- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.021
YOK BE KUZUM SİZ ADETİ BEKLİYORZUNUZ YAA NASIL ÖZENİYORUM BENDE BEKLENECEK BİRŞEYDE YOK BOŞA
AHHH BE KUZUM ODA BENİ UMUTLANDIRIYOR SEN NARKOZLAMI ÇEKTİRECEKSİN ADETİN KAÇINCI GÜNÜ DEDİ DR
İnşallah en çokta eşim için istiyorum göstermiyor ama istiyorRABBİM SEVDİĞİ KULLARINI SINARMIŞ BİR TANEM GÖNLÜNÜ FERAH TUT
İNŞALLAH BERABER BÜYÜK GÜNÜ KUTLAYACAĞIZ
S.aleykum kizlar. Nasilsiniz? Neler yapiyosunuz? Var mi yeni gelismeler? :)
Ne bileyim ya doktor değişecem önce biraz kilo vereyimEVET BENDE ONA TAKILDIM ASLINDA ONDAN DEDİM BU DRLAR NASIL BAKIYORLAR
ben adet oldum bugün maalesef benden olumsuz gelişme
Orası öyle tabiki benim her işim çok zor oluyor zaten allahım bu konuda sınamasın beni inşallah abla hiç bi işim kolay olmadı benim bu yaşıma kadar ama bunda öyle olmasın diye çok dua ediyorum
Canım o kadar çok korkuyorum ki bununda zor olmasındaninşallah tez zamanda olacak canım allahın izniyle takma üzülme ki vücudun etkilenmesin bardağa dolu tarafından bakmaya çalışalım yapacak bişeyimiz yok..
Oy ablam bugun bi sen dedn bana geçmiş olsun diyeeeÇOK GEÇMİŞ OLSUN BİR TANEM
CANIM YUMURTLAMA BAŞLAMIŞ 3-4 GÜN İÇİNDE İKİ KOYU ÇİZGİ GÖRECEKSİN AMA SEN BU GÜNDEN BAŞLA ÇALIŞMALARA
Oy ablam bugun bi sen dedn bana geçmiş olsun diyeee
Kızlar merhaba benimde iğnenin 15. Günü şişkinlik adet ağrılarım sinir stres tam gaz devam :) eger adet olmazsam haftasonu gebelik testi yapcam
Ne oldu ki canımOy ablam bugun bi sen dedn bana geçmiş olsun diyeee
Benim bu ayda boş çıktı inşallah sende vardır canımKızlar merhaba benimde iğnenin 15. Günü şişkinlik adet ağrılarım sinir stres tam gaz devam :) eger adet olmazsam haftasonu gebelik testi yapcam
Adet mi oldun canım?? Bende de yok galiba amann doğru hsg ye bu ay...Benim bu ayda boş çıktı inşallah sende vardır canım
Lekelenmeler başladı canım sende pko var mıydı?Adet mi oldun canım?? Bende de yok galiba amann doğru hsg ye bu ay...
Insaallah dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim. Cok saolCANIM HAKKINDA HAYIRLISI İNŞALLAH TEZ ZAMANDA HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?