- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.621
Kuzum olmazsa yapacak bir şey yok bir dahaki ayı bekleriz gene hep beraber ama olursa AlllaaaahhhhhÖyle mi :) hadi inşallah canımın içi şaka maka az kaldı ha lekelenme falanda olmadı pat diye adet olursam bide eyvah eyvah bu benim tarihimde ilk olur ama senelerdir lekelenmelerden anlarım geleceğini
Bu arada kızlar beni bi konu da aydınlatır mısınız benim son adetim 8 nisandı 18 Nisan da 1 gün boyunca kahverengi leke geldi bitti 22 Nisan da test yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi bugun başka markayla yaptım hiçbirşey çıkmadı kafam karıştı şimdi böyle olanınız var mı yerleşme kanaması diyorlar olabilir mi acaba??
27 günde bir oluyorum en fazla 5 gün sürer 8 nisanda oldum 18 Nisan da 1 gün boyunca kahverengi leke geldi bitti yumurtlama günüm 22 Nisan gösteriyor takvimCanım adetin kaç gün sürüyor bir de yumurtlama zamanını biliyor musun? Yumurtlamadan 6-12 gün sonrasında yerleşme oluyormuş testte çıkmaz kanda bile bu sürede ancak çıkıyor.
Yani orası öyle tabi canım ama lekelenme olmadan gelen ilk adetim olur bu ovu testleride aklımı karıştırıyor yaKuzum olmazsa yapacak bir şey yok bir dahaki ayı bekleriz gene hep beraber ama olursa Alllaaaahhhhh
Merhaba kuzu iyi çok şükür sen nasılsın bende yok :)Merhabalar nasilsiniz bayanlar :) var mi yeni gelismeler??
Merhaba kuzu iyi çok şükür sen nasılsın bende yok :)
Bide ben hamile olsamda sizinle beklerim kiii gitmem yani kurtulamazsınız benden :)Kuzum olmazsa yapacak bir şey yok bir dahaki ayı bekleriz gene hep beraber ama olursa Alllaaaahhhhh
:) bekliyoruz çarşamba benim günüm ama lekelenmem olmadı ovu testleride koyu çıkıyor bilmiyorum kiBende iyiym abla cok sukur. Canim cok sikildi turkiyeyi ozledim :) forumda takiliyorm. Yeni hamile yok mu cok fire verdik cok :)
:) bekliyoruz çarşamba benim günüm ama lekelenmem olmadı ovu testleride koyu çıkıyor bilmiyorum ki
Valla bilmiyorum ki aşkım bak buda bugün ki testYumurtlama gunun gecti acaba hamile misin abla? Bazen ovu testinde de cikiyo diyolar.
Valla bilmiyorum ki aşkım bak buda bugün ki test
A.selam. benimde bugun adetin 3.gunu. bende bu ay biraz taktigi degistirmeyi dusunuyorm. Hayirlisi olur insallahSelamün aleyküm kızlar nasılsınız bakalım benim adetim yarın bitiyor. Adetliyken karnıma masaj yaptım.Preseed kullanımında 3 aya girdim bakalım hayırlısı
Kendim için hatim başladım.onu bitirmeye calisicamA.selam. benimde bugun adetin 3.gunu. bende bu ay biraz taktigi degistirmeyi dusunuyorm. Hayirlisi olur insallah
Kendim için hatim başladım.onu bitirmeye calisicam
Benim boynumda lef bezi sisti kulak arkasinda vucudum kiminle savasio acaba
Kendine dikkat et canım geçenlerde biraz soğuk algınlığı yaşamıştın ya onlar çıkıyor ben adetime yakın hep gribal enfeksiyon yaşıyorum bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek lazımBenim boynumda lef bezi sisti kulak arkasinda vucudum kiminle savasio acaba
Ayy canım yaaa bu ultrason fotoğrafları beni benden alıyo valla harika bişeyMinik mucizemi rabbim sagsalim kucagıma almayı nasip etsin rabbim isteyen her kadına tez Zaman'da evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?