2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

YOK BE KUZUM SİZ ADETİ BEKLİYORZUNUZ YAA NASIL ÖZENİYORUM BENDE BEKLENECEK BİRŞEYDE YOK BOŞA

AHHH BE KUZUM ODA BENİ UMUTLANDIRIYOR SEN NARKOZLAMI ÇEKTİRECEKSİN ADETİN KAÇINCI GÜNÜ DEDİ DR

senin kürtajdan dolayı mı gecikme oldu yoksa hep mi düzensizdi..benim 36 günde bir oldu artık buda ilginç geçen ayda 36.günde oldum..
yok abla önce narkoz düşündüm sonra araştırdım iş yerime yakın bi hastane var görüştüm filmi çekecek olan doktorla kesinlikle gerek yok narkoza ağrısız yöntemle çekiyoruz dedi aparatları mı ne farklıymış o yüzdn oraya gidicem..adet bittikten sonra hemen giderim ilk on gün çekilmesi lazım..3.günü arıycam randevu verecek geçen ay öyle konuşmuştuk..

Kizlar simdi bisey soracagim. Benim adetim buyuk ihtimal yarin bitecek bugun sadece leke geliyor. Bu ay adetim tam gununde oldu ancak toplasan 3gun kanamam oldu. Onun disnda lekelenme oldu. Bugun 5.gunu leke var sadece kan gelmiyo yarina biter diye dusunuyorm. Ancak sorun su ki alt karin bolgeme ara ara keskin sancilar giriyor. Gecen ay da boyleydi nedeni ne olabilir? Kist desem sogan kuru yeni kullandim zaten. Benim gibi olan varmi?

Orası öyle tabiki benim her işim çok zor oluyor zaten allahım bu konuda sınamasın beni inşallah abla hiç bi işim kolay olmadı benim bu yaşıma kadar ama bunda öyle olmasın diye çok dua ediyorum

inşallah tez zamanda olacak canım allahın izniyle takma üzülme ki vücudun etkilenmesin bardağa dolu tarafından bakmaya çalışalım yapacak bişeyimiz yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…