş kovalamaça futbol gibi aktivasyonlar yaptırıyor sağolsun

yok be güzelim kürtajın 41. günü ve gelen giden yok beklemek istemiyorum stres olmamak için ama artık canımı sıktı inan
cumaya kadar olmazsam dr gideceğim bakalım ne diyecek
anladım cnm adet olmak için bişeyler içtin bitkisel fln..olursun inşallah biran önce.. ben de gün sayarak beklemiştim zordur...

kimse kür yapmıyor mu yaa bekleyenlerden

Yeni gördüm canım ikisinide yapmadan önce soğan kürüyle başlaman gerek canım incir yada aslan pençesi hangisini yapacaksan yapmadan soğan kürü yapacan 15 gün
tamam canım soğan kürüne ne zaman başlayacağım adetim bitince mi? incir kürüyle ikisi aynı anda olmuyor yani.. gastrit de var soğan kürü mideye dokunuyor mu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…