2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ayyyy yerim ya
tatil planı hiç yoktu aklımda.. az evvel doktorumdan mesaj geldi
"hu huuuu temmuz olur ağustos olur eylül olur bir nefes alın çok zor bir sene geçirdiniz hem belki 3 kişi yolcu ederiz sizi hı?" yazmış..
bende diliyoruumm hepimiz için diliyoruumm inşallah çoğalarak büyüyeceğiz..

İnşallaahh canım

NE KADAR PEKİ CANIM
Canım sağlık ocağından da yazdırabilirsin yazıyorlar yani üç kutu yazdırırsın eczane önce bi tane verir bir ay sonra tekrar üç kutu yazdırırsan üçünüde alırsın ilacı ilk slınca bide üç aydan fazla geçincr ilkin bir kutu veriyorlar ben yazdırıyordum ama normalide pahalı değil en son 11 civarı bişeydi

Hoş geldin canım merhaba rabbim en kısa zamanda bebiş verir sana
İnşallah canım Aminnn artık istiyorum 19 aylık evliyim 2 düşüğüm var rahim flimi çektirdim geçen ay doktor 6 ay içerisinde hamile kalırsın dedi rahim fliminden sonra hamile kalan oldumu arkadaşlar

İnşallah canım Aminnn artık istiyorum 19 aylık evliyim 2 düşüğüm var rahim flimi çektirdim geçen ay doktor 6 ay içerisinde hamile kalırsın dedi rahim fliminden sonra hamile kalan oldumu arkadaşlar
Ben çektirmedim ama olan çok fazla olduğunu duydum tabi tıkanıklıklar olanlarda açılma oluyor ondan sanırım

Ben çektirmedim ama olan çok fazla olduğunu duydum tabi tıkanıklıklar olanlarda açılma oluyor ondan sanırım
Bu arada kızlar beni bi konu da aydınlatır mısınız benim son adetim 8 nisandı 18 Nisan da 1 gün boyunca kahverengi leke geldi bitti 22 Nisan da test yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi bugun başka markayla yaptım hiçbirşey çıkmadı kafam karıştı şimdi böyle olanınız var mı yerleşme kanaması diyorlar olabilir mi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…