- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.981
evet canım daha iyi şimdi zaten 32 ydi aşırı yüksek değil demişti doktor
medical park, cihan, akademi, konak duydum ama onu ilk duydum araştırayım cnmDr. Aslıhan Arıöz Koca'ya gidiyorum canım. Medicare tıp merkezi var burda darıcada. Memnunum doktorumdan çok kibar güleryüzlü.
Sevo her ay aynı şeyleri yaşıyoruz biliyorsun.. ben iki ay öncesine kadar senin yaşadığın şu durumu yoğun yoğun yaşıyordum sonra durdum ve dedim ki tam aksi olsa.. eşim problemli olsa ben hiç başa kalkabilir miydim ya da onu suçlayabilir miydim.. Evlat baldan tatlı.. anlatacak kelime yok ama eşim olmasa evladın tadını paylaşacak kimsem olmasa napardım ki.. evlenirken onu bebekle almadım hayatıma.. olursa dev güzel olur ama olmazsa hayırlısı..
Böyle düşününce inan ki başka bakıyorsun ve rahatlıyorsun
Nolur kendine gel sende!
canım bu ay cidden umursamıyırdum ya eskisi gibi hatta hamilelik yoksa zamanında gelsin diye dua ediyordum yani eşimde hep nasipte varsa olur yoksada yapılacak bişey yok diyor boşuna üzüyorsun kendini olsa ilaçsızda olur allah bilir diyor hep boşuna hemen ilaç kullandın sen diyor hep ama sabah mesajını görünce bi heveslenmiş gibi geldi çok üzüldüm bu yüzden ya bu ay ilişki günlerine bile takılmadım inanki robotlaştırmadım yani kendimi
A,selam canım hamdolsun sen nasılsınSlm canlar temizlik mağduru geldi nasılsınız
İşte ben eşimden kaynaklı üzüldüm yaBenimkide seninki gibiydi dun sasirtti beni ustune bide o yalanci trsti gorunce adam sevindi bildigin...
e normal canım seninki 29 a kadar normal kabul ediliyor doktorilaç mı verdiBenimde 28 di canım.
medical park, cihan, akademi, konak duydum ama onu ilk duydum araştırayım cnm
e normal canım seninki 29 a kadar normal kabul ediliyor doktorilaç mı verdi
anladım canım olsun baya düşükmüş hemen düşer zaten bende 5-6 aydır uğraşıyorum olmadı çok doktora da gitmedim birtek prolaktinim yüksek o da adetim düzensizdi o şekilde öğrendimReferans aralığında en son sınır 26 küsürdü. Sınırın üstünde çıktı o yüzden canım.
Anladim cnm sen gebzedesin 2 saat neredeyse bana uzaklığı.. inşallah doğru doktoru bulurum...Gebze konak da yakın sayılır bize. Medical park da gebzenin içinde. Benim gittiğim ufak bir yer canım. Görümcem bu doktoru tavsiye etmişti o yüzden önce buraya gideyim dedim. Hem fiyatı daha uygun.
Ya canım benim ovu testim hala koyu sabah çok kötü ağrım vardı şimdi adet olacam dedim ama yok çok az akıntıyla geldi bi sabah bi şimdi kaldı öyle adetim gecikmese bari ya o zaman benim lh yükseldi demek bu ovu niye belirgin çıkıyor böyle ya sinirim bozuldu
anladım canım olsun baya düşükmüş hemen düşer zaten bende 5-6 aydır uğraşıyorum olmadı çok doktora da gitmedim birtek prolaktinim yüksek o da adetim düzensizdi o şekilde öğrendim
Anladim cnm sen gebzedesin 2 saat neredeyse bana uzaklığı.. inşallah doğru doktoru bulurum...
Hoş geldin ablacım iyiyim sen nasılsın napıyorsun
Çok şükür ablacım idare ediyorum işte sen nasılsın
Iyi akşamlar herkese hcg 2700 olmuş kizlar progesteron 26 dan 24 e düşmüş değerler güzel dedi ultrason baktı ama minnacık bi kararti var bu olabilir dedi ama tam anlaşılmıyor 2 hafta sonra gel bi daha ultrason bakalım dedi
İşten çıktım abla evdeyim ben
Saolun kizlar. Bu arada az once acildydim kan testi yaptim. Doktor gebelik yok dedi. Cok uzgunum. Adetime de 5 gun var. Bi umut o zamana kadar beklicem. Kan yaniltici olmusmudur. Morele ihtiyacm var
Birini simdi yaotim digerini yikadim sokecem simdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?