- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.061
Yok canım okumadım ters bişey mi var bakayım bi mesajlara kuzu idare ederim ya hamdolsun
Yeni okudum canım gözün aydın o zaman inşallah bu kez nasip olur yumurta çatlayınca mı oluyormuş batmayla gaz sancısı ben yazmıştım hatırlıyor musun iki üç gün aşırı bi gaz vardı bende e o zaman ben şimdide kendi mi yumurtluyorum testlerde koyuydu anlayamadım bişey ya kafam karıştı
Bende gitmeyecem bi süre doktora ibrahim saraçoğlunun bi yazısını okudumda şu yumurtlama ilaçlarını vermeyin rezervlerini bitirmeyin kadınların diyor. Aslan pençesiyle incir ve soğan kürü yaptırdığımız kadınların çoğu hamile kaldılar sevinende üzülende oldu üzülenler gelip ben hamile kaldım nasıl olur diye sitem ettiler diyor e ne yapalım dikkat etseydiniz demiş bide :) bebek isteyenlerde yüzlerinde hoşnut bi gülümsemeyle teşekküre geliyorlar demiş işte ben aslan pençesi başladım bugün bismillah diyip oda yumurtlatıyor
Merhaba canım amin inşallahHerkese merhaba rabbim bu ay güzel haberler nasip etsin inş mayıs ayı bizim ayımız olsun
evet cnm ilac kullaniyorum 2 ayda bir doktora gitmem soylendi cunku 2 ayda bir deger dususu kendini gosterirmis mayisin sonunda bir randevum daha var ilac cabuk dusuyor amailaç kullanıyor musun canım.. ben ilaç kullanırken yükselmiş ona üzüldümbenim bir düşüğüm var o zaman 2 küsürdü ondan kaynaklı değil demişlerdi nasip...doktora gitmicem kendi halinde kalsın artık dedim bu seferde değerlerim fırlamış geçen ay gitmediğime pişman oldum her ay baktırcam artık
Canim bu ay hsg çekilecek tüpler açık mi yapışık mi aslında belli olacak belki sonraki aylarda o kürü yapabilir m. Yarın bi gebelik testi yapacam negatif ise adaçayı içip adetimi sokturmek istiyorum :)Sende brokoli kürü yapsana canım gelecek canım devamı ya hamile olduğumu zannetmiyorum
Aynen öyle bunlar vesile rabbim yol gösteriyor denemekte fayda var gün gelecek bugünleri gülümseyerek hatırlayacağızBende gitmeyecem bi süre doktora ibrahim saraçoğlunun bi yazısını okudumda şu yumurtlama ilaçlarını vermeyin rezervlerini bitirmeyin kadınların diyor. Aslan pençesiyle incir ve soğan kürü yaptırdığımız kadınların çoğu hamile kaldılar sevinende üzülende oldu üzülenler gelip ben hamile kaldım nasıl olur diye sitem ettiler diyor e ne yapalım dikkat etseydiniz demiş bide :) bebek isteyenlerde yüzlerinde hoşnut bi gülümsemeyle teşekküre geliyorlar demiş işte ben aslan pençesi başladım bugün bismillah diyip oda yumurtlatıyor
Sağolasın canımm.. Meryem Ana eli otunun toz hali gibime geldi ama içerik için Hıfzısıhha ya götüreceğim..Kuzum yine de bi araştır doktoruna danış öyle kullan şifa olur inşallah
Aha adetin geçmiş miydi seninCanim bu ay hsg çekilecek tüpler açık mi yapışık mi aslında belli olacak belki sonraki aylarda o kürü yapabilir m. Yarın bi gebelik testi yapacam negatif ise adaçayı içip adetimi sokturmek istiyorum :)
İnşallah öyle olacak canımAynen öyle bunlar vesile rabbim yol gösteriyor denemekte fayda var gün gelecek bugünleri gülümseyerek hatırlayacağız
Günaydın kızlar ya progestan adet geciktirir mi?? Geçen ay yine kullandım ama tam 14.cü gün oldum bu ay yok dün lekelenme vardı bugün olurum dedim ama şuan lekelenme bile yok ilaçtan mı ki ya gecikmeden klsam bari sitres oldum çok fena
Geçen ay kullanırken lekelenme başladı kestim kullanurken geldi yani adetim zannetmiyorum canım ya yumurta mı çatlamadı ki yada lh mı yükseldi ovu testleri koyuydu yeniden mi yumurtladım ay ne oluyor bana bu ay yaGünaydın canım. Progestan kullanmadım hiç bilmiyorum ama geçen ay gecikme olmadıysa bu ayda olmaması lazım. Bebiş olabilir mi ki acaba
Test yaptım olsaydı çıkardı demin idrardan sonra çok az çamur gibi geldi akıntı bu ne ya sökülsün artık tamamen yaniGünaydın canım. Progestan kullanmadım hiç bilmiyorum ama geçen ay gecikme olmadıysa bu ayda olmaması lazım. Bebiş olabilir mi ki acaba
Test yaptım olsaydı çıkardı demin idrardan sonra çok az çamur gibi geldi akıntı bu ne ya sökülsün artık tamamen yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?