2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Öyle mi :) hadi inşallah canımın içi şaka maka az kaldı ha lekelenme falanda olmadı pat diye adet olursam bide eyvah eyvah bu benim tarihimde ilk olur ama senelerdir lekelenmelerden anlarım geleceğini
Kuzum olmazsa yapacak bir şey yok bir dahaki ayı bekleriz gene hep beraber ama olursa Alllaaaahhhhh

Canım adetin kaç gün sürüyor bir de yumurtlama zamanını biliyor musun? Yumurtlamadan 6-12 gün sonrasında yerleşme oluyormuş testte çıkmaz kanda bile bu sürede ancak çıkıyor.

Canım adetin kaç gün sürüyor bir de yumurtlama zamanını biliyor musun? Yumurtlamadan 6-12 gün sonrasında yerleşme oluyormuş testte çıkmaz kanda bile bu sürede ancak çıkıyor.
27 günde bir oluyorum en fazla 5 gün sürer 8 nisanda oldum 18 Nisan da 1 gün boyunca kahverengi leke geldi bitti yumurtlama günüm 22 Nisan gösteriyor takvim

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız bakalım benim adetim yarın bitiyor. Adetliyken karnıma masaj yaptım.Preseed kullanımında 3 aya girdim bakalım hayırlısı
A.selam. benimde bugun adetin 3.gunu. bende bu ay biraz taktigi degistirmeyi dusunuyorm. Hayirlisi olur insallah

Minik mucizemi rabbim sagsalim kucagıma almayı nasip etsin rabbim isteyen her kadına tez Zaman'da evlat nasip etsin
Ayy canım yaaa bu ultrason fotoğrafları beni benden alıyo valla harika bişey Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayo nasip etsin darısı cümlemizin başına inşAllahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…