2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Referans aralığında en son sınır 26 küsürdü. Sınırın üstünde çıktı o yüzden canım.
anladım canım olsun baya düşükmüş hemen düşer zaten bende 5-6 aydır uğraşıyorum olmadı çok doktora da gitmedim birtek prolaktinim yüksek o da adetim düzensizdi o şekilde öğrendim

Gebze konak da yakın sayılır bize. Medical park da gebzenin içinde. Benim gittiğim ufak bir yer canım. Görümcem bu doktoru tavsiye etmişti o yüzden önce buraya gideyim dedim. Hem fiyatı daha uygun.
Anladim cnm sen gebzedesin 2 saat neredeyse bana uzaklığı.. inşallah doğru doktoru bulurum...

M miyaz herşey yoluna girecek.. biraz daha sabır..
Ya canım benim ovu testim hala koyu sabah çok kötü ağrım vardı şimdi adet olacam dedim ama yok çok az akıntıyla geldi bi sabah bi şimdi kaldı öyle adetim gecikmese bari ya o zaman benim lh yükseldi demek bu ovu niye belirgin çıkıyor böyle ya sinirim bozuldu

Anladim cnm sen gebzedesin 2 saat neredeyse bana uzaklığı.. inşallah doğru doktoru bulurum...

Evet canım. İnşallah bulursun canım ben de çok araştırıyordum bi aralar. Aklımda olmayan bir yere gitmiş oldum ama şükür iyi. Hamilelik olursa belki başka hastaneye geçerim çünkü burda randevu olayı yok gidip sıra alıyosun o kısmı sıkıntı.

MAŞALLAH DEĞERİN COK GÜZEL CANIM İNŞİMMAN İKİ HAFTA SONRA KALP ATIŞLARINIDA DUYACAKSIN

Saolun kizlar. Bu arada az once acildydim kan testi yaptim. Doktor gebelik yok dedi. Cok uzgunum. Adetime de 5 gun var. Bi umut o zamana kadar beklicem. Kan yaniltici olmusmudur. Morele ihtiyacm var

CANIM HAKKINDA HAYIRLISI İNŞALLAH TEZ ZAMANDA HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…